nyny Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 (edytowane) Bezwzględnie folię z korka zdejmuj. To pierwszy krok do powstawania wilgoci. Bardzo szybko pleśń wychodzi na korku pod folią Oj tam Pany nie wiecie, że folie się zdejmuje po pierwszej rybie chrzcząc kija Waldas czeka najwidoczniej jeszcze Edytowane 6 Stycznia 2021 przez nyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Przypominam, że to wątek o Certate 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 (edytowane) Przypominam, że to wątek o Certate Mówisz i masz Ale w weekend śniegu jeszcze za dużo nie było u mnie Edytowane 6 Stycznia 2021 przez nyny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 No i to jest prawdziwa daiwa certate a nie obecna kaczuszka wydmuszka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 No i to jest prawdziwa daiwa certate a nie obecna kaczuszka wydmuszka .Znalazł się ekspert co tylko Daiwy na zdjęciach ogląda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Znalazł się ekspert co tylko Daiwy na zdjęciach ogląda Eeee, czasami jeszcze serwisuje Tą ze zdjęciach też w swoich sprytnych łapach miał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Tak serwisuje i przy okazji jeszcze specjalnie psuje, żeby porządną firmę zdyskredytowac... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Znalazł się ekspert co tylko Daiwy na zdjęciach ogląda Ma daiwę, ale prawdziwą daiwę 3500 granatową certate, nie taką wydmuszkę katuszkę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Ma daiwę, ale prawdziwą daiwę 3500 granatową certate, nie taką wydmuszkę katuszkę .Szkoda tylko, że nie stosujesz tej samej filozofii w stosunku do Shimano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Szkoda tylko, że nie stosujesz tej samej filozofii w stosunku do Shimano Stella jest niezmiena od wielu lat z materiałami pomijając 98 rok i milenkę .Z shimano mam 4 stelle, 1 tp z 98 roku, czarnucha 4000 superX i vańka do UL (zakupiony ze względu na wagę-w tej roli spełnia się znakomicie) więc nie mam do czego porównać jak kształtują się pozostałe produkty shimano. Te spełniają swoją rolę.Jak dla mnie stella będzie zawsze top, później długo nic, dlatego nie eksperymentuję z zakupem innych shimano . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 W przypadku Stelli pełna zgoda, ale jako serwisant musisz się też w końcu otworzyć na obiektywna krytykę Shimano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Fakt Stella jest niezmiena od wielu lat z materiałami pomijając 98 rok i milenkę .Z shimano mam 4 stelle, 1 tp z 98 roku, czarnucha 4000 superX i vańka do UL (zakupiony ze względu na wagę-w tej roli spełnia się znakomicie) więc nie mam do czego porównać jak kształtują się pozostałe produkty shimano. Te spełniają swoją rolę.Jak dla mnie stella będzie zawsze top, później długo nic, dlatego nie eksperymentuję z zakupem innych shimano .Fakt, na przykładzie Stelli 4000 FJ, w wielu aspektach jest top, ale brakuje mi w niej niskiego przełożenia co średnio nadaje się do przynęt w granicach 40g. Dlatego wybrałem Certate LT, która pod względem mocy zjada Stelkę na śniadanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Kultura pracy również na plus dla ceraty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Jak będziecie Panowie się Stelli fj pozbywać to ja Wam je pozmieniam na certate lt.Zapraszam na priv Może nawet jakieś śniadanie w rozliczeniu się uda wymyślić 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saperus8 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Kupię te Stelle co się nie nadają???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 (edytowane) Stanę trzeci w kolejce.A tymczasem stare i nowe, nie wiem które ładniejsze i lepsze Edytowane 7 Stycznia 2021 przez nyny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Jak będziecie Panowie się Stelli fj pozbywać to ja Wam je pozmieniam na certate lt.Zapraszam na priv Może nawet jakieś śniadanie w rozliczeniu się uda wymyślić Ja jeszcze z mało kręconą granatową 3500 też na stelkę zamienię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Ja jeszcze z mało kręconą granatową 3500 też na stelkę zamienię .Kup mi nowa LT, a ja Ci do kompletu taka drugą granatowa z Japonii sprowadzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Kup mi nowa LT, a ja Ci do kompletu taka drugą granatowa z Japonii sprowadzę Mefisto i masz wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Mefisto i masz wszystko .Artur niech innym pomaga w realizacji marzeń... Ja potrafię sam o siebie zadbać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Kup mi nowa LT, a ja Ci do kompletu taka drugą granatowa z Japonii sprowadzę Nikt na to nie pójdzie, niestety.... Za nową LT bierze się dwie nieużywane granatowe i to z zapasowymi szpulami. Do tego trzeba mieć kiepski dzień, bo później żal... No chyba, że ktoś kupuje na kilogramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Dla Józka granatowa jest najlepsza, a LT to wydmuszka, więc grzecznie zaproponowałem deal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Najlepsze były srebrne i czerwone. Kto miał okazję zapoznać to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Chabrowy i srebrny kolorek miałem w swoich rękach. To były dobre czasy, ale teraźniejsze - lżejsze/mocne LT też zasługuje na duże zainteresowanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 A ja życzę Wszystkim, sobie też w pierwszej kolejności, aby mieli tyle czasu, żeby te wszystkie wydmuszki zarżnąć na rybach i gdyby do tego doszło to na pewno nikt nie będzie po nich płakał ani żałował wyboru, będzie też na pewno zadowolony z łowienia... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi