Marcipas Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 To kiedy będzie? Bo już miałem kliknąć lt3000d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 https://www.daiwa.com/jp/product/smyoi38 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 O Wow... rozmiar 2000 będzie dostępny czy źle widzę? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Wiadomo kiedy premiera/ dostępność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Wiadomo kiedy premiera/ dostępność? Luty 2024 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Ładniutka i wagowo fajnie to wygląda. Teraz trzeba będzie zbierać $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 oo dodali do certate model w rozmiarze 2000 i to w niskim przełożeniu(4.9), waga 170g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Jakiś cennik PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 (edytowane) Cennik będzie zbliżony do 19stki. Cerata powróciła z wersjami Finesse custom Kupię z ciekawości choć technicznie jest bardzo zbliżona do nowego Exista. Edytowane 18 Grudnia 2023 przez guciolucky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Ciekawe czy poprawili jakość farby? [emoji848] W tym ostatnim wypuście trochę była licha i szybko schodziła (szczególnie okolice stopki). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkiewicz Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 https://daiwafishing.com.au/pages/24-certate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 oo dodali do certate model w rozmiarze 2000 i to w niskim przełożeniu(4.9), waga 170g Nie mogę dokopać się do parametrów, jak zmienić język na EN????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Nad Twoim postem jest masz linka do australijskiej stronki Daiwy dodany przez kolegę Arka - wysarczy przescrollować do końca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Ciekawe czy poprawili jakość farby? [emoji848] W tym ostatnim wypuście trochę była licha i szybko schodziła (szczególnie okolice stopki).A czy którakolwiek cerata miała dobrą farbę? Wątpię, ze to poprawili i pełna zgoda, ze jest to mega irytujące.Żeby nie było - koncepcja MQ bardzo mi się podoba i uważam, ze cerata to mega fajny kołowrotek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Fakt, widziałem wiele egzemplarzy Certate z uszkodzoną powłoką lakierniczą ale z drugiej strony, wszystkie nowe certate, które kupiłem nie utraciły farby w toku użytkowania a miałem egzemplarz C10, który używałem przez 8 lat i lakier był jak nowy. Myślę, że większość uszkodzeń lakieru wynika z działania na kołowrotek soli morskiej co oczywiście nie powinno mieć miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Uważam, ze cześć obtarć to również obrączka. Moja żona ciagle podejrzliwie na mnie patrzy, gdy obrączkę zdejmuję jadąc na ryby ???????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Uważam, ze cześć obtarć to również obrączka. Moja żona ciagle podejrzliwie na mnie patrzy, gdy obrączkę zdejmuję jadąc na ryby ????????Pamiętam oskrobaną obrączką, przez siebie, Certate Hyper Custom... ????Ja używałem wiele modeli Certate, od 'pierwszych' granatowych oraz Custom R, i nie zauważyłem problemów z powłoką (takich choćby jak w Daiwie Z2020). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Uważam, ze cześć obtarć to również obrączka. Moja żona ciagle podejrzliwie na mnie patrzy, gdy obrączkę zdejmuję jadąc na ryby Ja nie noszę obrączki, zgubiłem swoją na weselu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 (edytowane) Te akurat obrączki się nie boją … oczywiście wszystko można zniszczyć jak się bardzo chce lub nieumiejętnie uzytkowuje czy też nie szanuje . Edytowane 21 Grudnia 2023 przez jogger1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Oczywiście obrączka potrafi nieźle narozrabiać ( nie tylko przy kołowrotku [emoji23]).Nie miałem wcześniejszych certate więc nie wiem jak było przy nich.Ale ten ostatni wypust ( chyba 19, jeżeli źle to koledzy mnie poprawią) farbę miał słabą. Naprawdę dbam o sprzęt, szczególnie ten droższy i w tym przypadku farba schodziła przy stopce wchodzącej w uchwyt wędki ( fuji dps). Przy innych kołowrotkach nie miałem tego problemu.Uważam że kołowrotek po za tym mankamentem jest świetny i dlatego bardzo bym chciał aby nowy model miał lepszą powłokę lakierniczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 I ja naczytałem się o słabym lakierze na tym kołowrotku, zapobiegawczo zamówiłem gumowe nakładki na stopkę młynka. Do dostania na popularnym chińskim serwisie, guma w łowieniu nie przeszkadza, a problem został mam nadzieje trwałe rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Te akurat obrączki się nie boją … oczywiście wszystko można zniszczyć jak się bardzo chce lub nieumiejętnie uzytkowuje czy też nie szanuje .A możesz Kolego wyjaśnić bardziej szczegółowo, co masz na myśli pisząc o „nieumiejętnym użytkowaniu”? I możesz napisac, jak intensywnie używasz kołowrotków ze zdjęć w warunkach bojowych? Pytam, bo każdy z nas inaczej trzyma wędkę i mamy różne dłonie, w związku z czym obrączka oddziałuje u każdego inaczej na stopkę kołowrotka i nie ma to nic wspólnego z umiejętnym czy nieumiejętnym obchodzeniem się z wędką/kołowrotkiem. A druga sprawa, to intensywność łowienia - jedni łowią 5x 4h w tygodniu, a inni 20 razy w roku. Wiec ciężko cokolwiek porównać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Pierdołami się zajmujecie???? Dla mnie było by zajebiście jakby szpulki od 19tki pasowały zamiennie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 (edytowane) A czy którakolwiek cerata miała dobrą farbę? Wątpię, ze to poprawili i pełna zgoda, ze jest to mega irytujące.Żeby nie było - koncepcja MQ bardzo mi się podoba i uważam, ze cerata to mega fajny kołowrotek.Tak. Hyper custom miał dobra srebrna farbe.A najlepsza miala vintage custom. Bo byly nielakierowane:) Edytowane 22 Grudnia 2023 przez Guzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Pierdołami się zajmujecie???? Dla mnie było by zajebiście jakby szpulki od 19tki pasowały zamiennie.A mają niepasowac ?Między existami pasują to i tu powinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi