Darek_W Opublikowano 15 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Mógłbym Ci podesłać szpulki, interesowały by mnie 4000 C oraz 5000D, oba z rocznika 19No właśnie zamówiłem szpule od 2019 i będę próbował złapać wymiar i coś wydrukować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkiewicz Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia IMG_0904.jpeg fajnie pasuje do Certate 3000 kupiona sztuka na sprawdzenie czy nie będzie przeszkadzać. Jest ok, spełnia zadaniePodrzucisz namiar gdzie można coś takiego dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Na stronie Gomexus’a kolorki itd.. https://gomexus.com/search?type=product&options%5Bprefix%5D=last&options%5Bunavailable_products%5D=last&q=Certate+3000&type=product&options%5Bprefix%5D=last&options%5Bunavailable_products%5D=last 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia I jeszcze tip najlepiej dodać coś do koszyka i zostawić do następnego dnia. Z dużym prawdopodobieństwem dostaniesz dodatkowy kod na -10% 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca (edytowane) Wywołany do tablicy wrzucam fotkę Certaty 24 LT3000D ze szpulką tunigowa SLP Works EX LT3000S oraz knobem piankowym w rozmiarze S również SLPW Edytowane 2 Marca przez sslonio 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca No T-knob w daiwach jest wybitnie taki ... nieshimanowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Wrzucam jeszcze raz kilka fotek w dziennym świetle i porównawcze obu szpulek razem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Zdecydowanie jestem na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Bardzo fajna szpula! Ciekawy jestem jak ona wagowo wychodzi, ale jak znam SLP to lżejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Bardzo fajna szpula! Ciekawy jestem jak ona wagowo wychodzi, ale jak znam SLP to lżejsza29 g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca To znalazłem ale nie wiem ile oryginalna na pusto od 3000D waży szukam i nie mogę tego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca To znalazłem ale nie wiem ile oryginalna na pusto od 3000D waży szukam i nie mogę tego znaleźć Nie wiem / nie posiadam/ nie pomogę Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Ja posiadam, tylko z plecionką już nawiniętą i pierścieniami z plastiku. Ale spokojnie poradzę sobie bez tej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiz1 Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Gorąca prośba do Kolegów o informację, jaką szerokość szpuli ma Certate (24) LT, w wielkości "3000"? Średnicę w miejscu gdzie schodzi żyłka/pleciona. Niestety nie mam pod ręką sklepu, który ma na stanie ten model. Z góry serdecznie dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca To jak dzis jest taki dzień próśb i pytań : pod koniec 2024 kilka osób kupowało do swoich Certate szpulki od Airity 3000 - tu nawet był link do sklepu.Mógłby ktoś zamieścić foto takiego combo ? Certate 24 plus szpulka Airity ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Mówisz masz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Mówisz masz IMG_1124.jpeg IMG_1123.jpegDziękuję Pozdrawiam serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek99 Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) Witam. Czy szpula od Daiwa 24 Certate G FC LT2500 będzie pasowała do Certate 2019 2500d? Pozdrawiam Edytowane 23 Kwietnia przez Arek99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valo Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass-74 Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Witam. Czy szpula od Daiwa 24 Certate G FC LT2500 będzie pasowała do Certate 2019 2500d? PozdrawiamSą identyczne rozmiarowo, będzie pasować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek99 Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Dzięki za pomoc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia WitamKupilem dzisiaj okazyjnie, Daiwa Certate 2510PE-H Mag SealedKolowrotek w stanie idealnymNie moge znalesc za duzo informacji o nim, Rok 2013-2016?Raczka inna niz wszystkie, kolor zloty, "kanciasta" z otworemTo ze szumi, i uczucie ze ma za malo smaru to chyba normalneAle mam pytanie, jak otwieram kablak to ten dings od zbijawki obciera sie o kosz, zwalnia szpuleCzy to po to zeby kablak sie sam nie zamknol? Czy nie powinno tak byc?Ktos ma, uzywal? jakie doswiadczenia z tym kolowrotkiem?Ja chce go uzywac na sandacze,do jigowania Kij do 35gPozdrawiam Adam Zdjec nie umiem wstawic ,pliki za duze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Moze sie udalo wstawic zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia WitamKupilem dzisiaj okazyjnie, Daiwa Certate 2510PE-H Mag SealedKolowrotek w stanie idealnym...To ze szumi, i uczucie ze ma za malo smaru to chyba normalne... jak otwieram kablak to ten dings od zbijawki obciera sie o kosz, zwalnia szpule Kolego to czy kupiłeś okazyjnie się okaże jak go naprawisz. To nie jest normalne.Idealny stan nie pasuje do reszty - więc jak chcesz długo się cieszyć to oddaj go do dobrego serwisu.Może się okazać, że obudowa idealna, była dawcą bebechów albo coś w tym stylu. Życzę Ci żeby tak nie było, bo to fajny kołowrotek. Ale ktoś musi go doprowadzić do tego stanu choć dobrego jeśli ma służyć. Na razie tak nie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi