granvorka Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Witam,Próbowałem dowiedzieć się czegoś pisząc maile do władz okręgu Koszalin i Szczecin. Próbowałem również bezpośrednio w dwóch kołach wędkarskich. I tu i tu nie potrafili mi odpowiedzieć. Pytanie jest następujące: czy opłacając normalną składkę pzw na jedno jezioro w PZW Szczecin mogę wykupić wszystkie wody PZW Koszalin płacąc jedynie 50% składki (w związku z porozumieniem) ? Czy porozumienie działa tylko wtedy gdy opłacam i tu i tu wszystkie wody ? Proszę o odpowiedzi osoby zorientowane w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Na maile nie otrzymasz odpowiedzi (byjamniej szybko). Dzwoń 48 94 342 50 66 lub może 604 106 913. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwadziesciaszesc Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 witam Nie wiem jakie są ustalenia w waszych okręgach, ale z tego co pamiętam przy porozumieniach w moim okręgu, to zniżki obowiązują członków okręgu. Jeśli więc okręg Szczecin ma porozumienie 50/50 z Koszalinem to uprawnieni do skorzystania są członkowie ( osoby wnoszące składkę członkowską - o opłacie na zagospodarowanie wód nie ma tu raczej mowy), ale mogę się mylić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi