milupa Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Witam, Mam takie dziwne pytanie jak myślicie czy taką wędeczką Team Dragon Silver Edition 2.40m 30-100g kod 27-72-240 od biedy mo?źna porzucać jerkami i czy jej długość nie jest a?ź nadto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 pewnie ?źe mo?źna choć komfort ?źaden bo przydługi do szarpnięć i na kr?łtką metę bo szybko ręce zmęczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Te?ź tak myślę choć wykorzystywany byłby w ten spos?łb ze 2 razy do roku.Chcę upiec 2 pieczenie na 1 ogniu, mieć kij do lekkiego łowienia w morzu i okazjonalnego jerkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 zale?źy jeszcze jakimi jerkami chcesz łowić i jak prowadzić.fatso-jak najbardziej,slider-będziesz musiał pracować kijem raczej w bok chyba ?źe łowił będziesz z wysokich pomost?łw.jacka to chyba będzie najtrudniej poprowadzić.nie wiem czy takie kije są ale gdybyś dostał se 2.10m to by znacznie uprościło sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Mam wymienionego przez Ciebie kija - według mnie nie połączysz 2w1. Ale mogę Ci podpowiedzieć tanią alternatywę kija pod korbę ze stajni Dragona z kt?łrej sam skorzystałem jako zapas w razie awarii kija z multikiem. Po zeszłorocznych doświadczeniach kilku moich wsp?łłpartner?łw na łodzi i obserwacji holi twierdzę, ?źe kijek THYTAN Jerk 1.95 30-80 świetnie nadaje się pod korbę do jerk?łw - swobodnie obsługuje np. Slidery10 a i 12 mu nie straszna, dobrze pracuje pod rybą. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 To sobie daruje ten kijek , sprzęt do jerk?łw mam , morski te?ź to nie ma co kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi