jacus Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Czesc koledzy,czy ktorys z was uzywal juz wobblery typu Illex Livin Dead(jak na zdjeciu) i moze cos na temat stylu prowadzenia i jego lownosci powiedziec?Mam zamiar w nadchodzacym sezonie troche z ta przyneta poeksperymentowac.Mam na mojej rzece rozlegle, plytkie i mocno porosniete obszary gdzie chcialbym go wykorzystac.Living Deadt jest dosyc drogi wiec zamim go kupie chcialbym sie czegos na jego temat dowiedziec. pozdrawiam Norbert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) Podobny do dorado dead fish (o ile dobrze pamiętam) Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Stycznia 2019 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Podobny do dorado dead fish (o ile dobrze pamiętam) Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Uzywales go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Uzywales go?Kurcze kiedyś tak... Nawet chyba jeszcze gdzieś mam... Podobno skuteczny... Mnie jakoś nie przekonał... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) Mam podobne od payo , fajnie pracuje i daje ryby :-) Edytowane 6 Stycznia 2019 przez hm62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Podobny do dorado dead fish (o ile dobrze pamiętam) Tylko Dorado ma ster, a ten nie.Dorado fajnie pracuje i kilka szczupaków się skusiło. Takie jak ten Illex kupiłem dwa na Aliexpresie za ułamek ceny i będę testował w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Cena około 3.50 zł. https://m.aliexpress.com/item/32498706343.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.32498706343&aff_trace_key=e5a66ae9fe8946c6bf403103eb39d504-1546077461624-00092-jiMVVzv&aff_platform=msite&m_page_id=9221amp-IoOTa4qx1nBEnZiduqJ3FQ1546775888711 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Można wpiać w YouTubie "bent minnow". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 bent minnow - 25 Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 ... to może Kolega rozejszy się najpierw za Dorado, w sieci można dostać. U mnie też coś tam gryzło na niego kilka lat temu, lecz poległ w boju... Miałem kolor w niebieskiej tonacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 ... to może Kolega rozejszy się najpierw za Dorado, w sieci można dostać. U mnie też coś tam gryzło na niego kilka lat temu, lecz poległ w boju... Miałem kolor w niebieskiej tonacji. Faktycznie, Dorado jest bardzo interesujace, dzieki za wskazowke, tego wobblera jeszcze nie znalem, no i cena jest znacznie mniejsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Wob-art ma podobny wobler. Tylko one jednak trochę nurkują bo mają ster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) ...jeden z Twórców miał coś takiego zrobić, na istniejącej bazie.Już ponad rok i jakoś nic... Może uda się go nieco zmobilizować za niedługo. Edytowane 6 Stycznia 2019 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Dead Fish Dorado a Bent Minnow O.S.P ( którego podróbką lub kolejnym wcieleniem ,jest Livin Dead ) to zupełnie inne przynęty Doradziak to sterowiec klasyczny wobler tyle że bokiem , Bent minnow to bez sterowiec świetny do twitcha lub jerkowania . Niezwykle żywiołowy , myka , fika a nawet wyskakuje z wody ,produkowany w kilku rozmiarach od 7 do 13 cm . Ciekawa i łowna przynęta w oryginale dość droga . Nie przypadkowo doczekała się tylu kolejnych wcieleń . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 dzieki @Little Wing, na taka odpowiedz czekalem Wahalem sie pomiedzy Living Dead a wlasnie Bent Minnow, ktory jest(wedlug mnie) o wiele lepiej wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi