rav00 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) Cześć , wiem ze kręcioł Mitchell MX9 spin to nowość ale może ktoś miał już z nim coś do czynienia. Interesuje mnie najbardziej rozmiar 25 bo waży według producenta 150g , a ja szukam czegoś do wykałaczki do 2g i wadze 60g tak że mogło by to fajnie współgrać. Ogólnie chodzi o to czy warto wydać na niego 600 zł czy dołożyć stówę i kupić stradica c2000s? Edytowane 18 Września 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebowski12 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Cześć. Oglądałem w sklepie, ale większy rozmiar. Spasowanie ok, leki to fakt, ale hamulec jak dla mnie tragedia. Albo luźny, albo na beton. Pokrętło hamulca przekręcone o 1 klik powoduje zdecydowane zwiększenie oporu. Shimano ma drobniejszy skok pokrętła i da się lepiej wyregulować. Miałem w rękach tylko jedną sztukę i większą niż ta, o którą pytasz więc nie jestem w stanie potwierdzić czy to ta tylko tak miała czy to standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Czyli można powiedzieć ze do xul i bieganiu za białorybem się totalnie nie nadaje ze wzgledu na hamulec. Chyba ze to odosobniony przypadek danego egzemplarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebowski12 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Tak jak pisałem wyżej oglądałem tylko jedną sztukę do tego w większym rozmiarze i pokrętło miało duży skok. Do mnie to wada. Po prostu tak nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Panowie zaryzykował ktoś zakup i może po kilku miesiącach użytkowania kilka słów napisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 ja kupiłem ,... i odesłałem ta wielkosc to do podlodówki sie chyba tylko nadaje ... ( mniejsze od szimanowskiego tysiaczka ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 W jakim rozmiarze kupiłeś ? Zastanawiałem się nad 30 FD ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekips Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Miał ktoś kiedyś do czynienia z tym kołowrotkiem? Kręciłem nim dziś w sklepie i wydawał się dość ciekawa propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Odgrzeję…Rozumiem, ze o 25 przy kiju do 12g można zapomnieć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glova Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Za mały. W rzeczywistości to jak 500/1000. Mam go i ogólnie nie polecam. Spore luzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Ok, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi