witek Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Gdzie jak gdzie ale tu na pewno uzyskam kilka rad. Otóż dorosłem do rozbudowy swego areału multikowego i w oko wpadły mi dwa. Do łowienia średniociężkiego Penn 330 LD (głębokości 80-200 metrów) i lekkośredni Shimano TR2000 LD Charter Specjal (do gł. 80 metrów). Czy Szanowni użytkownicy multików mogli by mi przybliżyć te dwa modele? Ew. jakaś alternatywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Witek,a ten 321GTi juz nie styka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 321 GTi będzie jako średniak. Shimano planuję do lżejszych zestawów a 330 do ciut cięższych. Jako alternatywa - Ambassadeur 10000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Cześć,Dopiero teraz zauważyłem ten wątek (zbyt dużo pracy w tygodniu). Słowo multik przykuł moją uwagę i ... na tym się skończyło. Niestety nie znam się na wyciągarkach morskich więc nie podejmuję tematu PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi