1sid Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Parafina ciekła do kupienia w aptece . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandacz999 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zapytaj kogoś z ekipy Relaxa, w tych paczkach, które były na pakiety startowe na Street Fishingu było aż grubo w paczce jakiegoś mazidła i faktycznie wydłuża to żywotność. Wrzuciłem do takiej paczki trochę staruchów to tak jakby jakieś takie ładniejsze się zrobiły po czasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Używam zwykłej, kosmetycznej gliceryny.. Najlepsza również, jako nośnik wszelkich atraktantów.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Nie tej pachnącej z drogerii - tej aptecznej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 "Worm oil" np w brightbaits.com, mam też jakiś inny, też gdzieś z Europy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 ostatecznie kupiłem preparat w sprayu POLSILFORM firmy Silikony Polskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Napisz jakie efekty. Czy nie wchodzi w reakcję z pudełkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi