FRS1985 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Witam. W wolnej chwili byłem pomacać za okoniem, skoki tem. jak i ciśnienia spowodowały ze rybka jest przyklejona jak kamień i z trudem udało się wydziobać kilka garbusków, Za to Dostałem Jazia , ze dwie łopaty i taką piękną płoć. Dragon Nano Force do 18gOkuma Ceymar 25MajorCraft 0.06Brązowo różowy kaytek od chinczyka 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaro76 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Nowe PB Sent from my iPhone using Tapatalk 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Cały zestaw złowiłeś? Edytowane 8 Stycznia 2019 przez Andru77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaro76 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Cały zestaw wyłowiłeś? tak Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 tak Sent from my iPhone using Tapatalk Ten po drugiej stronie mocno walczył? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaro76 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ten po drugiej stronie mocno walczył? ze niby słabsza miał pletke?:) Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Słabo trzymał wędkę Edytowane 8 Stycznia 2019 przez coma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 tak Sent from my iPhone using TapatalkW wyjątkowo dobrym stanie. Jak ja wyjąłem cały zestaw to był pokryty racicznicami i małżami... A leżał ledwo 3 miesiące. Wiem to bo udało mi się znaleźć własciciela 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_69 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 MoZe warto wrzucić info czy ktoś nie zgubił wcześniej przed zdjęciami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaro76 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 MoZe warto wrzucić info czy ktoś nie zgubił wcześniej przed zdjęciami ...juz się znalazł właściciel a nawet kilku:) Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Pierwsza strona Przyłowów, a kolega jaaro76 (chyba) już pozamiatał ten wątek na ten rok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.gluchy Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Świeży zestaw, nie zdziwie się jak znajdzie się właściciel. Swoją drogą fajny przyłów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 ...zwyczajowe 10% znaleźnego, na konkretny zestaw przynęt jak znalazł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Taka wzdrążka się trafiła przy okoniowaniu Edytowane 11 Stycznia 2019 przez AdrianNaklo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 juz się znalazł właściciel a nawet kilku:) Sent from my iPhone using Tapatalk nie dziwota, sam Aldebaran to chyba ze 1200 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajczan Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Raz widziałem post na Facebooku ktoś pisał historię jak zgubił taki zestaw. To było chyba na strefa spinningowa lub fishing with ace team. Jak chcesz wiedzieć historie to napisz na priv. Wtedy się znajdzie prawdziwy właściciel Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Z ciekawości myslicie ze taki zestaw jeszcze sie nadaje do czegokolwiek? Czy taka kapiel sprawila, ze juz nic z tego nie bedzie? kto wie ile to lezalo w wodzie, może dzien, tydzień albo miesiac Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Ten zestaw na fotkach wygląda jak by spędził w wodzie góra kilka godzin???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borowik22 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Myślałem że ich nie ma.. a jednak, dokładnie w tym samym miejscu co w tamtym roku:) branie ala duży okoń łagodne przegięcie szzczytowki, lucky john baby rockfish na czeburaszcze 1,5 grama żyłka 0,12 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Może to okoń tylko przebrał się za lina 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borowik22 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Taki prosiaczek na LJ tioga 2' branie z delikanego opadu na pół obrotu korbki bez ruchu wędką 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Bez walki wycholowałem ... obręcz od kołpaka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekzns Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) racz Pan wyluzować trochę... Edytowane 18 Lutego 2019 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Dziś na boczny trok z Drwęcy 2 Leszcze 60 i 51cm na twisterka. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 O to jazda była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi