Bułka Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Prawdziwe drapieżniki zaczynają żerować 52 cm. Napisałbym, że to piękny prosiak ale to już dorodna świnia Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Na zdjęciu wygląda jak 72 Ubarwiony jak komandos, pewnie zwiał niejednemu wędkarzowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Witam , ja co roku przyławiam na Wajo leszczyki. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Witam , ja co roku przyławiam na Wajo leszczyki. Gdzie panie te leszczyki przyławiasz jak to nie tajemnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Witam , ja co roku przyławiam na Wajo leszczyki.Moje pierwsze skojarzenie było krąpiowe. Gdzie panie te leszczyki przyławiasz jak to nie tajemnica ?Krzna zapewne. A wiosenne przyłowy bywają różne. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Kolega ma racje , na Krznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Kolega ma racje , na Krznie. Arek to, że na Krznie to ja się domyślam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Zamiast, klenia płotka na woblerka Wajo, kij Silstar Royal Class Spinning 3000 Diaflex do 12g 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Ukleje popularnie u nas zwane siudrami. Na czwóreczke Piotrka Pokrywki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psil Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) To mojego przyłowu nie pobijecie.Ryba dnia. Martwymi rybami na forum się nie chwalimy. Edytowane 3 Maja 2019 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 To mojego przyłowu nie pobijecie.Ryba dnia.Obawiam się,że zaraz jakiś Moderator pobije Twój "przyłów" i Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psil Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Mam nadzieję że nie podejda tak restrykcyjnie. Rybka jak widać zupełnym przypadkiem znalazła się w złym miejscu i czasie.Przeżyła, przynajmniej do wpuszczania do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Mam nadzieję że nie podejda tak restrykcyjnie. Rybka jak widać zupełnym przypadkiem znalazła się w złym miejscu i czasie.Przeżyła, przynajmniej do wpuszczania do wody.Hak wbity w okolicy głowy. Także, wg regulaminu amatorskiego połowu ryb - ryba zaliczona :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Na mojego bąbelka z malutkiej rzeczki i mega zaskoczenie bo nigdy nie złowiłem w tej rzece bolenia:) 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Zupełnie nie spodziewany Pb 70 cm Zassał żółtego twisterka wleczonego po dnie.. 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Zupełnie nie spodziewany Pb 70 cm Zassał żółtego twisterka wleczonego po dnie.. Niezła łopata, gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 No no no no noooooo Grzesiuuu ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Na kajtka na czeburaszce taki oto przylow mi sie trafil ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Na kajtka na czeburaszce taki oto przylow mi sie trafil Dorwał ofiarę pod kolor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Zupełnie nie spodziewany Pb 70 cm Zassał żółtego twisterka wleczonego po dnie.. Zassał bo w tarle teraz są Nawet ma wypustki tarłowe na głowie. W tym okresie są bardzo agresywne i potrafią brać na każdy rodzaj przynęty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Zassał bo w tarle teraz są Nawet ma wypustki tarłowe na głowie. W tym okresie są bardzo agresywne i potrafią brać na każdy rodzaj przynęty.Wszystko się zgadza... Nie mniej był nie proszony "gościem" ale jak już siadł no to trzeba było wyholować.. A że już był taki konkretny to załapał się do zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 (edytowane) Szczupak w sumowym przebranku [emoji1787]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Sumy w Polsce są jeszcze pod ochroną. Patrz pkt 7http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87film%C3%B3w-na-forum-jerkbaitpl/ Edytowane 10 Maja 2019 przez woblery z Bielska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Taki brzydal latawiec, brał na dwa razy. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Nie będę wrzucał do działu o spinningowym białorybie bo nikt raczej nie uwierzy w ściemę że złowiony celowo .Miał po prostu być okoń.Kopytko Relax 2" na 2,5g.główce,kij 6lb,linka 6lb.Branie z opadu złe,jak gniazdowego sandacza i trochę siłowania.Wpięty prawidłowo,gumka w pysku.Trochę porządku w klamotach na łódce mi zrobił .Przy okazji uwolniony z haka ze sporym kawałkiem linki.Jakiś karpiarz nie dał rady go wytargać . 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Na głowacza szczupakowego - flagowca od Adriana (@andan) połakomił się dzisiaj taki jegomość . Branie zdecydowane, przynęta z hakiem wewnątrz pyska, zapięty prawidłowo. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi