Wojtek_34 Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Taki sandacz z dzisiaj EF2E3B5B-143B-4827-9679-91F8D6700C35.jpeg 3BE4896D-3B82-4C8B-8FF8-2A562C5C94D4.jpeg 90cm Kraków? ile 10kg czy wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_34 Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Witam.No i kłopot na wigilię z bani ... Pozdrawiam. ja Ci dam na wigilie idz do sklepu kup 1kg a nie takiego smroda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Gratki Adik fajny misio :-):-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Nie wiem ile ważył, nie ważę ryb. Obstawiam ze ponad 15 kg ciężko było go podnieść leżąc na brzegu na brzuchu jakiś karpiarz by się musiał wypowiedzieć ile mógł ważyć. Kolega jakiś miesiąc temu też, miał na gumę rybę podobnej wielkości i 2 mniejsze. Przylowy się nie liczą ???? Edytowane 9 Października 2019 przez Adrian Tałocha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Nie wiem ile ważył, nie ważę ryb. Obstawiam ze ponad 15 kg ciężko było go podnieść leżąc na brzegu na brzuchu jakiś karpiarz by się musiał wypowiedzieć ile mógł ważyć. Kolega jakiś miesiąc temu też, miał na gumę rybę podobnej wielkości i 2 mniejsze. Przylowy się nie liczą Eee tam...jak ryba normalnie bierze,hol to hol.Ja to sobie tłumaczę-skoro bierze sztuczną przynętę,biorąc ją za oryginał,to znaczy że przynajmniej okresowo jest drapieżnikiem.A że nie ma zebów-trudno .W zasadzie,przy moich ostatnich karpiowych przewagach,musze to sobie tak tłumaczyc aby nie stracić do siebie szacunku jako do łowcy drapieżników 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooteck Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 http://www.common-carp-adventure.pl/wp-content/uploads/2017/04/kaper.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Nie ma co przeżywać hol fajny, ale szkoda że nie sandacz.Jakbym siedział za karpiem to pewnie bardziej by cieszył, nawet mniejszy, wiecie o czym mówię. Edytowane 9 Października 2019 przez Adrian Tałocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Z piątkowego wieczoru, miał być sandacz.... 123 cm. Zapięta prawidłowo za górną wargę. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Taki tam dłuższy karp na kulkę proteinową... :-) Polecam uwadze pkt 5 - http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87film%C3%B3w-na-forum-jerkbaitpl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Taki Lechon na dropshota.Keitech 4 całe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. spinn76 Opublikowano 22 Października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 To było jak marzenie które się spełniło nad wodą . I wiem że wielu o tym i o niej marzy. Chociaż że już na rozkładzie mam sporo tego gatunku to ta ryba była niesamowita. Wielkością i wagą. Polowałem na grubą mamusię z królowej jak co roku już o tej porze roku. Ale ten przyłów dał mi wiele radości. To był istny test wytrzymałościowy sprzętu. Hol ok 40min. Ale co Ona ze mną robiła przez ten czas jest nie do opisania słowami. Uderzenie to było po prostu pier.....cie w przynętę i od razu odjazd na ok 40m z nurtem rzeki. Później chyba z 10sięć razy miałem już ją pod nogami do podebrania ale co tylko mnie zobaczyła jak i poczuła płyciznę od razu odjazd w nurt rzeki. Ale w końcu skapitulowała. Podebranie takiej ryby ( UBOOTA ) bo chyba tak można ją nazwać było wielką przyjemnością. Oczywiście podbieraka nie używam. Czuć jej siłę która pochodzi z morza. Niesamowite uczucie. Oczywiście C&R tym bardziej że to przyłów. Sprzęt to kołowrotek marki Dragon Fishmaker Stelth, spinning HM, plecionka 0,12mm Jigging Braid, obrotówka VLT-CLASSIC NR 4. Po raz kolejny mnie nie zawodzi. Pozdrawiam. Kriss. NOMINACJA DO KONKURSU "OPIS MIESIĄCA" 71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Ja mogę o taaakiej rybie pomarzyć, ale podbierak staram się ze sobą zabierać ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomibdg Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Kriss chyba poznaje miejscowke dużo trotek tam pada. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Dziś miałem 2 odprowadzenia takich samych. Byłoby ciekawie na PS76mlf2 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Ta ryba wygląda jak prehistoria . Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyman Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 A to nie jest łosiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 A to nie jest łosiek?Zdecydowanie nie. To taki potokowiec, któremu jak był mały zachciało się popływać w solance. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyman Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Analiza zdjęć nie daje jednoznacznej odpowiedzi, ale nie jest to ani czysta troć ani czysty łosoś. Może to być hybryda. Tak czy siak okaz rewelacja! Gratuluję łowcy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Oczywiście, że samiec troci. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Troć od łososia łatwo odróżnić. Spójrzcie na płetwę ogonową. Jest zupełnie prosta, a więc mamy do czynienia z trocią. Łosoś ma płetwę zwężającą się od brzegów do środka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Troć od łososia łatwo odróżnić. Spójrzcie na płetwę ogonową. Jest zupełnie prosta, a więc mamy do czynienia z trocią. Łosoś ma płetwę zwężającą się od brzegów do środka. Plus kość górnoszczękowa sięgająca poza obrys oka, plus kropki (w dodatku znaczna ich ilość) poniżej linii bocznej, plus gruby trzon ogona, plus kropki na płetwie tłuszczowej. Nie widać jedynie dokładnie budowy wieczek skrzelowych, ale dla mnie modelowy, piękny samiec troci. Tym większe gratulacje należą się łowcy. Jeśli hybryda, to powinny być jakieś widoczne cechy łososia. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyman Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Kumpel, którego zapytałem o opinię, mówił mi o jakiś krzyżykach itp. Nie był w stanie stwierdzić jednoznacznie w tę czy tę stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Troć - samiec. Właściwie modelowy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 80+-cm przy streetfishingu Szwecja St croix ps76mlf2Shimano TP XD C3000 Cykada Berkley Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 A mi w tym roku takie dziwne rybki biorą. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi