bencur Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 (edytowane) Farta to mało powiedziane bo przy podbieraniu przez Pawła sum wisiał na jednym rozgietym haku na czubeczku nie wbitym nawet w tarke:) Edytowane 13 Lipca 2019 przez bencur 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Ładnie! Ile trwała walka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 No to absolutny czad - gratuluję ! Długo walczył ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 (edytowane) Właśnie według mnie zadziwiająco krótko bo ok 30min może nawet mniej. Ja sobie tłumaczę to tak że sum mnie lekceważy bo na tym sprzęcie nie czuł zagrożenia do tego wszystko ułożyło się pomyślnie. Suma udało się wyciągnąć z nurtu na spokojną wodę a właściwie sam mi to umożliwił tak jakby mi trochę pomagał Na mocniejszym sprzęcie ryba czuje zagrożenie. I tak uważam że miałem bardzo dużo szczęścia:) Edytowane 13 Lipca 2019 przez bencur 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 (edytowane) Właśnie według mnie zadziwiająco krótko bo ok 30min może nawet mniej. Ja sobie tłumaczę to tak że sum mnie lekceważy bo na tym sprzęcie nie czuł zagrożenia do tego wszystko ułożyło się pomyślnie. Suma udało się wyciągnąć z nurtu na spokojną wodę a właściwie sam mi to umożliwił tak jakby mi trochę pomagał Na mocniejszym sprzęcie ryba czuje zagrożenie. I tak uważam że miałem bardzo dużo szczęścia:)Szczęście na pewno było potrzebne bo wyciągnięcie takiego klamota na takim sprzęcie to nie lada wyczyn. Jednak szczęście nie pomoże , jeśli łowiący nie ma stalowych nerwów i dużo umiejętności wędkarskich . No chyba że , sum chciał popełnić samobójstwo i sam wyskoczył na brzeg. Potrójne gratulacje . Wielkiej ryby umiejętności i skromności. Edytowane 13 Lipca 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Sum musiał wyczuć że w łeb nie dostanie i trochę odpuścił na pewno.A tak w ogóle to gratulacje to musiała być frajda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Klenie też były, i to sporo kleni ,ale to inna historia 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 No chyba że , sum chciał popełnić samobójstwo i sam wyskoczył na brzeg. Możecie się śmiać , ale moje doświadczenia są następujące im większą rybę łowię tym mnie ,,walki daje" .Dla przykładu miałem dwa szczupaki 72 cm i myślałem ,ze mnie wędkę połamie taki wariat był, zatrzymać go nie mogłem i 98 cm na tej samej wędce i gdyby nie ciężar nie powiedziałbym ,ze holuje ogromną rybę. Szła jak szmata i tylko dwa razy zrobiła manewr w postaci pionowego obniżenia się i nic więcej. Od czego to zależy nie wiem. Z sandaczami mam podobne historie im większy tym potulniej szedł a ja wyciągając go z wody byłem z jednej strony szczęśliwy ,ze złowiłem piękną rybę a z drugiej zawiedziony ,ze walka do kitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastek86 Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Może starym się nie chce? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newbie90 Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Gratuluję udanego holu takiego olbrzyma, u mnie tak wyglądały fabryczne kotwice w sieku po boleniu spelniajacym forumowe minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapirro Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 A taki przyłów się liczy? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 To się nie liczy. To jest podczepienie poza obrębem głowy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 przynajmniej na wylot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapirro Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 przynajmniej na wylot Na początku nie było na wylot. Nie chciało wyjść z powrotem, to przepchnąłem. Skóra od wewnątrz strasznie ciężko się przebija. A załatwił mnie tak 25cm okoń, któremu chciałem zrobić fotkę z woblerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 to i ja coś wrzucę mnie załatwił szczupły nie obyło się bez ingerencji chirurga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 (edytowane) Na początku nie było na wylot. Nie chciało wyjść z powrotem, to przepchnąłem. Skóra od wewnątrz strasznie ciężko się przebija. A załatwił mnie tak 25cm okoń, któremu chciałem zrobić fotkę z woblerem. znam to niestety, u mnie byl streamer w przedramieniu. Skora jak na bucie, ciezko przebicJedyne wyjscie - lowic bezzadzorowo Edytowane 15 Lipca 2019 przez jacus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Ja byłem też kiedyś na chirurgii. Jako młody chłopak lowilem karasie w szpitalnym zbiorniku. Ganial mnie wtedy jeden z lekarzy, który tam je zapuszczał. I zgadnijcie na kogo trafiłem.... A jak? Zakładałem przynętę i wtedy biegnący pies zaczepił o zylke wnikając mocno haczyk. Uwolnienie przez mocne szarpniecie, minelo wiele lat, a ja dałem żyje i lowie ryby, tego zbiornika już nie ma. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 , tego zbiornika już nie ma. chirurga pewnie tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Coraz częściej się trafiają takie Odrzańskie "flądry". Dziś 2 sztuki z szybkich przelewów. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Na emeryturze, żyje, sąsiad mojej mamy. Łowi w stawach hodowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 (edytowane) Nie wiem czym kierują się te ryby atakując woblera, ale nie ukrywam, że dają dużo frajdy.Byłem przekonany, że to brzana, a wyszło jak widać. Edytowane 18 Lipca 2019 przez pablo__20 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Wielka ta łopata , a i zdjęcie superowe - gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Dał popalić ale pewnie byłeś przygotowany, skoro myślałeś o baśkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gary Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Krzyżówka z wielbłądem????? brakuje tylko zrogowaciałych płetw! Ja tu się chciałem pochwalić drapieżnym krąpiem ale wielkość "flądrowatych" oniesmiela, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Musi być słabo z pokarmem. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi