drag Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 @dragA to nie można?Ja do kija 20lb czasem linke 50lb wciskam w przelotki Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaWszystko można,co kto chce.Tylko zastanawiam się jaki to ma sens.Kij 6lb,linka uczciwe 18lb.Co się stanie z kijem kiedy będzie trzeba ostro przykręcić hamulec? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Głównie zależy od tego kto jest na końcu zestawu. Kończy się linkaZrywa się linkaStrzela kijPuszcza kotwicaPalce są poparzoneDzieje się cud Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Głównie zależy od tego kto jest na końcu zestawu.Kończy się linkaZrywa się linkaStrzela kijPuszcza kotwicaPalce są poparzoneDzieje się cud Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaRozumiem.Choć,jak mam nadzieję i Ty rozumiesz,pytanie było raczej retoryczne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 A po tym cudzie później opowieść.Panie tak pier....ął w przynętę, że tylko gumofce na brzegu zostały. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Obaj wiemy o co chodzi. Ostatnio straciłem 3 nowe rapale... nie szło przepłynąć, jakbym miał 18lb może by się udało. Gdzie patyki tam... Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 A po tym cudzie później opowieść.Panie tak pier....ął w przynętę, że tylko gumofce na brzegu zostały. No.I tytuły na portalach-"Drapieżny krump wciągnął przerażonego wędkarza do wody" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapirro Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Wszystko można,co kto chce.Tylko zastanawiam się jaki to ma sens.Kij 6lb,linka uczciwe 18lb.Co się stanie z kijem kiedy będzie trzeba ostro przykręcić hamulec?Sens ma taki jak pisałem. U mnie na Odrze plecionka na kamieniach przeciera się błyskawicznie, a nawet jeśli nie ma najmniejszych zmechaceń, to po kilku dniach łowienia rwie się w rękach. Przegrubienie znacznie wydłuża żywotność i ratuje przynęty. Hamulec trzeba dokręcać z czuciem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Sens ma taki jak pisałem. U mnie na Odrze plecionka na kamieniach przeciera się błyskawicznie, a nawet jeśli nie ma najmniejszych zmechaceń, to po kilku dniach łowienia rwie się w rękach. Przegrubienie znacznie wydłuża żywotność i ratuje przynęty. Hamulec trzeba dokręcać z czuciem.Ok.Masz swoje zdanie i praktykę i ja to szanuję.Mimo to,dla mnie używanie plecionki trzykrotnie przekraczającej moc wędki jest delikatnie mówiąc problematyczne.Niezależnie od znajomości i wyczucia pracy hamulca w swoim kołowrotku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapirro Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 (edytowane) Ok.Masz swoje zdanie i praktykę i ja to szanuję.Mimo to,dla mnie używanie plecionki trzykrotnie przekraczającej moc wędki jest delikatnie mówiąc problematyczne.Niezależnie od znajomości i wyczucia pracy hamulca w swoim kołowrotku.Pozdrawiam Wcześniej miałem 25lb ale była trochę za gruba. To nie wątek na tą dyskusję. Jak znajdę, to wrzucę fotkę przylowu zlapanego na tą Suzukę. Wygięta po dolnik, hamulec ani pisnął i wytrzymała. To mocne blanki są.???? Edytowane 3 Października 2019 przez Tapirro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 (...) Niezależnie od znajomości i wyczucia pracy hamulca w swoim kołowrotku. (...)Login zobowiązuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Login zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Nocny amator cztero calowego predatora Fota słaba bo sam w nocy telefonem pstrykłem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śruba1987 Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Na robaka się uczepił???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 (edytowane) o kurczę PZW jednak coś zarybia Edytowane 6 Października 2019 przez macieknikos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 ...raczej zażółwia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Na robaka się uczepił????Mam nadzieję że dostał w "beret"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Mam nadzieję że dostał w "beret"...A za co? To już praktycznie gatunek rodzimy ☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 A za co? To już praktycznie gatunek rodzimy ☹️Taaaa. Plastik też jest stałym elementem biotopu... Praktycznie już naturalnym... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Taki sandacz z dzisiaj ???? 90cm 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Pewnie dobrze pochodził na kiju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Był życiówką sandacza, przez chwile udawał małego suma póki nie przyświeciłem telefonem. ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Witam.No i kłopot na wigilię z bani ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Taki sandacz z dzisiaj 90cmWiślany? Noc czy dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Tak, noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Witam.No i kłopot na wigilię z bani ... Pozdrawiam.Trochę za duży na wigilię, chociaż wypuszczenie go z wysokiego brzegu było chyba równie trudne jak podebranie???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi