SID Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 (edytowane) A to nie jest przypadkiem zloto wybarwiony japoniec? W tych czasach, to trudno określić, czy to przyjaciel, czy jednak wróg (nie wszystko złoto, co się świeci). Pozwolę sobie sam dokopać, więc obecnie mamy więcej tego złego tzw.karaś tombak, czyli "złoto głupców". Edytowane 12 Listopada 2019 przez SID 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Srebrna rybka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 U mnie w rzece jest tyle leszcza, że przy każdym mocniejszym podbiciu można coś podhaczyć kilka dużych miałem zapiętych za pysk na gumy 10cm, że o małych keitechach i fishupach nie wspomnę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 U mnie w rzece jest tyle leszcza, że przy każdym mocniejszym podbiciu można coś podhaczyć kilka dużych miałem zapiętych za pysk na gumy 10cm, że o małych keitechach i fishupach nie wspomnę Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWystarczy napisać gdzie te leszcze i nie będziesz już podczepiał [emoji2] Wysłane z mojego LM-Q610.FG przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Wystarczy napisać gdzie te leszcze i nie będziesz już podczepiał [emoji2] Wysłane z mojego LM-Q610.FG przy użyciu TapatalkaNa szczęście to nie w Polsce. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) Dokładnie, Szwecja Taka ławica ciągnie się przez 300-500m.Pod nią sandacz,troć, łosoś i okoń Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 13 Listopada 2019 przez Darek Koralewski 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) Dokładnie, Szwecja Taka ławica ciągnie się przez 300-500m.Pod nią sandacz,troć, łosoś i okoń Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkKiedyś u nas też tak było.Prąd, sieci legalne, sieci nielegalne, wędkarze, zatrucie wód, zarybianie na papierze... Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Listopada 2019 przez bartsiedlce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) Darek ,a jak zwie się ta rzeka ? Edytowane 13 Listopada 2019 przez golsyl1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Rzeka nazywa się Motala ström Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 A tasiemca nie mają? . Bo u nas to dbają żeby nie miały i raz na jakiś czas robią odłowy sanitarne bo ponoć za dużo białorybu mamy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 A to nie jest przypadkiem zloto wybarwiony japoniec? Obstawiałbym jednak ,że to prawdziwy złoty . Pyszczek ma zdecydowanie skierowany do góry, japońce mają trochę inaczej,to są tylko moje obserwacje z nad stawu gdzie mam dostęp do jednych i drugich. Złote wg mnie nawet inaczej żerują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Koralewski Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Sieja to całkiem waleczna ryba Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Z ciekawostek. Październikowa ryba i w wysypce tarłowej. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Złowiłem leszczyka-duży ?Jak łopata....do odśnieżania! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Ale kloc ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Z ciekawostek. Październikowa ryba i w wysypce tarłowej.W zeszłym roku też tak miałem, na przełomie września i października. Aż się zacząłem zastanawiać, czy to kolejne tarlo, czy jakaś anomalia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 W zeszłym roku też tak miałem, na przełomie września i października. Aż się zacząłem zastanawiać, czy to kolejne tarlo, czy jakaś anomaliaTen z przełomu października i listopada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Lepiej powiedz na co wziął ten 'latawiec' miałem podobne złotoróżowe na koguty 35g/2.0 wszystkie groty w pysku...na sandaczowych dołkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Motyla noga...prawdziwy rzeczny potwór ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Jak już chwalilimy się łopatami to i ja pokaże moją na shad teeza z września 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 To ja też wrzucę żaglowca ten się połakomił na jiga ok 4gr , w kolorze biały/róż .Fota jakoś z końcówki wakacji Poważna akcja bo na Tetonie do 3gr 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Niedzielny przyłów... uderzył w złota obrotówkę z czerwonym chwostem... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Ten chwost to jak płachta na byka nic dziwnego,że się rybek wk... Zdenerwował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapirro Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 (edytowane) Panowie, nie chcę Wam psuć humorów ale:[emoji6] To był sum.Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Listopada 2019 przez Tapirro 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Idą święta ... karpie lgną do ludzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi