rebowski12 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Witam.Mój miał 40 cm i 1.4 kg. Wziął z opadu na 6cm informację pijawki na 3 gramowej główce ????.Sprzętowo: stradic 1000 ci4 z egi metal i Corto 18. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Za ogon na 5 cm kajtka na zestawie okoniowym oczywiście - dal popalić ale w świetnej kondycji odplynalnie publikujemy przyłowów ryb będących w okresie ochronnym Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Jakby mi ktoś przed wyjazdem na ostatnie rybki powiedział że chu.. złowisz to nie mylił by się ???????????????????????? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Haha no nie gadaj. Tak spytam z opadu wzial?haha Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Tak BTW do adminów- przylow to przylow... Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Łukasz, to ja Ci coś napisze. Poczytaj regulamin, a dowiesz się że ryba podhaczona powinna zostać wypuszczona i tu nie ma znaczenia czy ma okres ochronny czy nie. Nie zalicz się to ani do przyłowu ani do złowienia. A tego sandacza zdjąłeś zapewne z gniazda, bo był w szacie godowej. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Co może być przyłowem przed majem na j.pl ( nadmieniam: nie łowię : kleni, jazi, pstrągów i białorybu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 (edytowane) Łukasz, to ja Ci coś napisze. Poczytaj regulamin, a dowiesz się że ryba podhaczona powinna zostać wypuszczona i tu nie ma znaczenia czy ma okres ochronny czy nie. Nie zalicz się to ani do przyłowu ani do złowienia. A tego sandacza zdjąłeś zapewne z gniazda, bo był w szacie godowej.Sugerujesz że nie wypuściłem ?? Bez wątpienia ściągnięty z gniazda..Tylko po co taki temat skoro i do przyłowów są obiekcje [emoji23] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez lukaszkosciukiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Generalnie temat jest od czapy Przyłowem to można nazwać makrelę w puszce ze śledziami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Łukasz, to ja Ci coś napisze. Poczytaj regulamin, a dowiesz się że ryba podhaczona powinna zostać wypuszczona i tu nie ma znaczenia czy ma okres ochronny czy nie. Nie zalicz się to ani do przyłowu ani do złowienia. A tego sandacza zdjąłeś zapewne z gniazda, bo był w szacie godowej.Tomek tak BTW to wstyd mi że go podchaczylem, nie powinienem się tym chwalić na forum. SHAME ! spuszczam głowę i spałam się ze wstydu [emoji26] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Ja też kiedyś na rybach ch..a złowiłem???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Może ktoś SYRENY zanęcał 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 To powinno zachęcić dziewczyny do wędkarstwa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Że też żaden budowniczy nie wpadł na to żeby takie rękojeści robić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 ...różowe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Hehehe Dobrze walczył? Mierzyłeś? Strach na ryby chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Trzeba było go trochę potrzeć w dłoniach, większe PB by było [emoji23] 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Trzeba było go trochę potrzeć w dłoniach, większe PB by było [emoji23]Hahaha dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 A może to nowy model kwoka na sumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 To są najlepsze dowody na to jak PZW nas dyma i ch zarybia ;P 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Przy dłubaniu okoni taki chlapaczek się trafił, połakomił się na swing impacta... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Też mam w tym roku kilka zaskakujących przyłowów. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Przy kleniowaniu,mało mi nadgarstka nie złamała 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Taki 60-tak. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Prawdziwe drapieżniki zaczynają żerować ???? 52 cm. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi