guciolucky Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Jeśli ktoś wierzy w ocieplenie klimatu, wzrost ilości CO2 w atmosferze czy zjawisko dziury ozonowej to bardzo mu współczuję braku podstaw z zakresu nauk biologicznych 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Jakiś tydzień temu trafiłem na informację, że mamy najzimniejszy maj od 28 lat. To w temacie, że jest "coraz cieplej" Widzisz Janusz, się nie znasz, bo nie oglądałeś dokumentu na Netflixie. Maniek z "Epoki lodowcowej" też się nie znał i wyginął. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 A wiecie ile % co2 produkuje człowiek? I ile z tego co człowiek produkuje, produkują państwa, mające w poważaniu walkę z ociepleniem? Do poczytania raport z żelaznej góry, to tak odnośnie zastraszania i kontroli społeczeństwa... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Nie no, ja na netflixie widziałem smoki - true story Bro! Czego oni dzisiaj w tych szkołach uczą? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Fakt faktem ten maj jest paskudny ostatnio dość podobnie było w 2010 roku i tym samym powódź na Opolszczyźnie druga największa po 1997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katystopej Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Ehh widzę, że kolejne miejsce w internetach z bandą wzajemnych jajolizów ignorantów. Wracać do kuchni, kulki z boleni wam się gotują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Typowy sposób obrażania rozmówców, z którymi się nie zgadza dla pewnej grupy ludzi. Ludzi nie wartych uwagi choć usilnie o nią zabiegających 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 (edytowane) Proponuję zacząć od przyswojenia terminu fotosynteza a następnie fitoplankton. Kolejny krok to chromatografia gazowa czy jak kto woli urządzenie do wychwytu elektronów...Ostatecznie James Lovelock... Edytowane 23 Maja 2019 przez guciolucky 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Jeśli ktoś wierzy w ocieplenie klimatu, wzrost ilości CO2 w atmosferze czy zjawisko dziury ozonowej to bardzo mu współczuję braku podstaw z zakresu nauk biologicznych Sugerujesz więc, że przytłaczająca większość środowisk naukowych badających ten temat jest w błędzie, a rację ma kilku o odmiennym zdaniu?Oczywiście masz do tego prawo ale Twoje przekonanie przeczy elementarnej logice. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Ludzie od ponad 200lat wydobywają z pod ziemi różne węglowodory które natura magazynowała tam przez miliony lat. Spalają je uwalniając do atmosfery ogromne ilości CO2. Jednocześnie ludzie niszczą całe ekosystemy które do tej pory wiązały CO2 z atmosfery. I chcesz kogoś przekonać że to co natura wiązała w ziemi przez miliony lat, a człowiek uwolnił w 200, teraz natura zwiąże z powrotem w moment? ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 przyłowy jak diabeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Panowie, koniec dyskusji na temat zmian klimatu w wątku "Przyłowy".Kolega @katystopej zagalopował się. Nie tolerujemy takich zachowań, więc punkcik na początek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Coby atmosferę rozładować, dzisiejszy przyłów: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 A cała dyskusja zaczęła sie od karpia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Przepraszam, ale teraz zauważyłem dopiero wpis , aby skończyć dyskusję. Więc gratuluję tylko ze swej strony wszystkim udanych i ciekawych przyłowów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 A cała dyskusja zaczęła sie od karpia. Bo karp meliorując dno głębiej niż inne gatunki też uwalnia to co zdeponowane jest w osadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Coby atmosferę rozładować, dzisiejszy przyłów: Piękne zdjęcie! Z dziesięć sekund dopatrywalem się przyłowu na tym zdjęciu obrazującym żaglówkę z dwoma osobami na pokładzie, nawet w sumie odbicie w lustrze wody w miarę się zgadza ;D Na bezrybiu i rak ryba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Miały być okonie na wahadełko, trafiła się uklejka i wzdręgi ;P 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 (edytowane) Wody w rzekach nadal nie nadają się do łowienia tak więc postanowiłem wybrać się na jeziorko w poszukiwaniu okoni. Niestety nie za dobrze współpracowały ale widziałem parę razy stada wzdręg. Pomyślałem, że nic się nie dzieje to skoczę do samochodu po muchówkę i spróbuje podłubać parę rybek. Mocno się zdziwiłem ponieważ praktycznie co rzut to na końcu linki meldowały się wzdręgi do 25cm. (mokra muszka redtag), stojąc po kolana w wodzie postanowiłem założyć małą nimfę i ku mojemu zaskoczeniu podpłyneły do mnie dwa liny. Z ciekawości zapodałem im nimfę entralnie pod "nosek" a ten bez zastanowienia ruszył do niej i pięknie zassał swoimi pomarańczowymi wargami Po dość fajnej walce trafił do podbieraka. Miarka wskazała 34cm. Nie wiem czy to czysty przypadek, czy też mega dużo szczęscia ale miłym akcentem zakończyłem krótką wyprawę Edytowane 26 Maja 2019 przez patzaw26 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 A mi się taki przylowik trafił przy okoniowaniu???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 A mi się taki przylowik trafił przy okoniowaniu Bardzo zdziwiony grubasek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelMAT Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 A mi się taki przylowik trafił przy okoniowaniu[emoji41]co ta stwór? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Sumik amerykański, nie znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeżyna Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 sumik karłowaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Za kapotę podhaczone - były, na małego keitecha - były. Ale dzisiejszy to jakiś punkowiec, bo złamał wszelkie stereotypy. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi