wardek Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Cześć Wszystkim. Android i IOS to najbardziej znany systemy, używane przez większość osób, ale to chyba wszyscy wiedzą. Każdego wędkarza interesuje pogoda, jaka jest teraz, za godzinę czy jutro. Mając internet można sobie łatwo sprawdzić, ale po co skoro są widzety oraz programy, które będą wyświetlały wszystko na ekranie telefonu. Sam prywatnie używam Fancy widget pro, jednak nie jest on bardzo szczegółowy, bez ciśnienia i innych przydatnych bajerów. Czy ktoś odnalazł jakiś program, który posiada większość przydatnych rzeczy? Dzielcie się jakich używacie i jakie polecacie. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ja tam po prostu odpalam przeglądarkę w telefonie i lecę po ulubionych,te wszelkie widgety i programy z którymi współpracują nigdy nie dają mi zadowalających danych Chętnie pośledzę temat,może jest gdzieś takie cudo stworzone dla wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 HTC DESIRE - przez jakis czas przewertowalem dosc duza ilosc tego typu dodatkow. od weather bug, przez findfindery i inne. obecnie mam PALMARY WEATHER i musze przyznac ze baaaaardzo mi lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Hmmm... To może spróbujemy się zastanowić, co by taki idealny widget musiał mieć? Można w końcu samemu zrobić. Ostatnio troszkę pokodowałem aplikację na androida i myślę, że to niezły pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Jak dla mnie idealny widget powinien pokazywać: Temperaturę.Opady.Zachmurzenie.Siłę i kierunek wiatru.Ciśnienie.Oraz poziom wody w Wiśle,który mógłby synchronizować się na bieżąco np z wybranym punktem pomiarowym z serwisu typu pogodynka. Wschód i zachód słońca też byłby przydatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 tiaaaaaa i jeszcze jakby tak podawal na jakim odcinku rzeki na co dany gatunek ryby bedzie bral najlepiej to by juz w ogole bylo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Myślałem raczej o funkcji skanowania wody,coś takiego jak skanowanie kodów. Nacelowywujesz na daną główkę i pokazuje Ci gdzie ryby pływają A tak na poważniej,idąc na ryby sprawdzam i zapoznaję się ze wszystkimi czynnikami wymienionymi powyżej,więc IDEALNY widget powinien pokazywać mi wszystko co potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Hehe Musze przyznać, że pomysły macie ambitne Panowie Może takie akularki augmented reality? zakładasz, widzisz co pod wodą. Każda ryba ma swoje ID itd... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Od dziś pogodynka jest dostępna w android market jako aplikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi