Fatso Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 RS? Aliexpress Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 M.Z. Rods 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesur Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 RS? AliexpressNie mają wszystkiego ♂ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Gdzie u nas najlepiej zaopatrywać się w SeaGuide. Kto ma pełną ofertę RS Titanium?Zapraszam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 A propos tytanowych seaguide'ów, mam od niedawna jeden zestaw z pierścieniami RS. Nie odnoszę wrażenia, że są z plasteliny (trochę było kiedyś narzekania na to). Może poprawili swój stop ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 A propos tytanowych seaguide'ów, mam od niedawna jeden zestaw z pierścieniami RS. Nie odnoszę wrażenia, że są z plasteliny (trochę było kiedyś narzekania na to). Może poprawili swój stop ...Miękkie są przelotki tunelowe, nawet delikatne zahaczenie np przy wkładaniu do pokrowca może odkształcić te przelotki. Mam przy 3 kijach, najnowsze przelotki które mam były kupowane pod koniec 2022 roku… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 To ja mam chyba jakieś inne . Moje nie są miękkie, a są na pewno tytanowe i na pewno Seaguide ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario69 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zapraszam.Następnym razem na pewno skorzystam, a póki co czekam na przesyłkę z Tackle24, bo tam całkiem szeroką oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 To ja mam chyba jakieś inne . Moje nie są miękkie, a są na pewno tytanowe i na pewno Seaguide ... Panie Michale, a jak z ich jakością według Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Panie Michale, a jak z ich jakością według Ciebie?Na sucho, OK. Jeszcze ich nie założyłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario69 Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Przelotki z Tackle24 dotarły i wyglądają bardzo ok. Jedyne co budzi wątpliwości to te poprzeczne "rowy" wyżłobione na stopkach. O ile w małych to pewnie nie problem, o tyle w większych obawiam się że nić w rozmiarze "A"może się słabo układać. Być może trzeba będzie s,lifować całą stopkę.. MarcinZ pewnie ma swoje przemyślenia na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Przelotki z Tackle24 dotarły i wyglądają bardzo ok. Jedyne co budzi wątpliwości to te poprzeczne "rowy" wyżłobione na stopkach. O ile w małych to pewnie nie problem, o tyle w większych obawiam się że nić w rozmiarze "A"może się słabo układać. Być może trzeba będzie s,lifować całą stopkę..MarcinZ pewnie ma swoje przemyślenia na ten temat.Nić układa się bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Tak, nić lubi sobie na tych rowkach przeskakiwać i trzeba pilnować, żeby nie zostawały prześwity gołej stopki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka1987 Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja WitamCzy ktoś z Was wie gdzie mogę zamówić dosłownie jedną sztukę przelotki SeaGuide Delta rozmiar 25(mm) ? ABTYDG (ta czarna wersja)Chciałem sobie kupić i przezbroić troszkę feedera https://sea-guide.com/product/tyg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Czołem.Mam pytanie.Mam kija AvidX AXS70MF2. Ubrany już w nieco złachane przelotki Kigan Z. Startowa to tylko 20mm. Lakier na omotkach już srogo zmęczony i popękany. Naszła mnie myśl, żeby zmienić te przelotki na inne, przy okazji poprawy omotek. Możecie polecić jakieś przelotki co będą dobre jakościowo? Z tym, że chciałbym zacząć od startowej 25mm. Kij ogarnia na miękko 30g i używam go z kołowrotkami nie mniejszymi niż 3000. Nie znam wagi obecnego setu ale chciałbym coś złożonego z 9 przelotek start od 25mm i jakieś 4,5-5mm w tunelu plus przyzwoity szczyt. Za wszelkie wskazówki dziękuję Edytowane 12 Czerwca przez Kadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca https://pl.aliexpress.com/item/4000988891711.html?pdp_npi=4%40dis%21PLN%2167%2C08%20z%C5%82%2165%2C16%20z%C5%82%21%21%2117.72%2117.21%21%402103919917497595976242439e8fac%2112000018569886331%21sh%21PL%210%21X&spm=a2g0o.store_pc_allItems_or_groupList.new_all_items_2007599248005.4000988891711&gatewayAdapt=glo2pol#nav-specification 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi