Guzu Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Jakie drobne ta przyjemność stoi? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaPłaciłem 12500 jpy plus wysylka (2000). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Robisz sobie black edition? Korby też masz karbonowe od Vańków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 (edytowane) Robisz sobie black edition? Korby też masz karbonowe od Vańków?Vanquish a nie mam.Korbek od vanq też nie. Szpulka będzie do Stelli 18Pokażę efekt, jak wyszło Jak chodzi o korbki to kompletnie przeszedłem na te od Daiwy... Edytowane 17 Listopada 2019 przez Guzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Wiem, że do Stelli, teraz pasują. Ale to tej szpuli czarna od Vańka pasowałaby ładnie. Ale skoro j tak masz tuningowe, to argument niższej masy odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Wiem, że do Stelli, teraz pasują. Ale to tej szpuli czarna od Vańka pasowałaby ładnie. Ale skoro j tak masz tuningowe, to argument niższej masy odpada.Subiektywnie i nie do dyskusji, ale korbki od Daiwy sa ladniejsze. Maja wygodniejsze knoby. I waza zdecydowanie mniej niz te Shimano. ...A czarne tez sa (i to bez tych "zamleczen" jak to w Ci4). Dobrze, ze jest wybor i mozna sobie dopasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Robisz sobie black edition? Korby też masz karbonowe od Vańków?Szpula nie jest czarna.Jest ciemno szara i jest calkiem matowa. Na szczęście znajdę dla niej zastosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 (edytowane) Szpula nie jest czarna.Jest ciemno szara i jest calkiem matowa. Na szczęście znajdę dla niej zastosowanie Jednak jest czarnaMatowo czarna.Jak yumeya 10 monster límited.Tylko tamte miały srebrny rantTu rant jest jak reszta szpulki. Stella 18+ szpula yumeya pe1215 + korbka 55 mm od exista to wynik 205 g.Pewnie można się pobawić lżejszym knobem Ja dałem taki, jaki lubię Edytowane 24 Listopada 2019 przez Guzu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 To wagowo Danielu nie odchudziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Ładna szpulka. Do Vańka będzie jeszcze lepiej pasowała. Pod warunkiem, że nie jest cięższa od serii w Vańku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Ładna szpulka. Do Vańka będzie jeszcze lepiej pasowała. Pod warunkiem, że nie jest cięższa od serii w Vańku Wpadnij, przymierzymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 (edytowane) To wagowo Danielu nie odchudziłeś Jakby o wage chodzilo to trzeba by isc w korbke ZPI albo jeszcze mocniej AVAIL.Szpulke F a nie do linek PE i mozna odchudzac Tu raczej inne sa priorytety Pare miesiecy temu pokazalem swoja wersje pstragowa, wazaca 190 g Edytowane 24 Listopada 2019 przez Guzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Nowy kolor już dostępny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Colt Sniper Color 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Cześć,Czy któryś z kolegów ważył z ciekawości korbke od nowego vanka c2000s 40mm i zechce się podzielić ile to może ważyć? Pytam bo zastanawiam się czy istnieje jeszcze lżejsza alternatywa tylko jednocześnie ciut dłuższa.. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 (edytowane) Proszę bardzo Sam oryginalny knob bez lozysk ma 3g. Waga z dokładnością do 1g. I istnieje lżejsza korba - Avail. Wersja 42,5mm waży 6,2g. Do oryginalnej 40mm od Vańka zyskasz zatem 5-6ghttps://www.hedgehog-studio.co.jp/phone/product/4397 Edytowane 4 Lutego 2020 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Dzięki, fajna sprawa ten avail nawet 45mm to 6,3gAle takie odchudzanie to już droga impreza i robi się trochę sztuka dla sztuki. Pewnie bym w to poszedł ale ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Tylko, ze 45mm jest niestety tylko w kolorze „szampańskim”. Do V19 pasuje idealnie czarna korba, a tu jest tylko 42,5mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 A to nie dopatrzyłem, to w takim razie problem z głowy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Nowy kolor już dostępny colorsephia.jpegPół wieku temu każda szpula zapasowa, obojętnie czy to ABU, Mitchell'a była pakowana w solidne, szczelne i relatywnie małe, dopasowane do wielkości szpuli plastikowe pudełko.Chroniło ono szpulę przed zabrudzeniem, gdy leżała w wędkarskiej torbie.Dziś, płacisz za szpulę 400-600PLN a ona w celofanie lub w folii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek2000 Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Używał może ktoś w minionym sezonie Vańka do łowienia boleni ? Zastanawiam się właśnie nad zakupem wersji 4000 MHG. Ale jak czytam niektóre Wasze opinie to się zastanawiam czy da wgl rade i czy w związku z tym nie poszukać czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 (edytowane) Vanquish da radę tylko pytanie jak długo... Jest inne rozwiązanie w zależności czy wolisz Shimano czy Daiwe. Mianowicie rozważ zakup dwóch modeli Shimano 3000hgm i daiwa certate 2510 rp-he. Oba modele to hybrydy rozmiaru 4000 i szpul oraz rotorów z 2500. Mam tą daiwe 2510 rpeh model 2016 zarówno bolenie, trocie czy nawet belony jej nie straszne. Masz w ich przypadku jeszcze cywizlowane przełożenie 5.6.1, szersza szpula i moc... Kumpel ma tp 3000hgm tam jest trochę szybciej bo 5.8.1 i mniejszą szpula ale tez fajnie się sprawdza. Jeśli nie potrzebujesz bardzo lekkiej konstrukcji to obie są w granicach 265-280gr i będą solidniejsze od vanka... Sent from my Mi 9T using Tapatalk Edytowane 18 Lutego 2020 przez mathew.stepnicki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Używał może ktoś w minionym sezonie Vańka do łowienia boleni ? Zastanawiam się właśnie nad zakupem wersji 4000 MHG. Ale jak czytam niektóre Wasze opinie to się zastanawiam czy da wgl rade i czy w związku z tym nie poszukać czegoś innego.Do boleniowania VANQUISH jest wg mojej opinii za delikatny. To świetne kołowrotki do finezyjnego łowienia XUL, Ul i L. Przy boleniowaniu szybko zajedziesz sprzęt a do najtańszych niesniestety nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Do boleniowania VANQUISH jest wg mojej opinii za delikatny. To świetne kołowrotki do finezyjnego łowienia XUL, Ul i L. Przy boleniowaniu szybko zajedziesz sprzęt a do najtańszych niesniestety nie należyTo jest raczej słuszna uwaga, te vańki takie mientkie jednak są .Idź w daiwę może shimano TP SW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek2000 Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Dziękuje za udzielone odpowiedzi. W takim razie definitywnie rezygnuje z Vanquisha, musze więcej poczytać o tych modelach co wymieniliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi