nyny Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Bo vańki to dobre kołowrotki[emoji41][emoji41]. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu TapatalkaPotwierdzam, moje stado '19 się rozrasta i nie tęskno za Stellami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slig Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Do kija 213(70g) do 10g Przynęta twitche i gumy max. 8g brać 2500shg czy c2500shg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Do kija 213(70g) do 10g Przynęta twitche i gumy max. 8g brać 2500shg czy c2500shg?A po co HG? Pomijając przełożenie to zdecydowanie 2500 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikiBill Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Ja mam do kija 213 do 7g , waga kija 96g i 2500s wyważa idealnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Do kija 213(70g) do 10g Przynęta twitche i gumy max. 8g brać 2500shg czy c2500shg?Weź 2500S 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 ja do wędek 226cm(do10g) i 192cm(do12g) mam 2500s i C3000 i super się spisują. Nie widzę sensu brać HG no chyba ze bardzo lubisz szybsze kołowrotki albo będziesz łowił dużo z prądem na szybkich uciągach. C2500shg sobie odpuść raczej, to buda od 1000 i do twitcha raczej średnio się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slig Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Właśnie potrzebuje szybszy młynek. Myślałem, że c2500 to buda z 2500 a rotor i szpula z mniejszego. Dzięki e takim razie biorę 2500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Dobrze myślałeś, c2500shg to body 2500 a rotor i szpula od mniejszego rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Faktycznie, moja pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 C2500HGS to bardzo fajny model. Buda jest wielkości 2500, stad moc jest identyczna. Otrzymujemy minimalnie mniejszy rotor i szpulkę, co ciekawe o tej samej pojemności co 2500S. Do delikatnych krótkich wędek 180-190cm bardzo dobrze pasuje ta wielkość. Do wedek 200cm i więcej lepiej już podchodzi klasyczny 2500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Czy jest wiadomo coś o nowym modelu, kiedy ewentualnie ma się pojawić. Zastanawiam się czy brać model '19 2500S czy poczekać na nowszą konstrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Patrząc na chronologię wypuszczania nowych modeli będzie to rok 2023. Zawsze jest pierwsza Stella z nowej generacji później reszta. Stella 10, Vanquish 12, Stella 14, Vanquish 16, Stella 18, Vanquish 19. Brałbym 19,miałem i maszyna jest jednym słowem kosa, no i czarny ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Patrząc na chronologię wypuszczania nowych modeli będzie to rok 2023. Zawsze jest pierwsza Stella z nowej generacji później reszta. Stella 10, Vanquish 12, Stella 14, Vanquish 16, Stella 18, Vanquish 19. Brałbym 19,miałem i maszyna jest jednym słowem kosa, no i czarny Potwierdzam vaniek 19 C2500HGS jest super do łowienia na lekko. Sprzedałem stelkę 1000 z 2010 roku, bo vaniek bardziej mi pasi ze względu na dłuższą korbkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 26 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Ekhmm, to teraz tak - mam Vanforda 3000, teraz wziąłem Vańka 2500S pod okoniówkę do 7g. Zobaczymy czy taka będzie przepaść pomiędzy tymi kołowrotkami jak opinie, które tu otrzymałem Nie omieszkam podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 26 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Jęsli na sucho nie czujesz róznicy, to ja nie wiem... mam dwa Vańki i Vanforda, każdy doskonały, ale jednak kultura pracy bez porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 26 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Jęsli na sucho nie czujesz róznicy, to ja nie wiem... mam dwa Vańki i Vanforda, każdy doskonały, ale jednak kultura pracy bez porównania.Nie czuję różnicy bo jeszcze nie dojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 26 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Spoko, nie wyłapałem z kontekstu, bo jestem zmęczony po nartach ???? Daj znać jak wrażenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czacha79 Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Nie czuję różnicy bo jeszcze nie dojechał Już dojechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Coś pewnie czujesz? Jakie wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Będzie dopiero w przyszłym tygodniu. A na recenzję przyjdzie czas jak trochę połowię. Napiszę parę słów po pierwszych wrażeniach jak do mnie dojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 To oczekiwanie jest chyba najlepsze. Jestem absolutnym fanem Stelli, ale Vaniusie mnie zauroczyły i chyba najhętniej nimi łowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 To oczekiwanie jest chyba najlepsze. Jestem absolutnym fanem Stelli, ale Vaniusie mnie zauroczyły i chyba najhętniej nimi łowię.W jakim rozmiarze i jakie gramatury obsługuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Moje C3000MHG i 2500S służą wyłącznie do polowu pstragów i okoni. Łowię prawie wyłącznie na woblery od 5 do 7 centymetrów i takie przynęty z nich latają. Do dłuższego kija pstrągowego(MJ Finetail fsx782M) podpięta jest Stella 2500Fi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 (edytowane) Ja generalnie nie należę do osób, które siedzą i kręcą w fotelu. Przerobione mam młynki od Sahary przez Nasci Ultegre Stradici Vanforda. Teraz będzie Vanquish i dwa Twin Powery. Moja ocena będzie się opierać głównie pod kątem opłacalności. Na tą chwilę nie mając tych trzech muszkieterów, uważam, że Stradic FL pod cięższe łowienie i Vanford pod lżejsze prezentują najlepszy stosunek ceny do jakości Edytowane 4 Marca 2022 przez scOOtt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Ja generalnie nie należę do osób, które siedzą i kręcą w fotelu. Przerobione mam młynki od Sahary przez Nasci Ultegre Stradici Vanforda. Teraz będzie Vanquish i dwa Twin Powery. Moja ocena będzie się opierać głównie pod kątem opłacalności. Na tą chwilę nie mając tych trzech muszkieterów, uważam, że Stradic FL pod cięższe łowienie i Vanford pod lżejsze prezentują najlepszy stosunek ceny do jakościPrzy zakupie droższych spodziewasz się liniowego wzrostu jakości odczuć i kręcenia do wydanych PLN czy raczej wykładniczo ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi