chroil87 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Witam. Mógłby ktoś posiadający wędkę w tej klasie napisać kilka słów. Posiadam xt 4/5 i jestem bardzo zadowolony teraz potrzebuje wędkę pod strimki i pomyślałem o #7/8. Jaka prace ma kij jak trzyma rybe, czy posiada korkową kulkę na końcu dolnika bo informacji nigdzie nie ma. Pozdrawiam. Edytowane 9 Stycznia 2019 przez chroil87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Temat dotyczący takiej wędki już istnieje, tu:http://jerkbait.pl/topic/40029-w%C4%99dzisko-typu-switch-jaxon-monolith-xt/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chroil87 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Dzięki Jano. Tylko z tego co widzę to mowa jest tam O DH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Witam.Kamil ... masz te kijki, lub ich nowszą generację (Genesis) na wystawach w Katowicach (Fishing-Mart) i w Rybniku (Fishing24). Przynajmiej mnie udało się je tam pomacać. Przedzwoń sobie do tych sklepów i będziesz wiedział czy mają je akurat w tej chwili. Daleko nie masz Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Dzięki Jano. Tylko z tego co widzę to mowa jest tam O DH.tak, masz rację, dziękito jeszcze pomyślimy czy łączyć czy zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyzant Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Mam ten kijek od niedawna. Raz poszedłem nad rzekę porzucać. Dla mnie super. Ogólnie to chyba udane Blanki.Wersja z korkowym "dopalaczykiem" na końcu. Edytowane 9 Stycznia 2019 przez partyzant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Miałem ale sprzedałem, byłem bardzo zadowolony ale szukałem czegoś lepszego. Wedlug mnie kije niedoszacowane, spokojnie latał z linką #9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi