Andan Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Tym razem o 1 cm mniejszy od tego z poprzedniego wypadu. Wziął na jiga na główce 7 gram. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgsxr Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Lipcowe łowienie o świcie poprostu kocham.Okoń 47 na rancie z 4 metrów wyszły na półkę 0,5m i tam gryzly. Padło jeszcze kilka ponad 40cm garbów. Wędka MHX EPS78 i kołowrotek Biomaster. 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Zazdroszczę wam pięknych okoni, do których szczęścia w tym roku nie mam. Łowię same maluchy, ewentualnie jakieś podłużne i chude. Wybacz, ale regulamin nadal obowiązuje:http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87film%C3%B3w-na-forum-jerkbaitpl/ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Wiślany brzydal 36cm. Niestety nie ma mi kto robić ładnych zdjęć. Branie z napływu szczytu główki na rippera Z-Man z czeburaszką. Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Rodzynek 31 centymetrowy z posród parudziesięciu okołowymiarowych. Troche ponaginał Aurige do 5gr. Przynęta predatorek od mannsa. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Niedziela pozwoliła w końcu popracowac nad wodą. Ryb było sporo wszelakiej maści, ale najbardziej wstrzeliłem się w moich pasiastych ulubieńców. ok 25sztuk ryb w przedziale 30+ i kilka 40+ mrrrr. Sprzętowo składak inazuma do 30 z dolnikiem im6 co czyni to moj ulubiony kij na wszystko bo odkładałem St.Croixy na bok. red arc 2000 i plkeciejka dragon nano core 0.10. 5cm fishunterek white pozamiatał, 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Tym razem o 1 cm mniejszy z poprzedniego wypadu i o 2 cm mniejszy od wcześniejszego 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) Własnie otrzymałem tą fotke. Ryba usiadła na jiga z 5 gramową główką.... i poprzedni: Edytowane 29 Lipca 2019 przez Andan 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chubster03 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Taki okoń z dzisiejszego wypadu 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Dzisiaj totalnie słabo ale i tak wymenczyłem kilka przyzwoitych pasiaków. Dominował k-tech od chinoli w kolorze atomic chicken haha 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Jeden przyjemny , na kiju do 3gr ,a drugi złota rybka jako ciekawostka waliły pod drobnicą,na szybko prowadzone 2,5` ripperki . 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 W końcu ,wyczekiwana,wymarzona, jednocześnie nowe PB :-)piękna i waleczna 40 :-) 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Poranny ptaszek 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Kilka garbusów mi się trafiło podczas pstrągowania 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Witam, takie oto noteckie 30-taki....na rzece dywany rzęsy , niski stan ale na małym wolnym kawałku udało się skusić kilka okoni.. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroni26 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Narwiański okoń 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Warmiński bandyta 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Niestety nie mierzony,temperatura powietrza była zbyt wysoka i nie było czasu, dał mi niezły wycisk na kiju do 4g i żyłce 0.12 pobrał kajtka 2" pomiędzy zwalonymi drzewami tak że kolana chwilowo zmiękły[emoji6][emoji16] Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Jakoś kajtki "moim" okoniom nie leżą. Zanabyłem w lokalnym sklepie tradycyjne swisterki w jedynym słusznym kolorze (perła z brokatem) i dalej na jeziorko.Po kilkunastu tradycyjnych rozmiarowo pasiaków przynętę zassał on. Może nie pradziadek ale ojciec tej okoniowej młodzieży. 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Ryby z 3 wypadów. Ryb było więcej niż mam zdjęci, bo brały ładnie nie można było marnować czasu. Wędka KONGER STREETO SPIN 200 / 2-9g Kołowrotek: Daiwa Ninja LT 3000-C. Od lewej strony: 39cm, 37cm, 37cm. Reszta między 30cm a 34cm. Ryby łowione głownie na jaskółki 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Dzisiejszy 38cm z opadu na małego relaxa fajnie odjazdy robił. Wędka dam 3-12g. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Niezły bandyta połakomił się na jerka 10 cm ,branie z serii tych atomowych Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Wędka KONGER STREETO SPIN 200 / 2-9g Kołowrotek: Daiwa Ninja LT 3000-C Wziął na wirujący ogonek. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Dawno tu nie wchodziłem, nie ma na nic czasu, a jak jest, to już nic się nie chce Widzę po Waszych wpisach, że okonki się ruszyły. Ja właśnie zaczynam urlop i mam zamiar poświęcić im trochę czasu.Poniżej jeziorowy "czarny zbój" złowiony na granicy zielska i otwartej wody, na ok. 3-3,5 metrach trzy tygodnie temu. Pełne 42 cm. Pierwsza tak duża ryba na kijku 1-7 g więc wrażenia z holu kapitalne Co ciekawe, walczyć zaczął dopiero w połowie drogi do łodzi. Był jeszcze młodszy brat (34). Aha...u mnie jak zwykle rządzą "Kajtki"! 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Jeden z kilku 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi