Pinciu Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 (edytowane) Logika administracji...pstrykanie fotek nagrywanie filmików układanie przynęt koło rybki złowionej w dłużej nieznanym okresie czasu. Wycieranie o maty, pokłady, kładzenie na piankach, szmatach, gdziekolwiek w celu pokazania miarki obok... to wszystko mieści się w ich etyce wędkarskiej.Przetrzymanie ryb w siatce czy podbieraku obraża ich uczucia...Dodam na koniec, hak wbity w rybę nie przeszkadza bo ładna fotka z lokowaniem produktu, siatka jest solą w oku.Nie znam się ale wydaje mi się że to hipokryzja. Edytowane 7 Września 2019 przez Pinciu 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieroz Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Wieczorny rozbójnik Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfi Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 witam od 38-43 dobry dzien;) 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Zapraszam do dyskusji w temacie zdjęć okoni:http://jerkbait.pl/topic/130955-zdj%C4%99cia-okoni/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) Moje pierwsze spotkanie z Zalewem Szczecińskim muszę uznać za udane. Wypływałem bardzo sceptycznie nastawiony, pełno sieci dookoła, miejscowi coś tam przy marinie łowili, napotkani wędkarze na łódkach potwierdzali - jest okoń ale mały. Pierwszy przystanek i ilość brań przeszła moje najśmielsze oczekiwania, praktycznie co rzut ryba, aczkolwiek rozmiarówka delikatne mówiąc średnia +/-20cm.Jednak zmiana na gumy czterocalowe i większe poskutkowała. Co prawda ilość brań diametralnie spadła ale wyjechało kilka naprawdę zacnych okoni. Bardzo dobrze sprowadziło się twichingowanie kilkunastocentymetrowym woblerem w toni. Co mnie zaskoczyło duże sztuki trafiły się także też przy powierzchni wody - mega fajne brania . Największe sztuki: 40, 37, 36 i sporo ryb 30+,może nie rekordowe ale naprawdę klasowe i waleczne garbusy Coś czego nie zapomnę to okonie żerujące do spółki z mewami na ławicach drobnicy... piękna sprawa! Następnym razem muszę to nagrać Edytowane 9 Września 2019 przez robbertzam 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) Nie lowilem przy torze wodnym, chociaż chętnie bym spróbował ale za bardzo wiało. Slipowałem sie "na dziko" niedaleko Stępnicy. Edytowane 16 Września 2019 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Witam, na minimum sie załapał, 30cm na obrotówke..... 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Kolego @jedin co to za kijek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Suzuki rxf 702. 1,8-7g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Właściwie to wędka zrobiona na tym blanku,więcej o tym kijku jak i innych w moim wątku "Rodbuilding Genesis" albo na naszej klubowej stronie spinningmaniacs.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Zbój z zeszłego tygodnia, trafiony w okolicach opaski 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Narwiański zbój. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Okoń ze śródleśnego jeziora na pograniczu województw lubuskiego i zachodniopomorskiego.Matagi Super Shore LL od Skalka, Shimano Vanquish '12 C3000, YGK Egi Metal PE 0.5, 2-calowy Keitech Little Spider w kolorze perłowym. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Dzisiaj pierwszy raz po 40 dniach przerwy, dużo drobnych i jeden do fotki. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Okoń ze śródleśnego jeziora na pograniczu województw lubuskiego i zachodniopomorskiego.Matagi Super Shore LL od Skalka, Shimano Vanquish '12 C3000, YGK Egi Metal PE 0.5, 2-calowy Keitech Little Spider w kolorze perłowym. Mega okoń wymiarowo i kolorystycznie! z ciekowaści ile cm? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Mega okoń wymiarowo i kolorystycznie! z ciekowaści ile cm? Dzięki. Niestety nie wiem, bo nie mierzyłem go. Nie miałem ze sobą miarki, a pod nogami miałem piasek - nie chciałem go kłaść i kombinować z przykładaniem dolnika wędki. Ale na oko miał jakieś 35 cm i był dość gruby. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Wygląda na 5cm więcej. Lepiej wypuścić wcześniej niż mierzyć. Szanuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamol84 Opublikowano 17 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Nowe PB zaliczone;) Ryba z polskiego jeziora zlowiona na cykadkę. P.s. Już mogłaby mieć ten centymetr więcej:) Wysłane z mojego SM-J610FN przy użyciu Tapatalka 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 (edytowane) Grube morskie 48 cm na raka savage gear. Edytowane 17 Września 2019 przez zuraw16 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeo Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Z Bałtyku czy zalewu jakiegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Około 40 cm.Miejsce, sprzęt i przynęta te same co w sobotę. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Z morskiego portu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 (edytowane) Grube morskie 48 cm na raka savage gear.Fakt ryba piękna, gratulacje! Nie wepchnąłeś nim soczewek z obiektywu do środka aparatu? Edytowane 19 Września 2019 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Kolego zuraf 16 nie przejmuj się kolega powyżej lubi szukać dziury w całym [emoji4] piękny okoń [emoji4] P. S. Ciesz się że nie zadzwonił na policję za... no wiadomo za co [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 (edytowane) …Jaki Nick, taki i rozumek... @zuraw16, napisałem, że okoń 1 klasa i mam nadzieję, że Ty zrozumiałeś żart... Edytowane 19 Września 2019 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi