szpaczek23 Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Wczorajszy minimalnie ponadlimitowy gagatek. Zagryzl okonka od Tomy'ego. Ostanio ów okonek ratuje poślady(a jednocześnie smakuje szczupakom niemiłosiernie). Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 To jeszcze garsc odemnie 30/40???? 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Garbaty. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Streetfishing. O tym, że nie tylko +40 dają radochę. Pogoda jak na jesień dzisiaj rewelacyjna. Kto "oddaje" ten dostaje 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Dzisiaj tylko ten jeden, za to fajny???? 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Witam. 3 dni z przymrozkami I w końcu okonie na mojej wodzie ruszyły na konkretne żarcie. Od 15.30 do 17. ok 40 okoni w rozmiarze od 23 do 30cm + mnóstwo puknięć I spadów . Na drop shota. Jaskółki 7cm bez różnicy jaki kolor. Po długiej posuszy w końcu to co uwielbiam czyli te mocne i upragnione puknięcia na kiju. jutro z rana powtórka:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Dziś trafiłem na chętne do wspólpracy okonie . 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapirro Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Zimno się zrobiło, to takie małe wspomnienie lata [emoji4] Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Dziś powtórka od 6 do 8 rano. Ok 30szt w przedziale 20-27cm. Sporo Brań. Zimno -4C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Racja to nie okoń gigant...taki dobry 30+, ale wiślany pięknie ubarwiony 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolot Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Taki 43 się trafił i wrócił tam gdzie jego miejsce 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Kilka fajniejszych pasiaczków z wczoraj i dzisiaj. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Kilka fajniejszych pasiaczków z wczoraj i dzisiaj.Super zdjęcia [emoji106][emoji123] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Najeżone byczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Dziś wyskoczyła po 6 rano. Do 8.30 nie liczyłem dokładniej Ale ok 40 szt w różnych wymiarach. Największy 31cm. Popołudniu to samo miejsce I już nie tak kolorowo. Brania sporadycznie I wymeczone pewnie przez spadek ciśnienia i wyższa temperaturę. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Wczoraj był jeden ,ale za to 32cm na caniballa, z niedużego jeziorka na lubelszczyżnie 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulos1 Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) A to mój dzisiejszy z mazowieckiej wody 2cm zabrakło do 50cm Edytowane 3 Listopada 2019 przez pulos1 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 czarnuszek ???? 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Kto rano wstaje to paski dostaje ,wszystkie okonki podobnych rozmiarów,ale bardzo waleczne. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Po tym jak dźwigneli mi łajbę, ostatnio wiecej dymam brzegiem i na pomorskiej rzece z wielemnóstwa króciaków jeden do zdjęcia się trafił. Dziś żarły jak głupie i na niemałe 6-7cm przynęty non stop wieszały się takie 18-20cm i od święta jakiś większy w tym jeden z foto(32cm). Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Okonie kapryśne jak pogoda , raz z dna raz w toni , raz tu a raz wcale przez ostatni czas łowienie tej ryby dało mi wiele przemysleń ... i radości i zawodów . Jedno jest pewne tej pięknej ryby jest coraz mniej , przewaliłem mnustwo ryb w różnych rozmiarach wiele 40taków 30takow 20takow i tych mniejszych , niestety tych pierwszych z roku na rok nie będzie więcej , bo albo zostaną zjedzone albo nie dorosną. ahhhh 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Jedyny 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Jeszcze taki z ostatnich wypraw 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobosss Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) Taki pasiaczek Edytowane 4 Listopada 2019 przez Lobosss 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Pasiaków ciąg dalszy, z dzisiaj. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi