rapek Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Dzień coraz krótszy,czasu coraz mniej ,ale chociaż godzinka nad wodą. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Sympatyczny pasiak z popołudniowego street fishingu na dzielni ???? 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaro76 Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) Sandacze nie pstrykają to chociaż okoń zacny się trafił z głębin[emoji245] Sent from my iPhone using Tapatalk Prohttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20191105/f1b5b0356dba93e033fb96a389392bcf.plist Edytowane 5 Listopada 2019 przez jaaro76 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Wczesnojesienne garby 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Wczoraj okonie na Motławie nie były zbyt aktywne, ale trochę pokombinowałem i udało się coś wypracować. Największy okoń miał w okolicach 35 cm, może nawet więcej. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Grubasek. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Od razu po pracy udało mi się wyrwać z wędką nad jezioro. Pogoda pod psem, od kilku dni popaduje deszcz, ale za to ciśnienie się pomału poprawia. Nad wodą cisza i spokój . Przez pierwszą godzinę zmieniałem tylko przynęty i nic się nie działo. Jedyne, atomowe branie w opadzie przed samym zmrokiem, dało fajnego pasiaka ok. 40 cm. Byłem pewien, że to sandacz . Standardowo, szybkie fotki i powrót do wody. 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Kilka dzisiejszych chimerycznych pasiaków 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Okoni łowię mało. Tym bardziej cieszy każdy większy. Ten trafiony w trolu w trakcie poznawania nowej wody gdzie od x lat nikt nie był wpuszczany. Ryby klasycznie mnie podpuściły. Na początku dwa szybkie brania. Potem…. do końca dnia praktycznie bez pyka. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Dzisiaj były bardzo wybredne ,skubały za ogonki ale coś się dało wydłubać. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Taki 30-taczek, przyłów przy szczupaczkach. Gumkę 8,5 cm łyknął konkretnie 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Ahhh te brania ???? 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Okonie z rzeki na woblerka. 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Okonie to piękne ryby. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Okonie ostatnio dość wybredne, ale coś udało się złowić. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Ino dwa 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Ino dwaAle jakie śliczne!!!Gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Po ostatnich wichurach okonie gdzieś wywiało,trafił się taki jeden i kilka mniejszych. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Dziś brały pięknie. Taka rybka na 7 gramowej wędce daję dużo radości. Warto wypuszczać pasiaczki, bo coraz mniej ich jest w naszych polskich wodach. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modlin Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Okonie pod Autostradą A1 Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Pierwszy w życiu z 4 z przodu Pierwsza ryba Zondą z terkotką drag click kit 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) Późnojesienny bąbelek Miejsce Edytowane 23 Listopada 2019 przez Pescador de caña 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modlin Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Sobota przy A1 Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Wcześnie rano ale coś się wydłubało. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Pierwszy od maja typowo okoniowy rekonesans. Niestety tylko dwie godzinki. Efekty około 14 oksów największszy 30'stak. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi