jedin Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Witam, dziś krótki wypad po pracy, i w zasadzie jedno branie i pięknie wybarwiony oks z Noteci na kiju 37cm.... 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Już za chwileczkę, już za momencik....Zmiana kodu - 5 z przodu;)) Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Olo1970 To kwestia doboru przynęty, lub metody. A jak trafiłeś na reguralną porę żerowania watahy to też jest dobrze.Nie koniecznie.Drugi rok z rzędu łowię ładne okonie ale tylko rano. Później nie da się ich znaleźć a sygnałem końca łowienia są brania małych okonków, których wcześniej nie ma ani śladu. Co ciekawe, na duże sztuki, dobry efekt daje założenie imitacji okonka Łowię na Odrze więc miejsca jest sporo na kombinacje, duże biorą rano na długich odcinkach rzeki, w różnych miejscach po czym przepadają zostawiając miejsca żerowania maluchom a co najwyżej średniakom.Nie ma szansy ich sprowokować do brania poza jakimiś wyjątkowymi sytuacjami gdy bez żadnego sygnału żerują cały dzień. Taką sytuację miałem dwa razy w ciągu trzech lat. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Nie koniecznie.Drugi rok z rzędu łowię ładne okonie ale tylko rano. Później nie da się ich znaleźć a sygnałem końca łowienia są brania małych okonków, których wcześniej nie ma ani śladu. Co ciekawe, na duże sztuki, dobry efekt daje założenie imitacji okonka Łowię na Odrze więc miejsca jest sporo na kombinacje, duże biorą rano na długich odcinkach rzeki, w różnych miejscach po czym przepadają zostawiając miejsca żerowania maluchom a co najwyżej średniakom.Nie ma szansy ich sprowokować do brania poza jakimiś wyjątkowymi sytuacjami gdy bez żadnego sygnału żerują cały dzień. Taką sytuację miałem dwa razy w ciągu trzech lat.Potwierdzam powyższe, również łowię na Odrze i mam w bieżącym roku podobne spostrzeżenia. W latach ubiegłych było inaczej i w zasadzie cały zakres roczników można było złowić w zasadzie przez cały dzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 (edytowane) Dwa fajne oksy z dzisiaj. Miejsce to co ostatnio. Wyciągnięte wnioski zaowocowały, tym razem toń dała ryby Sprzętowo: Phenix sp732ul, Shimano Sustain 2500hg, Egi metal 0.6 PE, FC Sufix 0,21mm, Glider 9cm od Crazy Fish, główki VMC, agrafki od Lipki. Edytowane 12 Października 2019 przez Pescador de caña 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Jeziorowy - brzegowy, złowiony dzisiaj rano przed wyborami 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Taka sytuacja???? 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Taka sytuacja???? Ten sam sprzęt, ta sama kurtka i pasiak jak by ten sam ,z dzisiaj 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Blisko 40 centymetrowy wieczorny amator Marcinowego (@cyprys19) polarisa Branie z metr pod powierzchnią na kancie. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Dwa największe ze sporej watahy. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Trzy i pół Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Witam, jak na razie pojedyncze brania, Noteć i taki 30-tak.... 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 (edytowane) Mój pierwszy garbusik wcześniej jakoś same małe knypki się trafiały Kolego Mateo, nie wszystkie ryby trzeba fotografować, a tym bardziej publikować te zdjęcia.Polecam lekturę - http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87film%C3%B3w-na-forum-jerkbaitpl/ Edytowane 15 Października 2019 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Dawno dawno dawno mnie tu nie bylo????Ale czasem coś tam jeszcze lowieWszystkie 40+444242 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 I jeszcze jeden 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Ten nastroszony trzy dziewięć a ten leniuch tylko trzy siedem.[emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) U mnie wśród zawodników chodzących w wadze srednio- lekkiej trafił się jeden byczek, równe 40 cm Pływa dalej, mam nadzieję, że będzie omijał przynęty mięsiarzy i kiedyś się jeszcze spotkamy ... Edytowane 17 Października 2019 przez dawca 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Pięknie Ubarwione 37Cm z rzeczki 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 5 z przodu nie ma, ale 33 tez ujdzie w tłoku. Bonusowo zachodzik słońca;)) Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Okonie nie były chętne do współpracy ale jeden rodzynek 30+ się trafił 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 (edytowane) Mój największy OKOŃ; 43cm. Piękna i waleczna rybka. C&R Edytowane 19 Października 2019 przez Del Toro 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Pierwszy rzut na dropsa i zameldował się okoń 37 cm .... Zestaw : Sicario 238 cw 7 + Vaniek C3000 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 (edytowane) Trzy,cztery[emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka I bliźniak Edytowane 19 Października 2019 przez jacekp29 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 32 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pająk 24 Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Takie tam dzisiejsze: 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi