ODYSEUSZ Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Witam.Powoli przymierzam się do zakupu nowej zabawki (szczupak i boleń na lekko).Przeglądając oferty zaczepiłem oko na kołowrotkach zawartych w tytule.Cena jednego i drugiego jest na zbliżonym poziomie.Jedyna większą różnicą w charakterystyce jest waga 185-235g.Jeśli mógłbym prosić użytkowników o radę,który miałbym wybrać byłbym wdzięczny.Pozdrawiam.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Twin power. Vanquish to seria dedykowana do lekkich odmian spinningu. Przy boleniowaniu lekko nie będzie. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Nie miałem ani jednego ani drugiego (tzn. miałem TP 15' C3000) ale nie trzeba być w kosmosie, żeby uważać że ziemia jest okrągła ( choć ostatnio pełno płaskoziemców)????Oczywiście chodziło mi o to, że twinek będzie bardziej odpowiedni???? Edytowane 10 Stycznia 2019 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODYSEUSZ Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Wielkie dzięki za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi