jacwar Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 WitamKoledzy proszę o pomoc - chcę zakupić kołowrotek wielkość 2500Padło na Twin Powera FC, ale czytam o nowym Biomasterze i oczom nie wierzęNowy Biomaster jest technicznie ulepszoną wersją i następcą Twin Powera FC – ikony wielu wędkarzy – i z pewnością będzie się cieszył podobnie znakomitą reputacją. Co o tym sądzicie - czy lepiej brać w ciemno to co sprawdzone czy mo?źe zaryzykować, jak wiemy nowe kręciołki ze stajni shimano wszystko (opr?łcz małych wyjątk?łw ;-}) made in malezia Dzięki za pomocJacek ps. wiem, wiem - czytałem ju?ź w google ale mało jest jeszcze o nowym biomasterze, a interesuje mnie to por?łwnanie z FC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Przegladaj forum. Cos juz o tym było. http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=26317&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Moze warto wyjsc od tego ze TP FC to poprzednia wersja biomastera.Wiec ten nowy biomaster jest (jak zawsze) nowa, ulepszaona wersja poprzedniego biomastera. I tak w kolko . Postep. Rozwoj. Kosmiczne technologie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 @jacwar a mo?źe jak ma być to młynek do lekkiego łowienia to zamiast wy?źej wymienionych warto zastanowić się nad rarenium? Na pewno jest du?źo l?źejszy i ma bardziej maślaną pracę i l?źejszy start. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Ja te?ź bym brał Rarenium do lekkiego łowienia. Przekładnia kuta na zimno i wzmocniona tą czarną powłoką,podczas gdy w TP FC jest odlew ze stopu cynku i alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tench77 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 (edytowane) .. Edytowane 22 Grudnia 2013 przez tench77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 http://normark.pl/pl/products/?category=54&f_promo=0& ;amp ;max=12&page=1&id=721 Diecast = odlew. W kołowrotkach Twin Power FC zostały wykorzystane takie rozwiązania jak przekładnia z odlewanego ciśnieniowo stopu cynku (Zinc Diecast Drive Gear) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=288499 msg_288499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacwar Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 hm Rarenium - o nim nie myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 No to mo?źe warto się zastanowić. Na mnie on zrobił większe wra?źenie ni?ź Twin FC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Polecić mogę tego TP MG z linka oraz Rarenium miałem okazję pokręcić obiema maszynkami. TP to stare dobre shimano z 2000roku.rarenium wiesz nowa produkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witam, proponuje nowego szymka -STRADICKA FJ lub bogatsza wersje TW FJ. Jeśli chcesz danych i go sobie pooglądać wystarczy poszukać na necie. Ja nam Fjoty -Spasowane nieludzko tylko pozazdrościć(mimo ?źe Malezja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 SORY chodziło mi oczywiście o TW-FG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 SORY chodziło mi oczywiście o TW-FG A co to jest TW-FG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Twin power FG gdyby ktoś miał watpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 O Stradic'u FG słyszałem,ale Twin Powera takiego nie widziałem... Mo?źe miałeś na myśli Sustain'a FG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 O Stradic'u FG słyszałem,ale Twin Powera takiego nie widziałem... Mo?źe miałeś na myśli Sustain'a FG? Czlowiek sie uczy cale zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Czlowiek sie uczy cale zycie Fakt... Widzę sporo nauki przede mną... Ale Google te?ź nie wiedzą co to jest Twin Power FG więc nie jest ze mną AŻ tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi