domin Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Witam,ktoś z kolegów może podpowie do czego służy gniazdo te po lewej stronie (drugie foto)? Te z prawej to przetwornik + aku, to wiem [emoji846] Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Stycznia 2019 przez domin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marioligi Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Wejście na czujnik temp 2 i czujnik prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) . Edytowane 11 Stycznia 2019 przez nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 domin Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Ok, dzięki kolego. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
domin
Witam,
ktoś z kolegów może podpowie do czego służy gniazdo te po lewej stronie (drugie foto)? Te z prawej to przetwornik + aku, to wiem [emoji846]

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez dominOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi