Kuba Standera Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 WitamCzy słyszał ktoś o tej wędce - wylookałem ją, ma 7 stóp i jest 3składem - całkiem ok np do samolotu, cw do 2 lub do 3 oz.Nadała by się do jerkowania?? Takiego całkiem uniwersalnego bez extremum po 120g , jako kij wyjazdowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Nadaje sie Zarowno w wersji spining jak i casting. zalezy z ktorej strony lubisz miec kreciola. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Ja stałem się fantykiem multików, jak wziałem pod koniec września na ostatki pstrągowe sprzęt na spacer to jakiś dziwnie zagubiony byłem kręcąc korbą pod kijem. Jakieś to zwyrodniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 To dla Ciebie jest wersja z malymi przelotkami Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Tak!! I z tym takim do rzucania co się dynda pod wędką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Stradeus, Nadaje się bez problemu zarówno wersja 2oz. jak i 3 oz. Zarówno moc jak i masa wyrzutowa tej wędki umożliwią Tobie stosowanie większości jerków. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi