tomeksawyer Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Czy ktoś wie jakie szpulki pasują do kołowrotka Ultegra 2500 FB? Może komuś już udało się dopasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Zapożyczyłem link z innego tematu????Patrz po kolorach, jak ten sam, to znaczy że pasują zamiennie???? http://www.spin-review.ru/reels/shimano_spool.shtml#17_sr_ci4p Ale i tak będą to szpulki 2500-2500S i C3000 Edytowane 12 Stycznia 2019 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Dzięki, chyba nic z młynków na nasz rynek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Z tego co znalazłem to pasuje np. z Sahary i Nasci, tutaj masz np. płytką szpulkę 2500S https://www.mefistofishing.pl/szpula-16-shimano-nasci-2500s-plytką-p-1792.html Edytowane 12 Stycznia 2019 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 A to super wiadomość bo te szpulki są tanie i dostępne, dzięki. Może ktoś ma i potwierdzi czy tak jest faktycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Wejdź w linka i tam czerwonym kolorem pisze do czego pasuje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Potwierdzam. Od nasci pasuja. Kupiłem dwie u Mefisto. Jedna płytka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Tak, na tej stronce Mefisto z linka widziałem ale Tomasz jestem a Tomasze czasem nie wierzą do końca we wszystko, nie tylko to co napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Potwierdzam. Od nasci pasuja. Kupiłem dwie u Mefisto. Jedna płytka.I o to mi właśnie chodziło, dzięki wielkie. Na tej płytkiej dobry masz nawój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Na kazdej z 3 szpul mam poprawny, chyba głebokość szpuli nie ma znaczenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikiBill Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) A nie możesz kupić szpuli dedykowanej do ultegry ?? Ja tak zrobiłem, szpula kosztowała chyba 129 zł na Allegro gościu ze Szczecina sprzedawał. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Edytowane 13 Stycznia 2019 przez DzikiBill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 A nie możesz kupić szpuli dedykowanej do ultegry ?? Ja tak zrobiłem, szpula kosztowała chyba 129 zł na Allegro gościu ze Szczecina sprzedawał. Po co, jak z Nasci kosztuje 99zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 W zasadzie to każdy z nas zamiast kupować coś na giełdzie jerkbait może kupić nowe w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 A nie możesz kupić szpuli dedykowanej do ultegry ?? Ja tak zrobiłem, szpula kosztowała chyba 129 zł na Allegro gościu ze Szczecina sprzedawał. Po co, jak z Nasci kosztuje 99zł.W sumie to nawet taniej, do sahary są na all-gro po 75 z wysyłką, także płytkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikiBill Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 No to jak już sobie odpowiedziałeś i znalazłeś to kupuj ))ja kupując kołowrotek za 500-600 zł nie będę oszczędzał 30 zł na szpulę zeby jakiegoś składaka robić ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeksawyer Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jak potrzeba dokupić 3 do żyłki i 3 do plecionki to już jest spora różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikiBill Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 No to nieźle:) dobra wygrałeś )) Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi