DAMIR Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Wybrałem sie podłubać okonie z UL a tu taki sandaczyk sie zameldował Sicario do 7 g i Vaniek pięknie pracowały podczas holu ... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apacz11 Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Trzecia samotna nocka w tym tygodniu i znów rybka warta foty, pierwsze 8 z przodu w tym sezonie. Dla porównania Kajtek 4 na 7 g ,na którego zresztą zaje......[emoji23] Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Czwartek to był mój szczęśliwy dzień ,znalazłem się we właściwym miejscu o właściwej porze.Złowiłem pięć zanderów w tym moje nowe PB 86 cm(śliczny grubasek) i jeszcze 70,68,62,57.Nie wiadomo kiedy znowu się taki dzionek powtórzy. 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Po kilku nieudanych wypadach, ja również doczekałem się fajnego dnia nad woda[emoji846] Siadło 10 sztuk, 8 krótkich i dwaj fajne grubasy na fotach[emoji41]Sprzętowo dość delikatnie, także było sporo frajdy z holów[emoji41] foty słabe, niestety sam nad woda... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Enio Opublikowano 9 Października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Kolejny wypad z pontonu na nocne Zanderki. Swoją drogą takie łowienie jest równie wciągające jak ,,woblerowe rzeczne łowy". Miejscówka była już wcześniej namierzona więc pozostało stawić się tylko w odpowiednim miejscu i liczyć na solidne brania. Udało się wyjąć 4 ładne sztuki 69,77,78 i 80 cm. Brania bardzo agresywne a rybki spasione i silne. Sprawdziły się jak zwykle gumy 12cm Zander Pro oraz 12cm Shad Teez i 14cm Shad Teez slim. Próbowałem też większe rozmiary nawet do 20cm z nadzieją na jakiegoś grubego smoka jednak bez efektów. Niestety zimno i mocny wiatr dawały się we znaki i trzeba było uciekać z łowiska wcześniej niż planowałem. 57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) Dziś kolejny „dzień konia”, lecz tylko dwa spełniające forumowe wymogi[emoji846]W tym sezonie mam nadzieje przekroczyć 80+ Sprzętowo bez zmian, sp69l, stelcia2500fi, sunline 0.8 Edytowane 11 Października 2019 przez kornetes 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Onufry kocipała Opublikowano 11 Października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) Gratuluję Wam rybek Mi się udało takiego zedka przechytrzyć Żeby było śmieszniej to pierwszy w tym roku i zarazem nowe PB 9 z przodu i na prawdę tyciunio brakło do stówki Dosłownie grubość steru Sprzętowo Tajka do 35 gramTwinek '15 4000PGPlecionka Ygk pe.1.5Przynęta Wobler Pozdrawiam Edytowane 11 Października 2019 przez Siwy gołąb 62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Sandacz bomba!Z rzeki, jakie łowisko?Z Sanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Spaślaczek z zaporowego trola. Na niezawodnego down deep husky jerk. 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Z Sanu Tylko pogratulować takiej rybki .On będzie tam gdzie go złowiłeś.W przyszłym roku przekroczy magiczny metr . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apacz11 Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Piękny słoneczny dzień, piękna rybka z zamulonego 7m blatu. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_deep Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Księżyc, fajny ciepły wieczór i ......fajnie połowione .Stara trochę już zapomniana prze zemnie opaska do której mam jednak wielki sentyment.Rybki praktycznie z tego samego miejsca, po braniu pierwszego chcąc dać odpocząć miejscówce przesunąłem się około 20 metrów w górę opaski i przy pierwszym rzucie siadł drugi, był jeszcze kolejne dwa ale małe. Przynęta to komercyjny ogólnie dostępny wobler trochę stuningowany (przemalowany). Pzdr. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Podmuchało, pokołysało i coś w końcu ruszyło, niemrawie ale jednak po kilkunastu wizytach nad "moimi" bajorami i kilkunastoma oskubanymi gumami nareszcie coś więcej niż puste brania rozmiarowo nie powala, ale jakże wyczekane z utęsknieniem rybki cieszą w każdym rozmiarze. A i na "wielkiej" wodzie coś zechciało się łaskawie uwiesić jedną cechą która łączy obie ryby to - gramatura główek która nie przekroczyła 7g. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apacz11 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] w ostatnim rzucie [emoji476][emoji476] Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Piękne rybki Panowie łowicie, widać zaczęło się konkretne żerowanie.. U mnie dziś w zasadzie wczoraj też siadł już fajny gruby i w swietnej kondycji.. Zaczynając łowić postawiłem na woblery typu DeepRunner wiatr wskazywał na to że drobnica będzie raczej w toni a nawet przy dnie.. Jednak bez oddzwięku, spróbowałem więc na przypowierzchniowy raczej nie wieżąc w to że sądzie.. Aż tu nagle petarda i potężny rozbryzg wody.. Szybko w dragu przełączylem na luz i pozwoliłem nieco odjechać po czym już normalnie kontynuacja holu na "betonie" targał łbem i silnie szarpał do dna, w końcu kapitulacja i podebranie. Łowilem na Garbolino Feeling 15 g, Aero GTM z żyłką 0,18 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polobmw Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Uuu 130 cm widzę pękło 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Greg co Ty chłopie wyprawiasz ?!?! Toc te ryby to prehistoria jakaś . Bo dobrze pamietam , ze Twój zander pozamiatał wątek jakiś czas temu ? Powtórzę jak i w tamtym przypadku - nie wyobrażam sobie złowić takiej ryby a tym bardziej nie jestem w stanie ogarnąć jak przy 0,18 on się nie zerwał . Gratuluje umiejętności i tego coś co sprawia ze te ryby to u Ciebie nie przypadek ! Zdradź ile cm bo moja wyobraźnia podaje jakieś dziwne cyfry ... Tapatalkniete z iPhone 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Greg co Ty chłopie wyprawiasz ?!?! Toc te ryby to prehistoria jakaś . Bo dobrze pamietam , ze Twój zander pozamiatał wątek jakiś czas temu ? Powtórzę jak i w tamtym przypadku - nie wyobrażam sobie złowić takiej ryby a tym bardziej nie jestem w stanie ogarnąć jak przy 0,18 on się nie zerwał . Gratuluje umiejętności i tego coś co sprawia ze te ryby to u Ciebie nie przypadek ! Zdradź ile cm bo moja wyobraźnia podaje jakieś dziwne cyfry ... Tapatalkniete z iPhone 7Heh dzięki za słowa uznania.. ciężko będzie mi przynajmniej przybliżyć się do wyniku z czerwca, ale każdy sandacz nawet nie duży cieszy mnie.. Ten z wczoraj miał 85 cm.. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Piękny zanderek o zachodzi słońca.... 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Nie za wielki - stykacz, ale jak na mój teren, to już fajna sztuka, tym bardziej, że łowi się je jako pojedyncze rodzynki 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Greg co Ty chłopie wyprawiasz ?!?! Toc te ryby to prehistoria jakaś . Bo dobrze pamietam , ze Twój zander pozamiatał wątek jakiś czas temu ? Powtórzę jak i w tamtym przypadku - nie wyobrażam sobie złowić takiej ryby a tym bardziej nie jestem w stanie ogarnąć jak przy 0,18 on się nie zerwał . Gratuluje umiejętności i tego coś co sprawia ze te ryby to u Ciebie nie przypadek ! Zdradź ile cm bo moja wyobraźnia podaje jakieś dziwne cyfry ... Tapatalkniete z iPhone 7 Dla mnie jest dziwne i nie pojęte wręcz, że wcześniejsze truchło okazu przyprawia o takie zdumienie i szacunek dla ,,łofcy''Tu też wątpliwe by zed odpłynął z bijącym sercem.Ukamienujcie jeśli obie ryby nie wzbudzają w Was mieszanych uczuć patrząc na zdjęcia. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Wiesiek2602, masz wątpliwości, to zgłoś, a sam proszę nie osądzaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Z całym szacunkiem dla moderatorów.To Oni tu decydują i ustalają granice C&R?Forum silnie krzewi te zasady, tylu wyznawców i nikt nie chce poruszać tematu wątpliwych ryb- tylko dlatego by się nie narazić moderatorom?Ludzie, jak ma być w takim razie dobrze w tym kraju z rybostanem jak na anonimowym forum każdy chowa się za miotłe...Brawo, tak trzymajta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Hola, hola ! Bez uogólnień proszę ... oczywiście jeśli można ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Jeśli nikt nie widział Grzegorza beretującego owe sandacze, a on twierdzi że zostały wypuszczone, to po ludzku wypada zaufać. W przeciwnym razie wszyscy pozagryzamy sie tu w wyniku podejrzeń. Z życiem ujdą tylko ci, którzy nic nie złowili. Chociaż nic nie wiadomo. Może złowili i nie chwalą się, bo zżarli swoją zdobycz. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi