Pike1 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Nadszedł czas na wymianę starego, ale nadal działającego Michella( 8 lat). Prośba mo?źe ktoś bardziej śledzi ni?ź ja promocje. Poszukuję kołowrotek w rozmiarze 3000 lub 4000, cena około 200-300. Zastanawiam się nad Spro Red Arc Tuff-Body 10300. Planuję nawinąć plecionkę Power Pro 0,19. Tylko trochę drogi w tym sklepie co ja kupuję, okolo 380 zł. Dzięki z g?łry za pomocne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktos Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 No i dobry wyb?łr na allegro jak poszukasz da się kupić za niecałe 300zł z wysyłką wychodzi nieco ponad. Te lepsze Blue Arc poszły zbyt w g?łrę i są praktycznie w cenach red?łw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Zwr?łć uwagę na to, czy jest zapasowa szpula - warto doło?źyć trochę i mieć zapas?łwkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Oraz na to, czy kupujesz od przedstawiciela Expertpolska. Inaczej problemy z gwarancją. Na ten rok Expert przewidział hologramy do kart gwarancyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedruM Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Ja mam 10400 - kupiony w necie. Gwarancja 1 rok od Experta.Z tego co mi sie wydaje to 10300 i 10400 roznia sie tylko rozmiarem szpul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Mo?źe celuj w jakiegoś w dobrym stanie Tp 98rok z Japanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktos Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Mo?źe celuj w jakiegoś w dobrym stanie Tp 98rok z Japanii Oj mo?źe być problem zamknąć się w kwocie 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi