Friko Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Potrzebuję niewielkiej ilość preparatów do zaimpregnowania drewna i skóry: - ok 50 mln oleju tungowego do drewna- wosk - farba do barwienia skóry (najchętniej kolor wiśnia lub brąz) do nabycia są niestety duże ilość, zwłaszcza oleju tungowego więc pomyślałem że może ktoś by mi odlał w buteleczkę tyle ile potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Na allegro są małe opakowania farb do skór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 farby tak chociaż jakies no name... ale olej juz niestety w ilosciach wielokrotnie prekraczajacych moje zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 To weź farby u gościa a olej spróbuj z nim dogadać, może Ci odleje bo chyba i tak z opakowań zbiorczych to jest lane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jak na forum nic nie znajde to będę kombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Mogę zaoferować wosk.Potrzebujesz naturalny pszczeli czy syntetyczny mikrokrystaliczny (Cosmoloid)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Mam buteleczkę oleju tungowego gdybyś potrzebował. ok 100 ml jak Ci wystarczy. Edytowane 14 Stycznia 2019 przez TomekSudety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Dzięki Koledzy zgłoszę się do Was na priv ws szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi