Skocz do zawartości

Pliszka i ilanka w lubuskiem....jakie najlepsze odcinki na pstragi?

zander3

Rekomendowane odpowiedzi

witam, tak jak w temacie - planuje sie wybrac na pstragi na tamte rzeczki, ale praktycznie nic nie wiem na temat tych rzeczek odnosnie pstragow... moze by ktos z kolegow polecil jakis CIEKAWY odcinek tych doplywow Odry?

oj kolego... rzeki wybrales ciekawe ale... sa tak male i tajone, ze nie wiem czy ktoś coś powie oficjalnie :D

To samo chciałem napisać co Mifek.

Sam się wybieram, a biorę pod uwagę jeszcze Postomię i wiadomości w necie nie uświadczysz, poza tym, że 'kiedyś było lepiej'.

...i że teraz zadeptane i ciężko o rybę.

Z przechadzek bez wędki mogę powiedzieć, że nawet jak wrócisz o kiju to z bagażem niezapomnianych wrażeń estetycznych.

To samo chciałem napisać co Mifek.

Sam się wybieram, a biorę pod uwagę jeszcze Postomię i wiadomości w necie nie uświadczysz, poza tym, że 'kiedyś było lepiej'.

...i że teraz zadeptane i ciężko o rybę.

Z przechadzek bez wędki mogę powiedzieć, że nawet jak wrócisz o kiju to z bagażem niezapomnianych wrażeń estetycznych.

dobre i to! ja uwielbiam dluuugie wypady ze spinnigiem w tzw. busz - niekoniecznie odrzanski...

no, ale jesli ktos by chcial sie podzielic jakimsionfo to prosze o kontakt na priv. Recz jasna, mozna mi zaufac. :D

Nie ma sie co dziwić, że kazdy chce chronic swoje regionalne skarby, nie tylko na lubelszczyźnie <_< zawsze gdzieś czai się łeb, który pyta o łowne woblery, rzeki a potem przystępuje do eksterminacji. J.....ć takich.

sugerujesz mi COS kolego odnosnie mojej osoby czy mi sie tylko wydaje? pozdrawiam.

Nie ma sie co dziwić, że kazdy chce chronic swoje regionalne skarby, nie tylko na lubelszczyźnie <_< zawsze gdzieś czai się łeb, który pyta o łowne woblery, rzeki a potem przystępuje do eksterminacji. J.....ć takich.

sugerujesz mi COS kolego odnosnie mojej osoby czy mi sie tylko wydaje? pozdrawiam.

Nie no co Ty to tylko aluzja do zaistniałej niedawno sytuacji na forum, myślę że kto był zorientowany to zczaił a innych nie ma co uświadamiać bo nie będe rozgrzebywał także , spoko nic Tobie ani o Tobie nie sugeruję.

Prawda taka ze ciagle ktoś depta Ilanke jak i Pliszke.. ale szukanie info na takim forum jest mało rozwazne, ja gdy zobaczyłem temat postu osobiście wypadłem z fotela.. ze śmiechu rzecz jasna :lol: :lol:

hehe, i kto to mowi ;]

Ktoś kto depta po Pliszce i Ilance od kilku ładnych sezonów..:D Pozdrawiam z góry Łukasz Doering vel Dero B)

Ilanka i Pliszka lata świetności ma dawno za sobą i nic nie wskazuje by one powróciły w najbliższej lub jakiejkolowiek przyszłości. Nikt wody nie pilnuje i jest w zasadzie pozostawiona sama sobie. Pewnie jakies pstrągi - niedobitki pozostały ale naprawdę szkoda fatygi. Będąc na zawodach rangi okręgowej w okolicach ZG od sędziego sektorowego (młody chłopak) usłyszałem jak Ilanke i Pliszkę regularnie kłusują od kilku lat i jest bieda straszna a teraz już nawet kłusole ją odpuszczają.

Ilanka i Pliszka lata świetności ma dawno za sobą i nic nie wskazuje by one powróciły w najbliższej lub jakiejkolowiek przyszłości. Nikt wody nie pilnuje i jest w zasadzie pozostawiona sama sobie. Pewnie jakies pstrągi - niedobitki pozostały ale naprawdę szkoda fatygi. Będąc na zawodach rangi okręgowej w okolicach ZG od sędziego sektorowego (młody chłopak) usłyszałem jak Ilanke i Pliszkę regularnie kłusują od kilku lat i jest bieda straszna a teraz już nawet kłusole ją odpuszczają.

no to widze, ze niezle jajca tam sie dzieja!!! :o

Dobrze, ze jeszcze jako taki Bobr pozostal...