zander3 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 witam, tak jak w temacie - planuje sie wybrac na pstragi na tamte rzeczki, ale praktycznie nic nie wiem na temat tych rzeczek odnosnie pstragow... moze by ktos z kolegow polecil jakis CIEKAWY odcinek tych doplywow Odry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 witam, tak jak w temacie - planuje sie wybrac na pstragi na tamte rzeczki, ale praktycznie nic nie wiem na temat tych rzeczek odnosnie pstragow... moze by ktos z kolegow polecil jakis CIEKAWY odcinek tych doplywow Odry? oj kolego... rzeki wybrales ciekawe ale... sa tak male i tajone, ze nie wiem czy ktoś coś powie oficjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 To samo chciałem napisać co Mifek. Sam się wybieram, a biorę pod uwagę jeszcze Postomię i wiadomości w necie nie uświadczysz, poza tym, że 'kiedyś było lepiej'. ...i że teraz zadeptane i ciężko o rybę. Z przechadzek bez wędki mogę powiedzieć, że nawet jak wrócisz o kiju to z bagażem niezapomnianych wrażeń estetycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 To samo chciałem napisać co Mifek. Sam się wybieram, a biorę pod uwagę jeszcze Postomię i wiadomości w necie nie uświadczysz, poza tym, że 'kiedyś było lepiej'. ...i że teraz zadeptane i ciężko o rybę. Z przechadzek bez wędki mogę powiedzieć, że nawet jak wrócisz o kiju to z bagażem niezapomnianych wrażeń estetycznych. dobre i to! ja uwielbiam dluuugie wypady ze spinnigiem w tzw. busz - niekoniecznie odrzanski... no, ale jesli ktos by chcial sie podzielic jakimsionfo to prosze o kontakt na priv. Recz jasna, mozna mi zaufac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Kilka lat temu jednemu zaufali i do dzisiaj koleś co roku robi dzwonka z metrowych szczupaków .A taki był miłośnik przyrody że by biedronki nie skrzywdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Wody ładne ryb brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Wody ładne ryb brak @szpiegu pewnie wie co mówi, ma tam o rzut beretem. Ja tam łowiłem jeszcze ze śp. Andrzejem Gromadzińskim i wyniki były całkiem całkiem, ale niestety było to 100lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Nie ma sie co dziwić, że kazdy chce chronic swoje regionalne skarby, nie tylko na lubelszczyźnie <_< zawsze gdzieś czai się łeb, który pyta o łowne woblery, rzeki a potem przystępuje do eksterminacji. J.....ć takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Nie ma sie co dziwić, że kazdy chce chronic swoje regionalne skarby, nie tylko na lubelszczyźnie <_< zawsze gdzieś czai się łeb, który pyta o łowne woblery, rzeki a potem przystępuje do eksterminacji. J.....ć takich. sugerujesz mi COS kolego odnosnie mojej osoby czy mi sie tylko wydaje? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Lody świeżo puściły, chłopaki byli i ... cienko, spacer jak najbardziej wskazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Szkoda paliwa na te miejscówki. Okoliczności przyrody, widoczki itd. bardzo ładne, ale raczej na polowanie z obiektywem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Prawda taka ze ciagle ktoś depta Ilanke jak i Pliszke.. ale szukanie info na takim forum jest mało rozwazne, ja gdy zobaczyłem temat postu osobiście wypadłem z fotela.. ze śmiechu rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Prawda taka ze ciagle ktoś depta Ilanke jak i Pliszke.. ale szukanie info na takim forum jest mało rozwazne, ja gdy zobaczyłem temat postu osobiście wypadłem z fotela.. ze śmiechu rzecz jasna hehe, i kto to mowi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Nie ma sie co dziwić, że kazdy chce chronic swoje regionalne skarby, nie tylko na lubelszczyźnie <_< zawsze gdzieś czai się łeb, który pyta o łowne woblery, rzeki a potem przystępuje do eksterminacji. J.....ć takich. sugerujesz mi COS kolego odnosnie mojej osoby czy mi sie tylko wydaje? pozdrawiam. Nie no co Ty to tylko aluzja do zaistniałej niedawno sytuacji na forum, myślę że kto był zorientowany to zczaił a innych nie ma co uświadamiać bo nie będe rozgrzebywał także , spoko nic Tobie ani o Tobie nie sugeruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Prawda taka ze ciagle ktoś depta Ilanke jak i Pliszke.. ale szukanie info na takim forum jest mało rozwazne, ja gdy zobaczyłem temat postu osobiście wypadłem z fotela.. ze śmiechu rzecz jasna hehe, i kto to mowi ;] Ktoś kto depta po Pliszce i Ilance od kilku ładnych sezonów.. Pozdrawiam z góry Łukasz Doering vel Dero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawm84 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ilanka i Pliszka lata świetności ma dawno za sobą i nic nie wskazuje by one powróciły w najbliższej lub jakiejkolowiek przyszłości. Nikt wody nie pilnuje i jest w zasadzie pozostawiona sama sobie. Pewnie jakies pstrągi - niedobitki pozostały ale naprawdę szkoda fatygi. Będąc na zawodach rangi okręgowej w okolicach ZG od sędziego sektorowego (młody chłopak) usłyszałem jak Ilanke i Pliszkę regularnie kłusują od kilku lat i jest bieda straszna a teraz już nawet kłusole ją odpuszczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ilanka i Pliszka lata świetności ma dawno za sobą i nic nie wskazuje by one powróciły w najbliższej lub jakiejkolowiek przyszłości. Nikt wody nie pilnuje i jest w zasadzie pozostawiona sama sobie. Pewnie jakies pstrągi - niedobitki pozostały ale naprawdę szkoda fatygi. Będąc na zawodach rangi okręgowej w okolicach ZG od sędziego sektorowego (młody chłopak) usłyszałem jak Ilanke i Pliszkę regularnie kłusują od kilku lat i jest bieda straszna a teraz już nawet kłusole ją odpuszczają. no to widze, ze niezle jajca tam sie dzieja!!! Dobrze, ze jeszcze jako taki Bobr pozostal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi