Fatso Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Dystans dobra rzecz, ale PIERŚCIONEK????????? Fuj Pzdr,Fatso P.S. No żeby chociaż jakiegoś wobka, albo ... hm ... gumkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 P.S. No żeby chociaż jakiegoś wobka, albo ... hm ... gumkę ... Gumkę.. fuj fuj A na pierścień złapałem moją życiówkę więc nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @monk11, ŻART To wrzucaj zdjęcia, też popatrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @monk11, ŻART To wrzucaj zdjęcia, też popatrzymy Niestety nie spełniam 1szego punktu regulaminu:1. Przede wszystkim Catch and Release (złów i wypuść) co oznacza, że zdjęcia powinny przedstawiać ryby, które zostały wypuszczonebo nie puszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 To chociaż opisz okoliczności połowu:sprzęt na który złowiłeś,technika prowadzenia przynętycharakter łowiska,dodatkowe okoliczności połowu. Nie podawaj jednak dokładnych namiarów na łowisko bo pół Polski Ci się tam zjedzie... A co do pierścionków to statystyka wskazuje, że im więcej czasu upłynęło od kupna pierścionka tym większa ilość osób żałuje, że jednak nie kupiła wędki (i to żałuje coraz bardziej).Jednak taka kolej rzeczy jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 A co do pierścionków to statystyka wskazuje, że im więcej czasu upłynęło od kupna pierścionka tym większa ilość osób żałuje, że jednak nie kupiła wędki (i to żałuje coraz bardziej). Już przed kupnem wyliczyłem, jaki Avidzik sandaczowy za to by był...i jeszcze by zostało na dobrą imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Dobrze,że tego nie czytają bo byś dostał tym pierścionkiem ale między oczy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 http://acidcow.com/pics/16239-polish-new-year-12-pics.html#c omment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OiaSY0S9ACw&feature=relat edniezły koleś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Siła piosenek Boba Marley'a. http://www.wykop.pl/link/519621/sposob-na-dziecko-nie-chcace -siedziec-w-foteliku-samochodowym/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Syn mojego szwagra reaguje dokładnie tak samo na takie melodie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnietek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Kazik od zawsze robił to co lubił : całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał.Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok.Co ty do ****y nędzy robisz w moim łóżku?...I kim do cholery jesteś? - zapytał.To nie jest twoja sypialnia. Jestem św. Piotr i jesteś w niebie - odpowiedziałŻe co ?!! Twierdzisz, że jestem martwy?? Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody! Chcę natychmiast wrócić na Ziemię!To nie takie proste - odpowiedział Święty.Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebieKazio pomyślał przez chwile i doszedł do wniosku, że bycie psem jeststanowczo za bardzo męczące a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące.Biegnie po zagrodzie z kogutem nie może być złe.Chcę powrócić jako kura odpowiedział.W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedł do niego kogut.Hej! To pewnie ty jesteś tą nową kura, o której mówił mi św. Piotr - powiedział kogutJak ci się podoba bycie kurą?No jest ok ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksplodujeOoo, no tak. To znaczy, że musisz znieść jajko - powiedział kogutJak mam to zrobić?Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafiszKazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił.Nagle chlus i jajko było już na ziemi.Łoł to było niezłe - powiedział Kazik.Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo.Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żonyKazik, co ty kuuuu***a robisz!? Obudź się! Zasrałeś całe łóżko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 To dopiero firma ubuzpieczeniowa http://www.youtube.com/watch?v=zexit7Tk1GA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 No chłopaki miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 No chłopaki miłego oglądania Dobre Cuban honey, Afghan honey - Kolezanka pije ?- Nie- Dlaczego?- Mam problemy z nogami- Uginają się?- Nie, rozkladają .... Pyt: idzie sobie trzech posłów w długich płaszczach, po czym poznać, że jeden z nich jest z Samoobrony?Odp: jeden ma płaszcz wpuszczony w spodnie. - Mamo, kupisz mi loda ?- To, ze spie z Twoim ojcem nie znaczy jeszcze, ze od razu masz mi mowic mamo...- No to jak mam sie do Ciebie zwracac ?- no normalnie, jak zawsze, Andrzej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Dwóch facetów wnosi trzeciego zupełnie nawalonego tak że nie może się utrzymać na nogach. Siadają przy barze i jeden mówi do barmana:- Dwa piwa!- A ten w środku nie pije? Pyta barman.- Nie to kierowca. Mąż do żony:?- Kochanie mam dzisiaj zebranie i wróce trochę później.?- Znam te twoje zebrania, wrócisz rano kompletnie pijany i bez pieniędzy!?- No wiesz kochanie, jak możesz tak myśleć?!?Godzina 5 rano, pijany mąż stoi pod drzwiami i mówi:?- No i wykrakała cholera!! Na lotnisku celnik do pasażera:?- Czy ma pan coś do oclenia??- Nie, nie mam.?- Jest pan pewien? Co w takim razie robi za panem ten słoń z chlebem na uszach? - upiera się celnik.?- Proszę pana, to moja sprawa, z czym jem kanapki! Starsza kobieta zaczepia chłopaka w tramwaju.-Ty to chyba jesteś Chińczykiem?-No chyba pani żartuje.-Eee, na pewno jesteś Chińczykiem.-Nie, proszę pani.-A może twoja mama jest Chinką?-Nie, proszę pani, mój ojciec też jest Polakiem.-Mimo wszystko, ty chyba jesteś Chińczykiem.-W porządku, - niecierpliwi się chłopak - jestem Chińczykiem.-No proszę! A wcale na Chińczyka nie wyglądasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 http://www.smog.pl/wideo/41297/jak_kosciol_okrada_polske_hit _internetu/ AMEN! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Żona jest jak walizka bez ucha - nieść ciężko, a wyrzucić szkoda. Podobno żony odchodzą od mężów alkoholików. Tylko nigdzie niestety niepowiedziano ile trzeba wypić. Małżeństwo to bardzo sprawiedliwe urządzenie: żona musi codzienniegotować, mąż musi codziennie jeść. Przed ślubem szeroko otwieraj oczy, po ślubie - przymknij je do połowy. Po dziesięciu latach małżeństwa, ambitna żona sama odchodzi. Żonaci mężczyźni żyją dłużej niż samotni, mimo że chcą szybko umrzeć. Żonaty facet powinien zapominać o swoich błędach. Nie ma sensu, żebydwie osoby pamiętały o tym samym. Jedyną przeszkodą, która nie pozwala mi żyć w szczęśliwym i trwałymzwiązku małżeńskim jest moja żona. Jeśli dostajesz do łóżka kawę, to znaczy, że to nie twoje łóżko. Jak ja kocham astronomię! Leżę sobie, oglądam inneświaty,rozgwieżdżone niebo... I przyszła żona i wszystko spieprzyła -zdjęła z głowy durszlaki, wyłączyła światło! Żona przez zupełny przypadek zajrzała na wystawę żmij. Zdobyła Grand Prix. Mężczyźni kochają kobiety, kobiety kochają dzieci, dzieci kochająchomiki. W drugą stronę to nie działa. Są dwie metody postępowania z kobietami. I żadna nie działa. Bóg - najgenialniejszy konstruktor Świata.Wziął żebro Adama i stworzył niezniszczalny głośnik. Niema brzydkich kobiet - są tylko kiepskie karty graficzne. Kobieta za kierownicą jest jak gwiazda na niebie - ty ją widzisz, onaciebie -nie. Kobiety są czasem jak szprotki. Wystarczy urwać głowę to reszta jest już znośna. Jeśli sądzisz, że kobiety to słabsza płeć, spróbuj przeciągnąć kołdręna swoją stronę. Znacie to spojrzenie, które rzuca wam kobieta, kiedy ma ochotę na seks?...Ja też nie. Jedynym mężczyzną, który nie może żyć bez kobiet, jest ginekolog. Nie ma nic bardziej gadatliwego niż kobieta, która cierpi w milczeniu. Siła kobiet nie tkwi w tym co mówią, ale ile razy to powtarzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bZf6OFoX3MU&feature=playe r_embedded#! dobra, który tak łowił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Po jakiś 15 latach małżeństwa, z powodu narastających nieporozumień, para postanowiła udać się do poradni małżeńskiej. Zaraz po zadaniu pytania przez terapeutę żona rozpoczęła pełen pasji i uniesień bolesny wywód na temat tego, co jej się nie podoba w ich związku. Cały czas mówiła o braku intymności, odrzuceniu i zaniedbaniu, samotności i pustce, poczuciu bycia niekochaną, ciągłych obowiązkach domowych, jak sprzątanie, czy pranie i innych swoich potrzebach nie spełnionych podczas małżeństwa. Wreszcie, po dłuższej chwili, terapeuta nie wytrzymał, wstał z miejsca, obszedł swoje biurko, poprosił kobietę by wstała, po czym objął ja i namiętnie pocałował.Kobieta zamilkła i cicho usiadła.Terapeuta odwrócił się do męża i powiedział:- I właśnie tego potrzebuje Pana żona 3 razy w tygodniu...Mąż pogrążył się przez chwilę w zadumie, a następnie odparł:- Hmm... mogę ją tu podrzucać w poniedziałki i środy, ale piątek definitywnie odpada bo jeżdżę na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Syn przychodzi do taty.- Tato, tato! Robię krzyżówkę. Pomożesz mi??* Jasne. A czego nie wiesz??- Szpara u kobiety na P* Pionowo, czy poziomo??- Poziomo.* Poziomo?...Poziomo to będzie Pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 U mnie to jednak inaczej wygląda...http://www.youtube.com/watch?v=1ECOhIAYnDk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 http://forum4x4.pl/viewtopic.php?f=5&t=74640 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 http://forum4x4.pl/viewtopic.php?f=5&t=74640 trzeba się rejestrować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Poranek, w zadymionej kuchni siedzi młody człowiek z długimi włosami.W rękach trzyma gitarę i brzdęka jakąś melodię.Do kuchni wchodzi może pięcioletni malec i patrząc na scenę pyta:- Tato, ... a ty jak dorośniesz, to kim chcesz zostać ?---------------- Kochanie, marzy mi się, żeby założyć na plażę coś takiego, cosprawiłoby, że wszyscy by osłupieli.- Łyżwy załóż !!---------------- Tato, opowiedz bajeczkę...- Dobra, synku. Jutro przyjdę do domu prosto po pracy trzeźwy, mamiekupię kwiaty, a tobie rower.---------------Para staruszków uprawia seks.On ciężko dyszy i wywraca oczami.Ona pyta:- Skarbie, dochodzisz czy ... odchodzisz ??---------------- Dlaczego pszczoły nie mają prezydenta, rządu i parlamentu?- Bo chcą mieć miód a nie gówno !!---------------- Panie doktorze. Kupiłam tą gruszkę do lewatywy jak pan sugerował ico ja mam z nią zrobić ?- Napełnia ją pani ciepłą wodą i wsadza ją sobie pani w d..e, no a potem ....- Oj dobra, to ja już jutro zadzwonię, bo słysze, że pan doktor todzisiaj nie za bardzo w dobrym humorze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi