Tommek Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 http://www.youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0&feature=playe r_embedded Darth Vader miażdży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 http://gobarbra.com/hit/new-4dd25c447fcd7c97f3de55e7fa0b50c1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 zacne http://gobarbra.com/hit/new-83811eafd2b8b2530813a54f7df56020 ja takie zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 http://www.heavy.com/action/action-videos/action-video/2011/ 02/norway-goes-hard/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 http://www.sadistic.pl/black-death-metal-ryba-kon-vt67595.ht m Piękna piosenka o rybie koniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak12345 Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Swietny filmik http://www.youtube.com/watch?v=Z2QTOfklI0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Swietny filmik http://www.youtube.com/watch?v=Z2QTOfklI0Ten link nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak12345 Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Extra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Mąż z żoną leżą wieczorem w łóżku. Mężowi zachciało się pić, a że leżał od ściany zaczyna powoli przechodzić przez żonę. Ta sądząc,że mąż ma ochotę na seks mówi:- Zaczekaj mały jeszcze nie śpi. Po pewnej chwili mąż ponownie próbuje przejść przez żonę, bo dalej męczy go pragnienie.- Mówiłam ci zaczekaj, bo mały jeszcze nie śpi. Mąż wytrzymuje jeszcze chwilę, a potem wstaje delikatnie, żeby nie przeszkadzać żonie i nie budzić dziecka. Idzie do kuchni, odkręca kran i nic - nie ma wody. Sprawdza w czajniku, też nie ma. Pić mu się chce okropnie. Wyciąga więc z lodówki szampana. Żona słysząc huk otwieranego szampana pyta:- Co ty tam robisz? Na to dziecko, które jeszcze nie spało:- Nie chciałaś mu dać dupy, to się zastrzelił !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 dobre Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Ten pierwszy to plakat sfinansowany przez Ministerstwo „Kultury”. Ten drugi to darmowa odpowiedz anonimowego internauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 >Jaki jest najwiekszy stopień brzydoty????>Gdy pies gwałcący twoja noge zamyka oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Pewnie już było, ale warto obejrzeć raz jeszcze http://www.youtube.com/watch?v=EUdiaGkGfZ0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Dlaczego Polacy są Narodem Wybranym? Bo ich Prezydent spadł z Nieba! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Pewnie już było, ale warto obejrzeć raz jeszcze http://www.youtube.com/watch?v=EUdiaGkGfZ0 nie wytrzymałem do końca, niestety przestały mnie takie rzeczy śmieszyć odkąd z ludźmi tego typu mam do czynienia na drodze <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 śmieszne po obejrzeniu King's speech, który uczciwie zasłużył na jedną nominację i najwyżej jednego Oscara jeszcze to: budzi uśmiech PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Przychodzi kobieta do lekarza, wszędzie jest niebieska i zielona...- OBoże, co się pani stało?- Panie doktorze, już nie wiem co mam dalej robić? Za każdym razemkiedy mój mąż przychodzi do domu pijany, tłucze mnie.- Hmm znam jeden absolutnie pewny i efektywny środek; w przyszłości,kiedy pani mąż przyjdzie pijany do domu, weźmie pani filiżankę herbatyrumiankowej i niech pani płucze gardło i płucze i płucze....2 tygodnie później:- Panie doktorze, wspaniała rada! Za każdym razem, kiedy mój mążdobrze wcięty wtacza się do mieszkania, ja płuczę i płuczę gardło a onnic mi nie robi!- Widzi pani, trzeba po prostu trzymać pysk zamknięty... * * * * * Mąż, aby przyblokować trochę swoją rozrzutną żonę, polecił jejprowadzenie zeszytu ze wszystkimi wydatkami.Wieczorem poprosił ją o pokazanie zapisków. Żona podała mu kajecik, wktórym widniały następujące pozycje:- karma dla kota - 5 zł 69 gr- sianko dla chomika - 3 zł 20 gr- inne - 1025 zł 45 gr* * * * *Wchodzi facet do sklepu zoologicznego i mówi:- Chciałbym kupić tego żółwia z wystawy, który stepuje.- Stepujący żółw?! O ku**a! Zapomniałem wyłączyć grzałki do piasku! * * * * * Kolega opowiada koledze:- Byłem u lekarza i poprosiłem o syrop od kaszlu, a on dał mi nie wiemczemu środek na rozwolnienie.- Zażyłeś ten środek?- Zażyłem.- I co, kaszlesz?- Nie mam odwagi... * * * * Rozmawiają dwie przyjaciółki. Jedna mówi:- Mam wspaniałego męża: nie pije, nie pali, nie zdradza mnie, nie lubipiłki nożnej, a nawet mnie nie bije.Na to druga:- Dawno go sparaliżowało? * * * * * - Mamooooooo, a czemu tatuś chce z balkonu skakać?- Nie mam pojęcia, synku. Doprawiałam mu rogi a nie skrzydła.* * * * *- Panie doktorze, mój mąż strasznie mnie obraził.- I dlatego musi mnie pani budzić w środku nocy?- Tak, bo teraz trzeba go pozszywać. * * * * * Prosze pana, dlaczego pan ciągle za mna lazi?!!- Wie pani, jak juz sie pani odwrocila, sam sobie zadaje to pytanie. * * * * * Lecą komandosi na akcje.. Już przed samym miejscem zrzutu kapral przypomina:- Panowie, za chwile wyskakujecie.. Oczywiście zaraz po opuszczeniusamolotu proszę pociągnąć za prawy uchwyt- otworzy się spadochron..gdyby się nie otworzył - proszę pociągnąć za lewy - otworzy sięzapasowy.. Po wylądowaniu będą na Panów czekały rowery, którymi udaciesię w kwadrat D7..Komandosi wyskakują, jeden leci, pociągnął za prawy uchwyt - nic,pociągnął za lewy uchwyt - nic.. Spada dalej i myśli:-O Boże, żeby chociaż te rowery były... * * * * * Tata prosi Jasia:- Jasiu, pomaluj okna.- Tak tato.Po godzinie Jasio przychodzi i pyta tatę:- A ramy też??? * * * * * Do wytwórni pasztetów przyjechała kontrola z SANEPID-u.Inspektor SANEPID-u pyta:- Czy ten pasztet z zająca jest naprawdę z zająca?- Tak, ale prawdę mówiąc dodajemy jeszcze koninę.- A w jakich proporcjach?- Pół na pół... jeden zając, jeden koń. * * * * * Komisja egzaminacyjna na studiach przepytuje kandydata na przyszłego prawnika:- co Pana skłoniło do tego, żeby zdawać na wydział prawa do naszegouniwersytetu ?- no cos Ty tato.... nie wygłupiaj się. I najlepszy Mały Jasio wraca do domu posiniacznony i zakrwawiony i szlocha rozpaczliwie.- Co sie stało? - pyta mama.- Łowiliśmy z tata ryby i trafiła mu sie naprawdę wielka, ale kiedyzaczął ją wyciągać, to sie zerwała i uciekła.- Daj spokój, Jasiu. To nie jest powód do płaczu. Powinieneś sieraczej śmiać z tego.- I tak właśnie zrobiłem, mamusiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Uczniom polecono, jako zadanie domowe, napisanie krótkiej rozrawki na temat współczesności. Temat pracy określono następująco: Ujmij w sposób najbardziej zwięzły trzy następujące dziedziny życia współczesnego: 1. RELIGIĘ 2. SEKSUALNOŚĆ 3. TAJEMNICĘ Praca, która otrzymała najwyższą ocenę, zawierała tylko jedną linijkę: BOŻE, JESTEM W CIĄŻY ! ALE Z KIM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 http://www.poboczem.pl/filmiki/video,vId,9365,vSort,2,vTime, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Fragment opisu kołowrotka z allegrogo ...jeden obrót korbka nawija- około 77 m żyłki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Bo to na latające ryby U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Przychodzi Marit Biergen do lekarza a tam Lord Vader <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi