Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, czy to będzie dla kogoś jeszcze śmieszne, bo to żart sytuacyjny, a sytuacja prawdziwa.

Wędrowaliśmy niedawno razem z żoną wzdłuż brzegu morza w jednej hiszpańskich miejscowości na Costa Brava. W pewnej odległości od nas był falochron w formie takiej bardzo długiej betonowej ostrogi prostopadłej do brzegu. Zastanawialiśmy się czy da się wspólnie na nią wejść. W pewnym momencie żona mówi, patrz patrz tam są ludzie! Za chwilę po podejściu kolejnych kilkudziesięciu metrów dodaje z zawodem, eeee, nieee to nie ludzie, to wędkarze...! :lol:

Też z sytuacyjnego humoru

W Niemczech po pracy siedzimy na tarasie i gramy w brydża. Zaglada nasz szef, Niemiec który ma jakąś sprawę do mnie. Stoi chwilę nie chcąć przeszkadzać i wreszcie nieco zaskoczony tym że gramy bez okrzyków, rzucania kart tylko czasem któryś rzuci dwa słowa podchodzi i pyta w co gramy. W brydża.

A słyszłem to trudna gra, gra dla inteligentnych ludzi.

Po chwili dodaje - ja nie gram w brydża.

Trudno było coś z siebie wydusić w odpowiedzi. Po dwóch miesiącach już grał.

Jedzie kobieta taksówką, po dojechaniu na miejsce przeznaczenia mówi kierowcy,że nie ma pieniędzy. Kierowca spokojnie rusza, jedzie za miasto i zatrzymujesię na małej polance. Wysiada z samochodu, podchodzi do bagażnika i wyciągawielki koc. Przestraszona kobieta mówi:

- Proszę pana, niech pan mi nic nie robi, ja mam męża i dzieci!

A kierowca spokojnie odpowiada:

- A ja 40 królików, ..... rwij trawę. ****************** Spotykają się dwie prostytutki, jedna ma zawinięty wokół szyi czarny szalik.

pierwsza pyta : a Ty co, chora jesteś?

druga odpowiada: Nie, mam czarny pas w ssaniu.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Lepiej dowcipy opowiada się w towarzystwie, na głos, ważna jest gestykulacja, modulacja głosu itd....więc może nie będzie takiego efektu, ale...

Wchodzi głuchoniemy do apteki po prezerwatywy. Niestety aptekarz migowego nie zna, i powstaje problem komunikacyjny. Zdenerwowany i zrezygnowany głuchoniemy ściąga spodnie, kładzie interes na ladzie, a obok 10pln. Aptekarz widząc to czyni to samo, a po chwili ubiera spodnie i zabiera całą kasę....Głuchoniemy wściekły wymachuje rękami, ale stopuje go aptekarz- no co? jak nie umiesz przegrywać, to się nie zakładaj....

:lol: :mellow: <_<

Maja2 - tak, niesmaczne.

michcio - co zabawnego jest w tej wiadomości, poza faktem że publicznie się roztrząsa takie nieistotne fakty? W czym onet poniekąd się specjalizuje..

To jest wątek do śmiechu a nie do zastanawiania się, czy coś jest zbyt niesmaczne, czy zwyczajnie głupie, żeby to publikować...