Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

A znacie ten ŚMIESZNY W SWÓJ SPOSÓB kawał:

-Dlaczego kobieta przebywa w pokoju a nie przy garach...

-BO MA ZA DŁUGI ŁAŃCUCH:)

albo ten:

Jasiu przebywa w kościele,nagle podchodzi do niego ksiądz proboszcz i mówi.

Ks.- Siemka Jasiu a co ty robisz tutaj w kościele,przecież już dawno cię nie widziałem.

Jaś-Tak ale przyszedłem posłuchać księdza kazania bo słyszałem ,że zajebiste ksiądz pierdzieli kazanie.

Ks.-oj nie mów tak bo to nie ładnie.

Jaś-Ale naprawdę to kazanie było zajebiste.

Ks.-nie mów tak bo ci nie dam następnym razem rozgrzeszenia.

Jaś-Ale naprawdę ,było tak zajebiste że dałem stówkę za tacę.

A ksiądz:PIERDOLISZ.

a już miałem nie pisać,ale tego nie mogę pominąć:

http://www.youtube.com/watch?v=P-s9OlwY9qc

reklamy jaxona itp. faktycznie wydają się być reklamowym bełkotem,to jest po prostu hit. cytatów z filmu wrzucał nie będę,ale posłuchajcie uważnie jak to wobler nie bierze na gumę czy blachę itp.

a już miałem nie pisać,ale tego nie mogę pominąć:

http://www.youtube.com/watch?v=P-s9OlwY9qc

reklamy jaxona itp. faktycznie wydają się być reklamowym bełkotem,to jest po prostu hit. cytatów z filmu wrzucał nie będę,ale posłuchajcie uważnie jak to wobler nie bierze na gumę czy blachę itp.

Oj tam czepiasz się.

Kawał wędkarski:

- Biorą?

- Nie bardzo...

- Złapał pan coś?

- Jednego.

- I co pan z nim zrobił?

- Wrzuciłem do wody.

- Duży był?

- Taki jak pan i też mnie wkurwiał...

Z innej beczki:

Siedzi dwóch facetów w knajpie, rozmawiają i piją piwo, w

pewnej chwili jeden pyta:

- powiedz mi Kaziu, czy ty robisz to z żona czasami w tą drugą

dziurkę?

- Coś ty, żeby w ciążę zaszła?

Skacowany facet budzi się w wyrku, rozgląda... obok niego na łóżku leży jakaś kobitka. Przygląda się jej i nic z wczorajszego wieczoru nie pamięta. Zagaduje:

- My się chyba znamy?

Ona do niego:

- No myślę... w końcu jesteśmy już 15 lat po ślubie!

Prosty człowiek, pierwszy raz w szpitalu - operacja, ścisła dieta, kroplówka trzy dni, potem kleik - dopadł go straszny głód. Wchodzi pielęgniarka i pyta:

- Podać Panu kaczkę?

- O tak, kochana i od chuja frytek!

Aby pomóc Grecji w kryzysie jest możliwość adoptowania Greka za jedyne 500 euro.Grek będzie robić za Ciebie wszystko na co nie masz czasu.Spać za Ciebie do jedenastej.Chodzić za Ciebie na kawę.Odbywać poobiednią sjestę,a wieczorem będzie siedzieć za Ciebie w uroczej knajpce.

Ja już adoptowałem i mam luz-mogę ZAPIER.... od rana do wieczora.Oferta ważna tylko do wyczerpania zapasów.

Aby pomóc Grecji w kryzysie jest możliwość adoptowania Greka za jedyne 500 euro.Grek będzie robić za Ciebie wszystko na co nie masz czasu.Spać za Ciebie do jedenastej.Chodzić za Ciebie na kawę.Odbywać poobiednią sjestę,a wieczorem będzie siedzieć za Ciebie w uroczej knajpce.

Ja już adoptowałem i mam luz-mogę ZAPIER.... od rana do wieczora.Oferta ważna tylko do wyczerpania zapasów.

:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: