range1970 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 No to macie, zasłyszane wczoraj nad Bałtykiem:Siedzi baca nad strumykiem z długaśnym gilem. Kiedy gil już prawie dotyka wody baca zatyka drugą dziurkę w nosie i wciaga tego długiego gila z powrotem do nosa. Przechodzi turysta, obserwuje chwilę i pyta: baco, co robicie? A baca: nic, panocku, tak se siedzę i pstrągi wkurwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Historia znaleziona na Piekielni.pl, użytkownik fireman:Miałem wypożyczyć Przygody Kubusia Puchatka w wypożyczalni filmowej dla bratanka. W domu otwieram, a w środku płyta z filmem nie dla najmłodszych. Wracam do wypożyczalni i pytam co się stało. Odpowiedź: - A bo ja myślałem, że to tak dla picu, żeby w kolejce nie słyszeli, bo wygląda pan na takiego co sobie dawno nie poruchał. Dawno to się tak nie uśmiałem, pozdrawiam warszawską wypożyczalnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Kolega mi przysłał to http://www.wiocha.pl/673705,Lubi_to_co_robi i raczej się chce płakać niż śmiać, ale nie mamy tematu o bezmiarze ludzkiej głupoty. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzanek Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 no,jemu można wybaczyć brak C&R on to robi z głodu ...chyba,a z głupoty na pewno a tak w ogóle to biedny leszczyk,będzie teraz cały śmierdział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Ostatnio usłyszane,co jest najlepsze na kaca??Powietrze z materaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 http://www.sadistic.pl/rosyjski-kierowca-rajdowy-vt127806.ht m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Nowy gatunek- Łosoś Bałtycki- Jak turystów-wczasowoczów w bambuko zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Wraz ze skrzynką nadmorską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 To ja tez Opowiem slyszane od wedkarza : Przychodzi Turysta Nad wode i pyta wedkarza Zlowil cos pan On nie tylko jednego a gdzie go pan ma ? A wypuscilem a duzy byl ? Taki jak pan i tez mnie wkurwiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witam, usłyszałem dzisiaj takie powiedzonko Kobieta jest jak kołowrotek, im starsza, tym bardziej skrzypi Pozdrawiam wszystkie kobietki Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_krystus Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Pracownik prosi o urlop na lato. - Wy, Nowak, lubicie ciepłą wódkę? - pyta szef. - Nie, panie dyrektorze. - A spocone baby? - pada kolejne pytanie. - Też nie. - To dobrze, dostaniecie urlop w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 chłop doji krowę w oborze a ona co i raz chlast go ogonem w pyskchłop sie zeźlił i przywiązał jej ogon postrąkiem do sufituno to krowa go tylną nogą kopieto przywiązał i tę noge podobnie jak ogonkrowa była dośc sprawna i kopneła go drugą tylną nogąwięc i tę przywiązał postronkiem do sufitui teraz mogł spokojnie dokończyć dojenia z tak rozpieta krowąna to wchodzi sąsiad do obory i pytastary co ty robisz:chlop odpowiada,- dupię - bo i tak mi nikt nie uwierzy że doję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ostrzony laserowo i chemicznie http://allegro.pl/stary-hak-haczyk-wedkarski-z-gwozdzia-zard zewialy-i2578291205.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Tak w sumie to wyzwanie. Ciekawe kto pierwszy zrobi z gwoździa haka na przykład pod gumę (od razu bezzadziorowy). No i te wyścigi na forum na jaki gwóźdź udało się złowić rybę.Chyba muszę pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Nawet jak nic nie bierze to na rybach wcale nie jest nudno... http://www.youtube.com/watch?v=FHLCo9OYZs0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 to był zimny listopadowy poranek.Wacek z chęcią by poszedł już do domu. Ręce mu zgrabiały i ogólnie było mu już zimno. Nieduża renta skończyła się już jakieś cztery dni temu o czym przypominało mu doskwierające ssanie w żołądku. Zimny wiatr zmarszczył wodę niedaleko nieruchomego spławika wędki...- Chyba dzisiaj już raczej nic nie złapię - pomyślał Wacek i już miał zwijać tak zwany mandźur, gdy spławik zniknął pod wodą. Wacek zaciął i już po chwili miał na haczyku sporych rozmiarów złotą rybkę...- Ozdobna jakaś... - pomyślał Wacek gdy rybka odezwała się ludzkim głosem:- Wacku! Wacku!!! Wypuść mnie, a spełnię twoje trzy życzenia!Wieczorem po pewnej kawalerce rozszedł się apetyczny zapach... Wacek z lubością wciągnął go w płuca. Zadziwiające jak mu się ten węch wyostrzył odkąd ogłuchł 10 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marviz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Bez zanęty nie połapiesz http://www.youtube.com/watch?v=8LmFON5NZzQ&feature=playe r_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Niezły kombinator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marviz Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 http://allegro.pl/stary-hak-haczyk-wedkarski-z-gwozdzia-zard zewialy-i2578291205.html Nie wiem czy to śmieszne czy obiaw rozpaczy ale ten gość próbuje sprzedać ten haczyk chyba od kilku miesięcy, ciągle wystawiając go od nowa. Prawdopodobnie już dawno prowizja Allegro za wystawianie aukcji przebiła wartość gwoździa kilkukrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 To jest przede wszystkim fant maniaka bawiącego się wykrywaczem metali a one mają specyficzną wartość, do tego obrót pozwala na zakup akumulatorów itd. Hobby tam samo emocjonujące jak wędkarstwo, kto nie spróbował nie zrozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Sprytny kruk. Oglądajcie do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marviz Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Szukałem dziś kleju którym przykleję wykładzinę do desek w przyczepie podłodziowej i trafiłem po haśle Budapren na pewne forum... Śmieszne to raczej nie jest... www.budapren.fora.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Choć pozycja klawa, to sprzedający dał ponieść się wodzy fantazji http://allegro.pl/wedkarstwo-rzeczne-spinning-marek-szymansk i-i2598674885.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi