makamba Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Straż zawsze czujna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) Bergle pozamykali i szukają chłopaki podobnych łowisk. Ciekawe za co mandat, zadziory na kotwach, „niemanie” wpisu…aaa, nie - za blisko budowli hydrotechnicznej. Edytowane 20 Listopada 2012 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Straż zawsze czujna... Czy on wypisuje mandat za brak karty, czy za niewypełniony rejestr połowów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Sezon podlodowy wkrótce.Trzeba się szykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 (edytowane) Edytowane 21 Listopada 2012 przez Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 http://allegro.pl/st-croix-wild-river-i2801746517.html wędka srała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 cos takiego dzisiaj słyszałem: Przychodzi policjant do kolegi policjanta w odwiedziny , wchodzą razem do kuchni po czym gospodarz wyciaga w lodówki parówke i wciska ja sobie do ...dupy. Zszokowany kompan pyta - co robisz ? tamten odpowiada- byłem u dentysty i kazał mi przez dwa dni jeść drugą stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Sprzedam kija pod koguta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Lepiej poszukaj kija do opadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Lepiej poszukaj kija do opadu Mówisz i masz. Po takim się nieźle opada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Eee, pałowaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Eee, pałowaty... Jest też wersja parabolik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) Jako się rzecze: Reklama dźwignią handlu. http://www.gazetawro...aleria-material Edytowane 25 Listopada 2012 przez vBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) 21 milionów wyświetleń.............sam nie wiem czy śmiać się ,czy płakać? czy aż tak prości jesteśmy jako naród? czy co? jakiś k...wa cud, czy ludzie tak dla jaj? ale 21 mln odsłon dla jaj? Byłem kiedyś w pewnej miejscowości mazurskiej przez okrągły rok,widziałem co się dzieje gdy przyjeżdża BOYS....ale to już przegięcie chyba,no chyba że u nas tak źle jest ,że takie shity ludzie słuchają zamiast takiego EL DUPA: Edytowane 27 Listopada 2012 przez tofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 ale kazik serwuje trochę bardziej ambitne texty. a zeby go zrozumiec to trzeba jednak mieć nieco wiecej pod sufitem... dicso dziala dosc prosto. proste rytmy, latwe do zapamietania slowa no i wszyscy kumaja o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 e tam tofik przyp sie do weekendu a co powiesz na psy top 1 na liscie youtuba albo justina bibera do niedawno top one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/556103_487379917950518_1179675873_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 El Dupa ma najlepsze deledyski zawsze mi poprawialy humor Wystarczy kamera i kilku swirow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 a propos kamery ... pamietaj by zabrac sprzet w niedziele ostatnio sie przydala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 https://fbcdn-sphoto...179675873_n.jpg to jest akurat z kategorii "tragedia " i "polska sie smieje z wymiaru sprawiedliwości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 e tam tofik przyp sie do weekendu a co powiesz na psy top 1 na liscie youtuba albo justina bibera do niedawno top one Grzechu,wiesz że ja przez kilka tygodni omijałem link do PSY na yt wyświetlany jako "najczęściej wybierany",myślałem że naród nagle zwrócił się w stronę policji.............a tu zonk,mały i gruby Koreańczyk wywija wirtualnym lasso w otoczeniu młodych azjatek.........a i cały świat bije jakieś rekordy w tym tańcu na co ważniejszych placach w swych krajach.Zacofany jakiś jestem.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 http://kwejk.pl/obrazek/1560219/piwo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 ja dziś się uśmiałem z: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi