skiner Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) możne tego jeszcze nie było - polecam http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dWcXX1NMiz4 Edytowane 28 Grudnia 2012 przez @Wojti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Mały Jaś przeprowadził się z Warszawy na Śląsk.Pierwszego dnia w szkole wszystkie dzieci mu dokuczały i przezywały krawaciarzem.Na lekcji W.F. okazało się że Jaś świetnie gra w piłkę nożną.Jak ty tak grasz w gałę to ty jesteś nasz znaczy Hanys,stwierdziły dzieci.Wracając ze szkoły nowi koledzy zaproponowali.Janek idź do domu zostaw tornister i wychodź na podwórko,to zagramy w gałę.Mały Jaś wchodzi rozradowany do domu i mówi.Mamo tato mam nowych kolegów idę zagrać z nimi w nogę.Żadnego grania ,idź powiedz kolegom że musisz odrabiać lekcje,odpowiedzieli rodzice.Jaś schodzi na dół i mówi.Chłopaki od godziny jestem Hanysem, a już tak k.... nienawidzę tych Krawaciarzy! Edytowane 29 Grudnia 2012 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 @wobler129 - Jak dla mnie, to un rychtyg godo jak cesarok w tym battlefildzie. @pisarz - cyt: "Jak ty tak grasz w gałę to ty jesteś nasz znaczy Hanys" po ślunsku grać w piłkę to - kopać bala, albo grać w fusbal, z gałą jako piłką to się nie spotkałem. Wciepna wom bere Tuwima po ślůnsku, moje bajtle tak godały Lokomotywa! Jest na banhowie ciynszko maszyna Rubo jak kachlok - niy limuzyna Stoji i dycho, parsko i zipie, A hajer jeszcze wongiel w nia sypie. Potym wagony podopinali I całym szwongym kajś pojechali. W piyrszym siedziały se dwa Hanysy Jeden kudłaty, a drugi łysy, Prawie do siebie niy godali, Bo się do kupy jeszcze niy znali. W drugim jechała banda goroli Wiyźli ze soba krzinka jaboli I pełne kofry samych presworsztóf I kabanina prościutko z rusztu. Pili i żarli, jeszcze śpiywali, Potym bez łokno wszyscy rzigali. W czecim Cygony, Żydy, Araby A w czwartym jechały zaś same baby. W piontym zaś Ruski. Ci mieli życie! Sasza łożarty siedzioł na tricie. Gwiozda mioł na czopce, stargane łachy, Krziwiył pycholem i ciepoł machy. A w szóstym zaś były same armaty, Co je wachował jakiś puklaty. W siódmym dwa szranki, pufy, wertikol, Smyczy maszyna może donikąd. Jak przejyżdżali bez Śląskie Piekary Kaj wom to robiom kółka do kary, Maszyna sztopła! Kufry śleciały I każdy latoł jak pogupiały. To jakiś ciućmok i łajza! Ciupnął i ślimtoł sygnal na glajzach. Mog iść do haźla abo do lasa, Niy pokazywać tego mamlasa! Potym mu ale do szmot nakopali, Maszyna ruszyła, cug jechoł dali. Bez pola, lasy, góry, tunele, Dar za sobom samym te duperele Aż się zagrzoły te biydne glajzy, Maszyna sztopła i koniec jazdy. I koniec godki. Pozdrówka Zwierzu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Doczytałem do końca, super sprawa, ale Pana Tadeusza w ten deseń już bym nie ogarnął . Muzę za to jak najbardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Zwierzu ja jestem100% krawat.Zazdroszczę wam że kultywujecie swoją mowę i kulturę Sląska.Warszawa też kiedyś miała swoją gwarę.Niestety to już przeszłość.Pozostały tylko stare piosenki Grzesiuka i felietony Wiecha,szkoda .Nie ma już ferajny z wyższym salonowym otrzaskaniem . Nie ostała się wyższa sfera według wychlapania . Darek OBERSCHLESIEN sztywno zaiwania i śluz. Edytowane 29 Grudnia 2012 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Dlaczego Król Zygmunt przeniósł stolicę z Krakowa do Warszawy? Bo lekarz zalecił mu świeże wiejskie powietrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Litr na zgodę! http://www.sadistic.pl/litr-na-zgode-vt163371.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 co prawda śmieszne nie jest ale ku przestrodze... http://www.facebook.com/photo.php?v=2484425008750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 przepraszam ale tam urywa rękę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ku przestrodze...ale jeżeli wszystko robi się spokojnie i wg wskazówek producenta to nie dojdzie do takich sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 przepraszam ale tam urywa rękę ...ale dupy nie urywa ,czyli komuś wydawało się że umie......ale wyszło odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) po ciul pchać ręce tam gdzie sie nie powinno!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 i tak powinno się karać kłusowników polujących z dynamitem na ryby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Właśnie leciało w TVKwintesencja wędkarstwa http://serialnet.pl/ogladaj/2-909/swiat-wedlug-kiepskich-sezon-1-odcinek-269#_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dobre,dobre :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Był forfiter jest ona tańczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Forfiter bardziej mnie bawi, a tutaj całkiem nieźle z kiczu chłopaki zrobili coś co nawet da się posłuchać. Edytowane 3 Stycznia 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 nie wiem czy było bo stare, ale jare i mnie rozwaliło Toż to sama prawda!!!Pewnego dnia, podczas pracy nad brzegiem rzeki drwalowi wypadłasiekiera i wpadła do wody. Drwal usiadł i zaczął płakać.Nagle objawił mu się Bóg i zapytał:- Dlaczego płaczesz?Drwal odpowiedział, że siekiera mu wpadła do wody.Bóg zstąpił na ziemię, wszedł do wody i po chwili wyłonił się ze złotą siekierą.- To twoja siekiera? - zapytał- Nie - odpowiedział drwal.Bóg ponownie się zanurzył i po chwili trzymał srebrną siekierę,pytając drwala czy to jego.- Ta również nie jest moja - odparł drwal.Bóg po raz trzeci się zanurzył i wyjął z wody żelazną siekierę.- Amoże ta? - Tak, to moja siekiera - ucieszył się drwal.Bóg był zadowolony, że taki uczciwy człowiek chodzi po ziemi i wnagrodę podarował mu wszystkie trzy siekiery. Drwal wrócił do domuszczęśliwy.Innego dnia drwal spacerował nad brzegiem tej samej rzeki wraz z żoną.Nagle żona potknęła się i wpadła do wody. Drwal usiadł na brzegu rzekii zaczął płakać. Ponownie objawił mu się Bóg i zapytał:- Dlaczego płaczesz?Drwal odpowiedział, że żona mu wpadła do wody.Bóg jeszcze raz zstąpił na ziemię, wszedł do wody i po chwili wyłoniłsię wraz z Jennifer Lopez.- To twoja żona? - zapytał - Tak - odparł drwalBóg się poważnie zdenerwował:- Ty kłamco! To nie jest prawda! To nie jest twoja żona!Drwal odparł:- Boże wybacz mi, to nieporozumienie. Widzisz, jeśli powiedziałbym"nie",gdy pokazałeś mi Jennifer Lopez - wróciłbyś i wyszedłbyś zCameron Diaz.Jeśli znowu powiedziałbym "nie", poszedłbyś trzeci raz i wrócił z moją żoną.Powiedziałbym "tak", a wtedy otrzymałbym wszystkie trzy.A ja, Panie, jestem tylko biednym drwalem. Nie dałbym rady dbać o trzy żony,dlatego właśnie powiedziałem "tak" za pierwszym razem...Jaki z tego morał?Ano, morał z tego taki, ze jeśli już mężczyzna kłamie, to zawsze w pożytecznym i szczytnym celu!!!Bo mężczyzna jest z natury bardzo szlachetny!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Hehe kilka dobrych mam Żona w sypialni patrzy na męża: -śpisz? (żona)-nie (mąż)- a chcesz?? (żona)-chce (mąż)-no to śpij !!! (żona) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 A wiecie czemu jak kobieta ma okres to gotuje zupę w 6 garkach ??? - Bo taaakk !!!! wrrrrrrr!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nie wiem czy znane, może nie .Tatko rano wybierał się do pracy. W łazience mamcia go dopadła, gdyżchciało jej się bardzo seksu. Zaczeli uprawiać miłosc fizyczną wpozycji "na pieska", a wtedy nagle w drzwiach stanał mały Jasio."Kurde, musze wybrnac z tej niezręcznej sytuacji" - pomyślał tatko.- A ty, niedobra! Ty... ! - ryknał tatko i zaczał walić mamcie w dupe. - Nie bedziesz już Jasia wiecej biła... A masz... !A Jasio krzyczy:- Super tatko, super!!! Wyruchaj jeszcze kota, żeby mnie nie drapał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 W kolejce do kasy stoi kobieta z córką, która cały czas jęczy:- Mamo chcę pić, mamo chcę jeść, mamo chcę pić, mamo chcę jeść.....Sytuacja trwa już dłuższy czas.Stojący za nimi facet nie wytrzymuje i zwraca się do matki:- Pani kupi dzieciakowi arbuza to się naje i napijeMatka odwraca się do faceta i ze spokojem odpowiada:-Pan se zwali konia nogami to se pan porucha i potańczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NGhvKu7Fbf8#!Jak zwykle ruscy mnie rozbawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi