fish28 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) No to jak ruskie,to macie to A u nas mosty trzeba budować :lol: Edytowane 5 Stycznia 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 To był trolling w wersji rosyjskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 przy takiej niżówce na Wiśle jak była w tym roku to można by było się przeprawiać bez korków. wystarczyło sobie Kraza kupić i mieć w nosie wszystkie warszawskie mosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 6 Stycznia 2013 przez michcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Dobre . Gość nie musi przynajmniej inwestować w sprzęt wędkarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Historia z happy endem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 - Panie Doktorze, mam kłopoty z zaśnięciem.- Proszę brać te czopki, bardzo szybko działają.Przy następnej wizycie pacjent prosi:- A mógłbym dostać coś słabszego? Bo jak się budzę to mam jeszcze palec w dupie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 http://jebzdzidyfb.pl/obrazek/64814/mam,nadziej%C4%99,,%C5%BCe,jecie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Wiecie jaki jest najlepszy niemiecki środek przeciwbólowy?Pan Adolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Może na forum jest jakiś Grek i wytłumaczy mi o co chodzi w tym dziwnym chodzie w butach klauna - może to jakaś spartańska tradycja ?Zmiana warty w Grecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=Olb7FwuFDa8 Każdy kraj ma swoje Ministerstwo Dziwnych Kroków Edytowane 9 Stycznia 2013 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Może na forum jest jakiś Grek i wytłumaczy mi o co chodzi w tym dziwnym chodzie w butach klauna - może to jakaś spartańska tradycja ?Zmiana warty w GrecjiOni chyba starają się strząsnąć te śmieszne papucie ze stóp. Każdy kraj ma swoje Ministerstwo Dziwnych Kroków Najdziwniejsze kroki podejmują nasze Polskie ministerstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Do ideału coraz bliżej http://www.youtube.com/watch?v=oYlzTdSZeI4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Monty jest niezły pełna wersja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 byyyylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Testowałem ten filmik przed chwilą z moim 2letnim synkiem.Chciałem zobaczyć czy się przestraszy.Po filmiku zażyczył sobie jeszcze 2x powtórkę i śmiał się. Twardziel rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ci Grecy też od razu z Monty Pythonem mi się skojarzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 No coś w tym jest .======================= REFORMA EDUKACJI W POLSCE na przykładzie zadania z matematyki:1950 r.Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Wycięcie drzewa na to drewno kosztowało go 4/5 tej kwoty. Ile zarobił drwal?1980 r.Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Wycięcie drzewa na to drewno kosztowało go 4/5 tej kwoty - czyli 80 zł. Ile zarobił drwal?2000 r.Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Wycięcie drzewa na to drewno kosztowało go 4/5 tej kwoty, czyli 80 zł. Drwal zarobił 20 zł. Zakreśl liczbę 20.2010 r. (tylko dla zainteresowanych)Drwal sprzedał drewno za 100 zł. W tym celu musiał wyciąć kilka starych drzew. Podzielcie się na grupy i odegrajcie krótkie przedstawienie, w którym postarajcie się przedstawić, jak w tej sytuacji czuły się biedne zwierzątka leśne i rośliny. Przekonajcie widza, jak bardzo niekorzystne dla środowiska jest wycinanie starych drzew.2013 r.Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Pokoloruj drwala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zwierzu moje bliźniaki właśnie poszły do pierwszej klasy,przerażasz mnie.Po takiej edukacji będę miał dzieci idiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Atak węża! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YHbXeY1e9XA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Co za przeklęty wąż, dosłownie przeklęty , jak by był prawdziwy to by się obraził . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Mówią, że dla zdrowia dobrze jest chodzić boso. Coś w tym jest. Kiedy rano budzę się i okazuje się, że spałem w butach - ZAWSZE boli mnie głowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ja wczoraj byłem na balu karnawałowym.Wszystko było fajnie,tylko jak tańczyłem to jakiś pijak podeptał mi ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Skoro już jesteśmy przy internetowych głupotkach, to taka mała przeróbka starej złośliwostki- „W chińskich kołowrotkach wszystkie części są oryginalne” . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi