wobler129 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 http://1humor.pl/kochanie-zmienilas-haslo-3509 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 http://1humor.pl/kochanie-zmienilas-haslo-3509cała prawda tez nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zwierzu moje bliźniaki właśnie poszły do pierwszej klasy,przerażasz mnie.Po takiej edukacji będę miał dzieci idiotów. Przecież właśnie o to chodzi, teraz dzieciaki mają wiedzieć gdzie w przyszłości postawić krzyżyk na głosowaniu, oczywiście zgodnie z "niezależnymi" sondażami podawanymi w telewizornii. Samodzielne i kreatywne myślenie jest władzy niemiłe, samodzielnie myślący obywatel może jeszcze jaką rebelię wzniecić . No to coś szkolnego : ====================== Kochane dzieci, proszę opowiedzcie jakie postacie występują w bajkach parami? - Jaś i Małgosia! - Żwirek i Muchomorek! - Jacek i Agatka! Jasiu też się zgłasza lecz pani starannie unika go gdyż wie, że po Jasiu nic dobrego spodziewać się nie można. - Lis i Kruk! - Śnieżka i krasnoludki Jasiu wciąż się zgłasza. No dobrze, pani da mu jednak szansę. Proszę, Jasiu, o czym ta bajka? - pyta pani ostrożnie - O dwóch mocarzach... Hmm, pani przypomina sobie, że jest taka bajka. Cóż, mów zatem - Waligrucha i Wyrwidupa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Wczoraj usłyszałem Na ławce wsiedzi dwóch żuli ,każdy pilnując swojego winiacza w zadumie.Nagle jeden ni z gruchy ni z pietruchy stwierdza.-Węgorz, to dobra ryba.na co drugi-Skąd wiesz,jadłeś?-Nie ,ale znam takiego ,co mówi,że widział jak jedli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Kaskadiory kaskadiory http://ifun.ru/view/234857 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 szuszak dance 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Kaskadior do łez mnie doprowadził :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Kaskadiory kaskadiory http://ifun.ru/view/234857 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ale jazda.Dawno się tak z całą rodziną nie uśmiałem.Dzięki.Trochę ożyły wspomnienia z armii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 służyłeś w czerwonej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 służyłeś w czerwonej ? W stanie wojennym 1982/1983, więc chyba czerwonej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 To sobie chłopaki potańcowali. Oj jak się było w wojsku,to też sie można nieraz tak było pośmiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ale jazda.Córa nagrała mnie komórą, jąk oglądając mało sie nie poszczałem.Teraz ujeżdżać mnie będą do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) kanadyjski łańcuch pokarmowy Edytowane 21 Stycznia 2013 przez mo-chu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 :D :lol: jak pochód zombie,też miałem takich "mistrzów" w woju. :lol:ps.Pozdro dla chłopaków z JW 4071 Żagań W/98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Pogodzili karpiszona z ikrożernym okuniem przez pomyłkę dałem w ogólnym więc poproszę moda o przeniesienie do JB się śmieje Edytowane 22 Stycznia 2013 przez saalar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 :D :lol: jak pochód zombie,też miałem takich "mistrzów" w woju. :lol:ps.Pozdro dla chłopaków z JW 4071 Żagań W/98to byliśmy po sąsiedzku Żary Wiosna 98, no ale takich artystów to nie miałem Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Primaaprilis czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 No to chyba mamy nowy gatunek Karpoń a tak btw to całkiem zgrabny foto montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Mi to wyglada jak OKUŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 afrykańska odmiana okunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 to są ryby łowione z okolic Czarnobyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Można dołączyc do tego wątku:http://jerkbait.pl/topic/18938-zloty-szczupak/ tu już jest jeden taki cudak. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 3 miesiące temu coś podobnego widziałem nad odrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Bez jaj jak widziałeś? Taką chybrydę żywą? Czy ktoś miał w plenerze lapka z photoshopem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi