Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Coś z wędkarskiego poletka. Mam nadzieję, że jeszcze nie było:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0-Tci4f4VF4

"Extremely sensitive (...) Its sensitive enough... and I felt that fan..." :lol: :lol: :lol:  Same perełki zresztą.

Klip obejrzany dzięki Pitt' owi.

Nie wiem czy ktoś nie podrobił również opakowania Strike Pro, za cholerę nie potrafię  znaleźć tego woblera w ofercie firmy. Może jak by zrobili zakładkę „woblery z afrykańskiego drewna” miał bym łatwiej, a tak męcz się człowieku i domyślaj. Podróba od A do Z, czy tylko gdzieś tak do F, bo Fafika to ten wobler tylko wyglądem przypomina. Za to oglądanie fotek reklamujących tę cud przynętę, z pokotem martwych ryb i innym, wędkarskim, uradowanym pokotem obok, cieszy równie intensywnie, co kulka waty szklanej w suspensorium.  :wacko:

Edytowane przez Dagon

Dziecięca widownia tego pokazu skazana będzie na dożywotnią traumę, lub w najlepszym wypadku przymus przeszukiwania dziadkowego dobytku, celem pozyskania i aplikacji tajemniczego specyfiku, który dziadka w te przeczące prawom fizyki i dobrego smaku, ruchy wpędził.   :lol:  :lol:  :lol:

A ja tak sobie siedzę, oglądam zdjęcie w awatarze jednego z naszych użytkowników, zerkam na filmik, znowu na zdjęcie i zastanawiam się, jak doszło do wycieku „dance tape” do sieci kolegi @poppera?  ;)  B)

Zobacz, odniosłem identyczne wrażenie :)

Panowie to co ten dziadek bierze to ja chce na ryby :) przynajmniej bym miał ADHD przy bieganiu po miejscówkach :) i odra by była moja od Chałupek po Opole jak nie dalej :)

ps. Nie chaił bym zarobić tym kapciem co w pewnym momencie dziadkowi z nogi spada