mifek Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Dobre, oj te niedzwiedzie, a może to był Miedzwiedziew :lol: A ta pani myślę że przed wejściem na antenuj równieżskopciła dobrego LOLA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) Wczoraj zdaje się było takie medialne "święto" co się Walę Tynki zowie.Tak niewiele trzeba aby sprawić kobiecie radość .Typowo Holenderskie poczucie humoru. Podobnie jak w tej reklamie zachęcającej do nauki języków obcych. Edytowane 15 Lutego 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Każdemu takiej bramy życzę http://www.youtube.com/watch?v=v6hOJrSn2Rc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Nie wiem czy bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zala.mazury Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Amerykańscy turyści wybrali się na spacer do lasu.Pech chciał, że spotkali niedźwiedzia.Wrzask, panika, rzucają się do ucieczki...Niedźwiedź za nimi Nieopodal, na polance biesiaduje grupa Rosjan.Kocyk, wódeczka, zakąska... Flaszeczki chłodzą się w strumyku Nagle na polanę wpada wrzeszcząca zgraja i przebiega przez środek pikniku.Kocyk zdeptany, wódka rozlana - granda! Rosjanie gonią więc intruzów i spuszczają wszystkim wpiernicz.Już trochę uspokojeni wracają na miejsce imprezy.Jeden zauważa mimochodem: - Ten w futrze to nawet nieźle się naparzał... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Witam na forum. Dobre wejście :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 hity zagraniczne w Polskim wydaniu.Mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) jakiś czas temu natrafiłem w internecie na darmowy symulator wędkowania - Na ryby- nie jestem zwolennikiem gier no ale jakoś trzeba sobie radzić w pracy w czasie przerwy tj. 07:30 a 15:30 ku mojemu zaskoczeniu czytając poradnik gry natrafiłem na ukryte w grze łowiskotrochę się z tego uśmiałem - oh! te nasze polskie złośliwości(co za rzeczy się tam wyławia) Edytowane 17 Lutego 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Witam Ciupią dwa ktoty przez pustynieIda juz dłuzszy czasW koncu jeden mówi do drugiegoTy ale k....wa wielka ta kuweta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Jeśli Dacię można, to co tam parę woblerków Powodzenia dla twórców.https://www.youtube.com/watch?v=BB_bzn55XakPozdrawiamGrzesiekEDIT: @wsw1515, megadobre, CeZik rządzi Edytowane 17 Lutego 2013 przez Maynard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) Dla wszystkich ciężko pracujących dzwoni kolega do kolegi: -Cześć co robisz?-NIc w pracy jestem... Edytowane 18 Lutego 2013 przez misiek116p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 hehehehhe...życiowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) http://www.sadistic.pl/z-wedziskiem-za-pan-brat-vt177071.htm syreną chyba sam będę korzystał z tego patentu Edytowane 18 Lutego 2013 przez Logistyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6ahgVB-BpvY#! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Karp na kukurydzy GMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 W końcu któryś z najwyższych włodarzy PZW postanowił skrzyżować własny materiał genetyczny z ulubiony przez siebie gatunkiem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Dla wszystkich ciężko pracujących dzwoni kolega do kolegi: -Cześć co robisz? -NIc w pracy jestem... Ponoć autentyczny przykład z życia. Nocna zmiana, praca dopiero się zaczyna jeden z pracowników robi kawę i pyta drugiego czy mu zaparzyć, ten drugi na to że dziękuje ale nie bo po kawie spać nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Zdjęcie znalezione gdzieś na dysku z wyprawy na dniester. to taka ichniejsza świnka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Zdjęcie znalezione gdzieś na dysku z wyprawy na dniester. to taka ichniejsza świnka A myslalem ze to nowy material zarybieniowy PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Rozmawia dwóch facetów- Ja to swojej zakładam maskę p-gaz, jak się kochamy.- Ale po co?- Po pierwsze - ryja nie muszę oglądać.- Po drugie - nie czuję, jak jej z gęby jedzie.- Po trzecie - jak się jej trochę powietrze przykręci, to się wije, jak szesnastka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Czym różni się KOBIETA od DZIKA....................................................................................................niczym !!!............................................. To i To ryjkiem szuka żołędzia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekjacusjaca Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) Podlodowy Extreme <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/GSnqMeyEUzg?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Edytowane 20 Lutego 2013 przez jacekjacusjaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) Moje dzieciństwo legło w gruzach Edytowane 21 Lutego 2013 przez WhiteWillow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi