karmel Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) Witam Może będzie to tylko dla mnie śmieszne i jednocześniej interesujące ale spójrzcie sami i link z Bartusiem w roli głównej http://allegro.pl/mega-skuteczna-przyneta-na-suma-i3129233398.html Edytowane 28 Marca 2013 przez karmel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asterix500 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Może i było ale warto poczytać http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Poradnik:Jak_zostać_wędkarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 .... znalezione w sieci Dwadzieścia powodów, dla których wędkarstwo jest lepsze niż sex1. Możesz uciąć sobie drzemkę podczas łowienia.2. Jeżeli masz taką potrzebę, to swoją najlepszą zdobycz możesz powiesić sobie na ścianie.3. Nie musisz chować swoich magazynów wędkarskich.4. Całkowicie akceptowane jest płacenie profesjonaliście, żeby z tobą połowił raz na jakiś czas.5. Dziesięć Przykazań nic nie mówi o łowieniu ryb.6. Jeżeli twój partner robi zdjęcia lub kręci film video, podczas gdy ty łowisz ryby, nie musisz obawiać się zamieszczenia zdjęć w Internecie.7. Twój wędkarski partner nie robi ci wyrzutów na temat ludzi, z którymi kiedyś łowiłeś.8. Łowienie z kimś, kogo się zupełnie nie zna jest powszechnie tolerowane.9. Jeżeli poznasz lub zobaczysz super wędkarza, nie musisz mieć wyrzutów, że wyobrażasz siebie was wędkujących razem.10. Jeżeli Twój wędkarski partner nie może pójść na ryby, to nie będzie miał(a) zastrzeżeń żebyś poszedł z kimś innym.11. Nikt Ci nie powie, że oślepniesz jak będziesz sam łowił.12. Jeżeli zadajesz się z zawodowym wędkarzem przewodnikiem, to nie musisz się obawiać, że jest to podstawiony policjant13. Nie musisz iść do obskurnego, podejrzanego sklepu, w odległym miasteczku, aby kupić sprzęt wędkarski.14. Możesz powiesić sobie wielki kalendarz wędkarski nad biurkiem, opowiadać wędkarskie kawały i namawiać koleżanki (kumpli) z pracy na ryby bez obawiania się oskarżeń o molestowanie.15. Nie ma chorób przenoszonych przez wędkarstwo.16. Jeżeli chcesz pooglądać sobie wędkarskie programy w TV nie musisz wykupywać abonamentu Playboya.17. Nikt nie oczekuje od Ciebie, że będziesz łowił z tym samym partnerem do końca życia.18. Nikt nie oczekuje od Ciebie, że rzucisz wędkarstwo jak twój partner przestanie się tym interesować.19. Nie musisz być nowożeńcem, aby planować swoje wakacje pod kątem swojej ulubionej rozrywki20. Twój wędkarski partner nigdy nie powie ci „ZNOWU?! Łowiliśmy ryby w zeszłym tygodniu! Czy wędkarstwo to jedyna rzecz, o której myślisz?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 proponuję zachować dystanshttp://www.youtube.com/watch?v=GdHuU_LBygc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 @tofik uważaj, uważaj! Są koledzy po kiju noszący do Simms’a moherowy kapelutek, zrobią ci najazd na chatę i gromnicą wyprostują poczucie humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 @dagon- "srali muchy będzie wiosna" - moje poczucie humoru jest nie do wyprostowania ...........uwierz że żona i "mamusia" walczą z tym od kiedy mnie poznały..............i jakoś to wszystko trwa ,albo raczej "trwam" w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Muchi to już dawno nie srali, a i wiosny nie widać, u mnie też panie poległy, a mnie łatka świntucha i heretyka mocno odpowiada. Nikt się przynajmniej nie dziwi gdy zeżrę świąteczną wędzonkę i na ryby polecę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Faktycznie rzecz biorąc to katolikiem jestem ,za ostatnie przebyte sacramenta uiściłem stosowną opłatę........paragonu nie otrzymałem Ale najśmieszniejsze jest to ,że najważniejsze święto według "mojej" wiary ustalane jest według pogańskich zasad czyli, faz księżyca..........Alleluja,i tak poza meritum to gdzie jest krzyż? Podobno powodem szybkiego wyboru "największego" były lęki przed najazdem ludności z pytaniem na ustach "gdzie jest biały dym"-a na to nikt nie był przygotowany......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Pacjent u lekarza. Panie doktorze co zrobić żeby dożyć stu lat. Medycyna nie zna recepty. A jakieś zalecenia panie doktorze. Nie pić alkoholu , nie palić , ograniczyć sex, unikać zajęć podnoszących ciśnienie jak hazard ,sporty ekstremalne i oczywiście wędkarstwo. Wtedy dożyje stu lat. Tego nie wiem , ale na pewno będzie się panu dłużyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 ... tak to sie robi w... a zresztą, zobaczcie sami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Teraz wiem, o co chodzi, z tą taśmą produkcyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) ... praca w domu - składanie długopisów... dla tych co zastanawiają się jak to działa: Edytowane 30 Marca 2013 przez maxtip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=txNqOdo5AG0 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Dzwoni facet do kumpla:-Stary, wpadnij do mnie na szachy!- Ty, no chętnie, ale wiesz...moja żona zmarła....-Ok. Możesz grać czarnymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEON Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 MAAMA Tata mi wsadzil robaki do swieconki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Zimowy wypoczynek nad wodą (znalezione w sieci). Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 No niezły ten wypoczynek. Ostatnio na jednym z zalewów w mojej okolicy, patrząc z brzegu widziałem podobną sytuację, kiedy to na dość kruchym już lodzie było dwóch takich odpoczywających delikwentów ale na szczęście w towarzystwie jeszcze trzymających pion i poziom kolegów. Odszedłem w stwierdzeniu że głupota ludzka przechodzi ludzkie pojęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To był sport i wypoczynek. Trenował sztafetę 4 razy 100 bez zakąski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furmek1 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Rodzice nakryli syna jak wieczorem wychodził z domu z latarką. Ojciec się go pyta :dokąd to kolego idziesz ?Na to syn:na randkę To z latarką? Tak. Ojciec na to:W moich czasach na randki to się bez latarek chodziło A syn do ojca:To popatrz coś wybrał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 http://m.youtube.com/watch?feature=relmfu&v=Xwn3V8dIQRo Stare dobre ZCDCP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Klimat na calego http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Alaska_Airlines_Boeing_737_%28N792AS%29_in_%22Wild_Salmon%22_colors.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ooo, @bigrafi zabrał się za samoloty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja tam talentu malarskiego nie mam. Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 http://www.sadistic.pl/wypad-na-ryby-vt188135.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Pewnego dnia do lekarza przychodzi gej...-Panie doktorze stało się nieszczęście -mam aids-Spokojnie mam na to lekarstwo:1.Na śniadanie będzie pan jadł kiszoną kapustę i popijał sokiem z tej kapusty.2.Na obiad będzie pan jadł samą kiszoną kapustę .3.Na kolację zaś znowu kapustę popije pan sokiem ,i tak przez 7 dni......-I co ? to pomorze na aids?-Nie ale dowie się pan do czego służy dupa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi