tofik Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=LpowQNK1BeM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dobre :lol: . No i się popłakałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Oplułem monitor.... I kto mi za to zaplaci:)?? Hahahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dawno się tak nie uśmiałem, aż żona się na mnie dziwnie patrzyła.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 31 Maja 2015 przez spy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Wiedziałaś babo co robisz wychodząc za działacza PZW!Teraz patrosz, bo kaczki głodne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Przychodzi facet do lekarza:-Panie doktorze dziwna sprawa, zjadłem kurczaka a mi się cały dzień jajami odbija.Lekarz po chwili:- Hmm rzeczywiście dziwna sprawa... powinno się Panu odbijać gardłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) @spy, a to nie połów prezesa pewnej organizacji wędkarskiej? Kiedyś już było podobne zdjęcie. Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Dyskusja na temat wyższości nimfy nie obciążonej nad ołowianą ( ):http://www.youtube.com/watch?v=2-ca0Oq3IMQ&feature=youtu.beWiadomo, muszkarze to elyta. Pod każdą szerokością geograficzną.(pisownia słowa elyta nieprzypadkowa).PSWiem, bo jestem muszkarzem Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaniak1 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ten większy miał przynajniej 4 argumenty więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Religijnie... Kana Galilejska rano po weselu . Wszyscy zalani w trupa leżą pokotem na ziemi. Jezus, z głową opartą na ramionach, drzemie przy stole. W pewnym momencie ktoś się podnosi i woła słabym głosem:- Wody... wooody...Na to Jezus budząc się:- To może ja przyniosę?- O nie nie nie nie, tylko nie ty... Pewne trzy parafie nawiedziła plaga wiewiórek. Całe dziesiątki rudych zwierzątek zamieszkały w murach kościołów. Członkowie pierwszej parafii uznali to za wolę Boga i wiewiórki zostały. W drugiej parafii delikatnie wyłapano wszystkie co do sztuki i wywieziono do lasu, ale po trzech dniach wróciły. Tylko w trzeciej parafii znaleziono właściwe rozwiązanie. Wiewiórki zostały ochrzczone i wpisane do rejestrów parafialnych. Od tamtej pory nikt ich w kościele nie widział. Małego Abramka wywalili ze szkoły - żydowskiej oczywiście - za brak postępów w nauce i nieposłuszeństwo. Przenieśli do go innej szkoły - też żydowskiej. Po kilku miesiącach i z tej wyleciał z tych samych powodów. Do kolejnej - to samo. Po jakimś czasie w mieście nie zostało ani jednej żydowskiej szkoły, w której by już Abramka nie znali, został więc umieszczony w katolickiej. Po tygodniu dyrektor szkoły wzywa tatę Abramka i oznajmia mu, jakim wspaniałym chłopcem jest Abramek - grzecznym, bystrym i w ogóle najlepszym uczniem w szkole. Tata po powrocie do domu pyta zbaraniały Abramka:- Abramek, co się z tobą stało? Mówią mi, że jesteś najlepszym uczniem, nie chuliganisz, no wzór cnót. CO ONI Z TOBĄ ZROBILI?- Rozumiesz tato, pierwszego dnia taki pan w czarnym ubraniu zaprowadził mnie do ciemnego pokoju, w którym wisiał jakiś pan przybity do krzyża i powiedział:"Abramek, to jest Jezus Chrystus. On też był Żydem".I wtedy zrozumiałem, że to nie przelewki! Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Dagon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 W czasie kiedy mąż był w pracy,żona zaprosiła do domu swojego kochanka,wprowadziła go do sypialni ,kazała mu się rozebrać i czekać na nią w łóżku do czasu jak się wykąpie.W tym czasie niespodziewanie do domu wraca mąż, zauważa amanta w sypialni ,jednak nie bije go w pysk,ani też nie wydziera się na niego,każe mu po prostu czekać w łóżku,a sam chowa się do szafy. Kobieta rozochocona wpada do sypialni i szepcze do kochanka:-kochanie przeleć mnie tak ostro żebym się posikała.......,na to kochanek spokojnym głosem odpowiada:-aniołku ,zajrzyj do szafy .........to się posrasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 No i jeszcze Andrzej Grabowski na rybach..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Widziałem już to wcześniej, ale i tak się, cholera, popłakałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 @tofik coś w podobny deseń. Trochę wcześniej wrócił mąż z delegacji i co?Tak jest. Zastał w małżeńskim łożu żonę z obcym facetem. Mężunio tak sięwściekł, że wyciągnął gościa z pościeli za włosy rzucił na podłogę i zacząłgo lać po pysku:- Dołóż mu, dołóż kochanie - krzyczy żona - ten podrywacz do wszystkich babw okolicy zalatuje pod nieobecność mężów i uwodzi je łobuz jeden.Nagle sytuacja zmienia się diametralnie.Kochanek otrząsa się z pierwszego szoku, chwytem judo strąca z siebieprzeciwnika i teraz on leje po pysku słabnącego z każdym ciosem gospodarzadomu.- W mordę go, dziada - krzyczy kobieta - Sam nie rucha i drugiemu nie da. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 To i ja dołożę... Mąż niespodziewanie wraca do domu. Żona chowa kochanka pod łóżko. W środku nocy budzi męża niespodziewany hałas pod łóżkiem.- Szarik to ty?? - pyta z czułością opuszczając rękę pod łóżko- Tak - odpowiada Szarik liżąc rękę pana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Trzech kolegów po powrocie z wycieczki do ciepłych krajów poszło zrobić badania do lekarze:wychodzi pierwszy..-i co I co..+ Aids...wchodzi drugi wychodzi po dłuższej chwili..-i jak i co i co..+ Aids...przyszła kolej na trzeciego..-i co i co mów..+..kiła!...kiłeczka!..kiłuunia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Wnuczek odwiedza swego 85-letniego dziadka w szpitalu. - Jak się masz dziadku? pyta. - Całkiem dobrze, odpowiada dziadek. - Jak jedzenie? - Super! Co tydzień nowy jadłospis. - A opieka? - Nie może być lepiej. Mówię ci, te siostrzyczki odgadują moje myśli! - Jak ze spaniem? Śpisz dobrze? - Nie ma sprawy! Śpię jak dziecko, 9 godzin dziennie - bez przebudzenia! O 10-tej wieczorem dają mi kakao i tabletkę Viagry... i tyle. Śpię po tym jak suseł! Wnuczek jest trochę zaniepokojony tym dziadkowym oświadczeniem, idzie więc do dyżurnej pielęgniarki. - Co ja słyszę! Czy to prawda, że dajecie mojemu 85-letniemu dziadkowi Viagrę?! Codziennie?! - No tak, proszę pana. Każdego wieczora o 22-giej pański dziadek dostaje filiżankę kakao i tabletkę Viagry. - Rezultat jest zaskakujący! Dziadek śpi dobrze i nie stacza się z łóżka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ale kotecek , szczuplutki- prawie jak mój Labrador. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Chłopa obudziła gadająca przez sen małżonka:-Rysiek!! Rysiek!! Mamrotała.-Kurde, ja mam Stefan, więc pewnie ma kochanka- pomyślał. Wykombinował więc fikcyjny wyjazd służbowy i schował się w szafie. Niewiele czasu minęło, a w drzwiach stanął wysoki, przystojny mężczyzna w drogim garniturze i z wielkim bukietem kwiatów i drogim szampanem w rękach.- Nie no, ten Rysiek przystojniak...i ma gest..Pomyślał mąż. Po chwili Rysiek zaczął się rozbierać, a tam taaaaaaka wyrzeźbiona klata, "sześciopak" na brzuchu i wielkie bicepsy.- Kurde, ten Rysiek to naprawdę gość!Rysiek zdjął spodnie, ukazując ch**a po kolana.-Wow! Ten Rysiek jest niesamowity. Pomyślał Stefan.W tym czasie Rysiek zaczął rozbierać swoją kochankę. Pierwsza myśl męża...-K**wa!! Jaki wstyd przed Ryśkiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Pewien chłopak był tak małomówny , że jego dziewczyna , po pięciu latach zalotów , doszła do wniosku , że nigdy się jej nie oświadczy i że będzie musiała wziąć inicjatywę w swoje ręce . pewnego dnia , kiedy siedzieli sami w ogrodzie , powiedziała do niego :- John , pobierzemy się?- pobierzmy się , John ?nastąpiła cisza, w końcu John powiedział :- dobrze...znowu nastąpiła cisza, w końcu dziewczyna powiedziała :- powiedz coś John, dlaczego nic nie mówisz ?- obawiam się, że już i tak za dużo powiedziałem... Dżentelmen rozmawia ze swoją sąsiadką: - Madame, słyszałem wczoraj jak Pani śpiewała... - Tak tylko, dla zabicia czasu - odpowiada zawstydzona dama. - Straszną broń Pani wybrała, Madame... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 @Dagon - ten kawał z Johnem ............ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Samo życie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Siedzą sobie na polanie 3 leniwce i przekomarzają się który z nich jest najbardziej leniwy. Pierwszy mówi:ja to jestem tak leniwy ze pewnego razu wisząc na drzewie zobaczyłem sztabkę złota pode mną,ale mówię sobie nie chce mi się jej podnosić.Drugi mówi: ja to jestem taki leniwy ze pewnego razu idę sobie plaża patrze a tam golutka Claudia Shiffer czeka żebym ja przeleciał, ale mówię sobie nie chce mi się. Trzeci na to : panowie ja to jestem najbardziej leniwy, bo pewnego razu poszedłem sobie do kina na komedie i cały seans płakałem...Płakałeś na komedii?! pytają koledzy..Tak bo usiadłem sobie na jajach i mi się nie chciało poprawić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi